Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היה אפשר למצוא אותו :)

יצרתי קשר עם לירן שעבד איתו, מסתבר שייצרו מספר אטמים כמספר הסעפות שייוצרו.

כך שבכל זאת צריך לייצר אטם

אני מקווה לתת גיחה לתל אביב בשבוע הבא ולהגיע עם דוגמא של האטם על מנת לייצר איזה 2-3 חתיכות שיהיה לכל צרה

ולשאלת השאלות לכמה מעלות מגיעה סעפת הפליטה ?

פורסם
אורן תודה על ההמלצה של פרפקט אטמים.

דיברתי איתם אני יהיה חייב להגיע אליהם עם דוגמא שייצרו לי אטם.

האטם הכי עמיד שיש להם הוא גרפיט מחוזק בשכבת פלדה משהו בסביבות 400 מעלות..

האם זה מספיק לסעפת פליטה, הרי הסעפת מגיעה לטמפ' של 800-900 מעלות לא?

החברה שבלינק הזה טוענת לאטם גרפיט שעומד ב 1650 מעלות.

פורסם

באתר וואגית גם הציעו לי לעשות יישור למשטחים ( לסעפת ולפלאנג׳) ולסגור ללא אטם..

כרגע האופציה לא באה בחשבון כי פשוט אין לי כח לפרק הכל שוב ולחפש מקום שיישר לי את המשטחים כמו שצריך.

לבנתיים עשיתי שירטוט של האטם ושלחתי למוכר באייביי שמייצר אטמים .

נקווה לטוב

כרגע שמתי אטם שלקחתי מאגזוזן (משתמשים בו לסגירת פלאנגים בין הממיר הקטליטי לסעפת)

מן הסתם שלא יחזיק מעמד להרבה זמן.

אני חושב לנסוע ולהכין אטם אצל פרפקט אטמים שיהיה גם הוא זמני עד שיגיע לי האטם מחו״ל..

• ספונסר פורום
פורסם

שאלתי את סרדין,ואכן יצרו אטמים כמספר הסעפות,זה אטם שחתכו בלייזר במיוחד לסעפת הזו.

עדיין,לדעתי פרפקט אטמים ייצרו אטם שיחזיק מעמד.

אורן

פורסם

גרפיט מחוזק לדעתי לא יחזיק להרבה זמן הוא פשוט לא מתאים מבחינת החום שהוא יכול לספוג..

אני בדיבור עם ייצרן אטמים שמצאתי באיביי, אני רוצה לייצר דרכו כמה אטמים משכבות נירוסטה, הוא צריך להחזיר לי תשובה

אגב גיא בארץ?

פורסם
גרפיט מחוזק לדעתי לא יחזיק להרבה זמן הוא פשוט לא מתאים מבחינת החום שהוא יכול לספוג..

אני בדיבור עם ייצרן אטמים שמצאתי באיביי, אני רוצה לייצר דרכו כמה אטמים משכבות נירוסטה, הוא צריך להחזיר לי תשובה

אגב גיא בארץ?

היה, פספסת אותו בכמה שבועות :)

אולי תעלה לפה את הסרטוטים של האטם?

פורסם

יש מה לשפר בשרטוט.

1. תן את מידות של הקדח המרכזי כלפי מרכז הקדח ולא המרחק שלו מהפינות מכול צד אלא רק מצד אחד.

הוסף קו סימטריה למעגל הפנימי ותן לו במידות :-)

2. הוסף את מידת הרדיוס להעגלת הפינות.

3. ציין את עובי האטם.

4. הוסף טולרנס למידות (לקדחים רצוי לתת טולרנס בפלוס כלומר 0.2+)

5. אין צורך לכתוב ליד כול מידה MM אלא בתחתית השרטוט ציין "כול המידות במילימטרים".

מה קוטר הבורג הנכנס לקדחים בקוטר 9 מילימטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא בטוח שזה יוכל לעזור לך, תחליט בעצמך. ישנו חומר אטימה (מגיע בתרמיל כמו סיליקון) שעומד בטמפרטורה של 1200 מעלות צלסיוס. זה חומר שמשתמים בו לאטימות של תנורים. אני קניתי אותו לשימוש במעשנה שלי. החומר לא יקר (אם אני זוכר נכון זה עלה 35 ש"ח לתרמיל) ואולי שווה בדיקה.

• תוכן חדש...