Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים להונדה סיויק 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי הרכב הנ״ל וברצוני להחליף את כל ארבעת הצמיגים.

כרגע יש לי צמיגים של GTradial במידות 185/70 R14.

הייתי שמח לקבל המלצה לגבי גודל הצמיגים המומלץ ועל חברה מומלצת לא סיני ולא יקר מידי.

בעיקר אשמח על המלצה לפנצ׳ריה טובה באיזור חיפה, ובפרט לבחור מסויים.

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

צמיג לא יקר:

YOKOHAMA A.DRIVE

CONTINENTAL ECOCONTACT

יעלו כ 370 ש"ח מצמיגי פרויד:

http://tires4u.co.il/default.asp?iGarageID=2

יש גם קצת יותר יקרים:

KLEBER HP3

BRIDGESTONE B250

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מכוון לתקציב שלא יעלה על 1500. אמרו לי לא להתקרב לצמיגים סיניים.

בנוסף אני לא ממש מבין אם המידות זה עקרוני או שאפשר לשנות ואם כן אז האם כדאי לשנות למידות מסויימות ואת מה אפשר לשנות?

vladclar האם אתה ממליץ על צמיגי פרויד מניסיון?

פורסם

אני ממליץ על צמיגי תמר .

זולים ,אמינים וטובים.

http://www.d.co.il/80033648/42570/

וכן,אתה יכול לשנות מידות רק שהדבר דורש את אישור משרד התחבורה ולא ניתן לשנות לכל המידות.אני רק לא מבין לשם מה לשנות מידות הצמיג .אתה נוהג ברכב למטרה ספורטיבית?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
אני מכוון לתקציב שלא יעלה על 1500. אמרו לי לא להתקרב לצמיגים סיניים.

בנוסף אני לא ממש מבין אם המידות זה עקרוני או שאפשר לשנות ואם כן אז האם כדאי לשנות למידות מסויימות ואת מה אפשר לשנות?

מצטרף להמלצה על היוקוהומה A Drive
:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

אין לי ניסיון עם צמיגי פרויד, הוא מפרסם מחירים באתר TIRES4U ונותן מושג ראשוני לגבי רמות המחירים באיזור חיפה .

אם תקליד בתיבת החיפוש של הפורום "צמיגי פרויד", תראה חוות דעת רבות עליהם, לרוב חיוביות מאוד.

בכל מקרה כדאי לך לקחת הצעות מחיר אחרות ולהשוות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...