Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

חיפשתי נושאים דומים בפורום אך החיפוש לא צלח.

אני מעוניין לדעת איך לבצע בדיקת גדישה על מנת להבין אם ישנם חורים בצינורות השונים.

מה אני צריך בשביל לבצע כזו בדיקה, ואיך עושים זאת?

עשו לי לפני כחצי שנה כזו בדיקה בE&A (חיבור קומפרסור לאחד הצינורות ושמיעה אם יוצא אויר מאיפשהו) והתגלו שלל חורים בצינורות שונים.

כשביקשתי לעשות בדיקה דומה בצ'מפיון הם אמרו לי שהם עושים את הבדיקה אבל שואבים אויר ולא דוחסים אותו, מה שנשמע לי תמוה קצת.

הייתי בכיף הולך לE&A שוב בשביל אותה בדיקה אך אני גר באילת וזה קצת לא ריאלי לקפוץ לשם בשביל בדיקה של 5 דק'.

אני מודה מאוד לכל מי שיכול לעזור.

פורסם

יש צ'יפ? שעון גדישה?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

זה קשור, עם הצ'יפ הנ'ל הרכב אמור לגדוש 1.5 1.4 , כמה השעון מראה לך? האם אתה מקבל את הנתון הזה בשעון גדישה?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

בחורף 1.5

בקיץ החם של אילת 1.3

שוב, אני פשוט רוצה לדעת לאן דוחסים אויר בשביל לבדוק אם יש חורים ובריחות וואקום.

פורסם

לא הבנתם כנראה.. אני יוצא מהנחה שכן יש בעיות גדישה.

השאלה היא איך עושים את הבדיקה עם הלחץ אוויר, לא על כמה באר אני אמור לגדוש.

פורסם

צינורות הנשם מקוריים או סיליקון?

כנראה פשוט יש בריחת אוויר, דיי נפוץ בצינורות המקוריים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...