Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה במקרה של מרדף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זוכר איפה אבל שמעתי פעם ממישהו שלמשטרה אסור לרדוף אחרי רוכבי אופנוע ולנהל אחריהם מרדף כמו אחרי נהגים. יכול להיות שאני טועה לגמרי אז אל תחשבו שאני מפגר ועוד שאלה כמה יעלה בערך ביטוח חובה על קטנוע 50 סמק לשנה

פורסם
לא זוכר איפה אבל שמעתי פעם ממישהו שלמשטרה אסור לרדוף אחרי רוכבי אופנוע ולנהל אחריהם מרדף כמו אחרי נהגים. יכול להיות שאני טועה לגמרי אז אל תחשבו שאני מפגר ועוד שאלה כמה יעלה בערך ביטוח חובה על קטנוע 50 סמק לשנה
1700 בערך
פורסם

1. 1725 ש"ח

2. "אסור" זו הנחיה כללית - לא איסור בחוק. בקיצור, יש גבול לכל תעלול, והמשטרה לפעמים כן רודפת אחרי רוכבי דו"ג. וגם משליכה עליהם דיקטים. וגם זורקת להם מקלות בגלגלגים.

בקיצור - אם שוטר מסמן לך לעצור, אין מצב שאתה לא עוצר.

פורסם

אתה נשמע מפגר

יש לי חבר בפרדס כץ

קח תטלפון הוא יכניס אותך מהר לעניינים של מרדפים

ומספר של פרוקטולוג טוב שייטפל בך אחרי שיאנסו אותך בכלא

וחייב גם מספר של עו"ד שיוציא אותך בזול

תכין הכל מראש ... שיהיה

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

אז זהו, שהכל תלוי מ"קריזה" של השוטר, כי הרי אין הגדרה מדוייקת למילה "מרדף", כמעט כל דבר אפשר להגדיר כ"מעקב אחרי חשוד, תוך שמירת קשר עין מתמיד", והמבין יבין! וחוץ מזה, בינינו, האם אתה בטוח, שאתה עד כדי כך "תותח", שבאמת תוכל לברוח ממישהו, שנוהג בכלי שלא שייך לו (והוא לא דואג לשלמותו, מן הסתם), ועבר בד"כ יותר מקורס אחד של רכיבה/נהיגה מיתקדמת, ולהישאר בחיים?

ברוב המיקרים זה פשוט לא שווה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
סיכום קצרצר לפני שזה יתחיל להשתולל.

1. כוכב צועק ושאר החבר'ה.

לא חייבים להגיב.

כבר אמרו לו. ההודעה שלך לא הצחיקה.

2. אסור זה הנחיה.

אכן יש איזה עניין בקשר לרצוי לא לרדוף.

לא ממש בגלל שלום הרוכבים, אלא בגלל שלום השוטרים היות וכבר היה שוטר שנהרג.

אתה עלול למות מזה בקלות (ניידת תחסום אותך או תכנס בך "בטעות").

רוצה להסתכן? ועוד עם 50 סמ"ק?

מיותר לחלוטין.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

הכי פשוט, קנה מכונה אשר מכונה "סקורפיו" או MP5 (של חברת הקלר& קוח) וסע איתו תמיד ב"הצלב"...

אם שוטר מתחיל לרדוף אחריך פשוט, דרוך את המכונה, תיסתובב חצי סיבוב ושחרר צרור, אני בטוח שתיפגע, ככה תוכל להיפטר מהמיטרד...

כמו שאמר כוכב-צועק, פיסקה ראשונה... מסכים כל מילה!!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני חושב שאת המכונה המכונה "מטאטא" או m16 מחברת קולט הוא ייקבל עוד כמה שנים בצבא

למה לבזבז כסף ? היא באה עם מחסניות וכדורים חופשי - רק קח בתיק הביתה כמה שבא לך ועם קצת יוזמה ישיג גם רימונים.

אצלנו בהנדסה היית יכול להשיג לבנות חבלה , אצבעות חבלה, פתיתי tnt , פתילים , נפצים, מאיצים, מוקשים ... הכל שלך במכולות הגדוד ובתרגילים רק קח והשתמש...

עדיף בבית אם ייראו אותך עם זה בצבא יחשבו שגנבת, הטמן הכל היטב למקרה של בדיקת פתע או חכה להצטברות פז"ם אז יצוצו הזדמנויות להבריח בקלות...

כפעולת מנע עדיף למקש מראש את כל הניידות בעיר ולזהות אותן ע"י סמן רדיואקטיבי ככה כשאחת מהן רודפת אחריך תוכל לפוצץ בדיוק אותה עם הצג-מגע שיותקן על הכידון של הקטנוע בנפץ חשמלי בשלט רחוק...

בהצלחה

פוצץ וספר לנו איך היה

מתי יוצא למכירה האופנוע של קנידה ???

מה ז'תומרת מי זה קנידה ??

הילד-מנהיג של חבורת אופנוענים חוליגנים

בסרט האנימה של כל הזמנים - אקירה

למכירה פנתאון 150 2001

פורסם

תגידו, קטנוע 50 סמ"ק בורח מהונדה אקורד משטרתית, נראה לכם סביר?

בקסבה של רמת גן, כן. במחנה הפליטים של משולש שינקין גם כן. אבל בכביש פתוח - אני לא בטוח שזה נכנס בכלל תחת ההגדרה "מרדף"...

בכל מקרה - קריירה בתור "קטנובנק" לא נשמעת לי קריירה ארוכה. :lol:

פורסם
אני חושב שאת המכונה המכונה "מטאטא" או m16 מחברת קולט הוא ייקבל עוד כמה שנים בצבא

למה לבזבז כסף ? היא באה עם מחסניות וכדורים חופשי - רק קח בתיק הביתה כמה שבא לך ועם קצת יוזמה ישיג גם רימונים.

אצלנו בהנדסה היית יכול להשיג לבנות חבלה

פוצץ וספר לנו איך היה

אין טעם בהטמנת לבנות חבלה , סימון רדיואקטיבי , פצצות מצרר וכו'.

על מה בדיוק ינהלו מרדף אחריך נסיעה איטית בכביש מהיר ?

אני בעד גישת המתאבד ..

הכי טוב שאם שוטר מסמן לך לעצור , תגביר את המהירות , תביט למנייייק בלבן בעיניים , תיכנס בשוטר , תשתדל להשבית את הניידת .. ואם יהיה לכולנו מזל , לא נשמע ממך יותר.

פורסם
סיכום קצרצר לפני שזה יתחיל להשתולל.

1. כוכב צועק ושאר החבר'ה.

לא חייבים להגיב.

כבר אמרו לו. ההודעה שלך לא הצחיקה.

2. אסור זה הנחיה.

אכן יש איזה עניין בקשר לרצוי לא לרדוף.

לא ממש בגלל שלום הרוכבים, אלא בגלל שלום השוטרים היות וכבר היה שוטר שנהרג.

אתה עלול למות מזה בקלות (ניידת תחסום אותך או תכנס בך "בטעות").

רוצה להסתכן? ועוד עם 50 סמ"ק?

מיותר לחלוטין.

pussy cat יקר שלי ,

אתה הפינגווין ?

פורסם
תגידו, קטנוע 50 סמ"ק בורח מהונדה אקורד משטרתית, נראה לכם סביר?

בקסבה של רמת גן, כן. במחנה הפליטים של משולש שינקין גם כן. אבל בכביש פתוח - אני לא בטוח שזה נכנס בכלל תחת ההגדרה "מרדף"...

בכל מקרה - קריירה בתור "קטנובנק" לא נשמעת לי קריירה ארוכה. :lol:

מהאקורד הכסופה עם הואסקאר והאף 6 כבר אפשר לברוח ברגל...

פורסם
pussy cat יקר שלי ,

אתה הפינגווין ?

כמה אני שמח שיש אנשים כמוך.

רק מדגישים את האיסור בלתת דרור לקרובי משפחה להביא ילדים לעולם.

כמה שההודעה שלך היתה לא קשורה פה בכלל לשירשור, והפכה אותו מיידית לשלשול.

מילא החצאי בדיחות. דווקא הצחיק אותי אפילו העניין שיכנס בשוטר ואולי לא נשמע ממנו יותר.

אבל עדיין יש לי איזה קושי להבין מה קשר בין מה שהגבתי לו לבין התגובה הסתומה שלך אלי.

אולי אני מתאמץ אבל יותר מדי.

אגב ראיתי שוויתרת על המילים שאתה לא יודע באנגלית. מזל טוב.

אולי שלב הבא גם תוותר על תהליך החשיבה המייגע, שגם בו אינך מצטיין היטב.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

כמה שההודעה שלך היתה לא קשורה פה בכלל לשירשור, והפכה אותו מיידית לשלשול.

מילא החצאי בדיחות. דווקא הצחיק אותי אפילו העניין שיכנס בשוטר ואולי לא נשמע ממנו יותר.

אבל עדיין יש לי איזה קושי להבין מה קשר בין מה שהגבתי לו לבין התגובה הסתומה שלך אלי.

אולי אני מתאמץ אבל יותר מדי.

אגב ראיתי שוויתרת על המילים שאתה לא יודע באנגלית. מזל טוב.

אולי שלב הבא גם תוותר על תהליך החשיבה המייגע, שגם בו אינך מצטיין היטב.

pussycat יקר שלי ,

שעתיים וחצי וזה המיטב שלך ? שירשור - שלשול , שוטר - יותר .

קבל...

לית מאין דפליג (ארמית, בור ועם הארץ, "אין מחלוקת") כי אין אנו באותה ליגה...

עליך ידידי המלומד נאמר "איסתרא בלגינא קיש קיש קריא" (אפילו נחשל כמוך אמור לדעת מה זה..)מזמן לא ערכתי חילופי שנינויות עם יריב בעל שיעור קומה וכבר ציפיתי לכך, אך אבוי אין אתה הכתובת המתאימה (גם באליפות הדוק ברעננה לא מצאתי נחמה)

"אין סכין מתחדדת אלא על ירך חברתה", אך לצערי, אין ביכולתך להפרותני. צר לי על השימוש הגס, הוולגרי והדוחה מעט, של סגנונך הספרותי.

ליבי נחמץ שבסימן הלחץ הראשון אתה נשבר ונסוג חזרה למסורת של ההולכים על ארבע ודומיהם, ומוציא מעצמך את אותו "ילד שכונה" (או בשפתך ה"עמך") עם קריאות גנאי דרומיות

ושאר דברי נאצה שאינם ראויים לציון. כאב לי לראות איך מסכת ה"אינטילקטואל" עליה אתה עמל כה קשה, נתלשת מעליך עם סימן הלחץ הראשון וערוותך נחשפת לעיני כל. ניטשה אמר פעם, וסלח לי שאין זה בשפת המקור, "אלוהים הוא בפרטים הקטנים" (ולפני שאתה מתלהבוצועק כמו בבון ממוצע: "לא נכון לא נכון הכל עובר עליך וקקה בידיך הוא טען כי האלוהים מת....", נצור לשונך ולך קרא את כה אמר זרטוסטרא של אותו ניטשה (בין פנינותיו נמצא גם את "בלכתך אל האישה קח את השוט" ועוד), אחר כך נדבר.הייתי ממליץ לך גם על "מחשבות" של דקארט, אשר טבע את משפט היסוד של כל הפילוסופים COGITO ERGO SUM, אני חושב משמע אני קיים.ספר אופציונלי, אך לא חובה, להעשרתך (במידה ובאמת תחפוץ ביום מן ל"התמודד" מולי) הינו ה"נסיך" של ניקולא מקיאבלי אשר חי ופעל בזמנו של האפיפיור צ'זרה בורג'ה, והושפע עמוקות מאכזריותו. קצרה היריעה מלהכיל את כל הגודש והעושר הספרותי, תרבותי, אינטילקטואלי שביכולתי להעניק לך ולהרעיף עליך, אך אבוי, נדמה לי כי גם כך הארכתי מדי וכי שכלך כבר התעייף מפתיח קצר זה (אם אינני טועה, אחרי לית מאין....הכל כבר נראה לך בלה בלה בלה בלה)

VENI,VIDI,VICI

MOTHERFUCKER

בידידות, RR

פורסם

באת, ראית, והשארת סירחון של אי נעימות ואגרסיביות.

אני מגיב כיוון שזו פעם שניה שאני נתקל ב"אי עדינות" מצידך.

לפי הפגנת הידע הספרותי - אולי אתה אפילו גאון...אבל יש הרבה חיות חכמות !!!!

מכיר סוזוקי ??? :smile:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...