Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2 פקקים בדלי מלא מים למשך חצי שעה. לא לעשות את זה שוב? אז איך אני אמור לנקות אותן?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני אישית הכנסתי לדלי \ גיגית עם מים חמים ~ פושרים, 2 פקקים של טקסטיל, קצת ניקיון ידני עדין כדי להוציא לכלוך, בשלב הזה המגבות היו דיי נקיות אבל עדיין נשאר עליהן סימנים שחורים של לכלוך מהשטיפות.

סחטתי אותן שוב בקטנה והכנסתי אותן ככה למכונת כביסה ( כשהן רטובות ויש עליהן עוד קצת טקסטיל).

למכונת הכנסתי את החומר של CG בערך 2 פקקים ל13 מגבות (חלק גדולות חלק קטנות) והפעלתי על מצב

עדין (40\30 מעלות) אבל עם סחיטה (בדיעבד לא רעיון טוב, אבל אנחנו בחורף ולא רציתי לחכות הרבה זמן לייבוש).

בסופו של דבר המגבות נקיות לחלוטין ועם ריח מעולה, הסיבים היו רכים, יומיים בתלייה בבית והכל כמו חדש.

אולי בעתיד אשתמש במייבש כי הבנתי שזה דווקא יכול לתרום לרכות הסיבים, בייבוש בתלייה לפעמים הסיבים נשארים 'דבוקים' אחד לשני.

פורסם

אחלה רעיון - נעשה את זה, אני אישית לא השתמשתי עדיין במכונת כביסה אז לרוב יש סימנים שחורים שלא יצאו מהמטליות. זה יהיה טוב.

Opel Adam S 2017

פורסם

בסופו של דבר המגבות נקיות לחלוטין ועם ריח מעולה, הסיבים היו רכים, יומיים בתלייה בבית והכל כמו חדש.

אולי בעתיד אשתמש במייבש כי הבנתי שזה דווקא יכול לתרום לרכות הסיבים, בייבוש בתלייה לפעמים הסיבים נשארים 'דבוקים' אחד לשני.

אל תשים במייבש, החום יהרוס את הסיבים. לפני תליה תן ניעור בריא כמה פעמים מכל כיוון

גם הסיבים העקשניים ביותר לא יעמדו בלחץ.

בהצלחה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני שוטף ביד עם סבון כלים, סוחט ותולה בצל. זה בעייתי? הסחיטה יכולה לגרום נזק?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אם מדובר על מגבות מיקרופייבר יקרות אז הן מסכנות ושוות ערך לניקוי ג'נטים כרגע.

לא להשתמש לא במרכך ולא בסבון כלים, יש סבון ייעודי למיקרופייבר שלא הורג את הסיבים.

ההבדל מהותי כי גם אני השתמשתי הן במרכך והן בשמפו לראש והן בסבון כלים כשהשתמשתי במיקרופייבר איכותיות תחילה, היום (מה שנשאר מהן) משמש אותי לג'אנטים

Opel Adam S 2017

פורסם
אם מדובר על מגבות מיקרופייבר יקרות אז הן מסכנות ושוות ערך לניקוי ג'נטים כרגע.

לא להשתמש לא במרכך ולא בסבון כלים, יש סבון ייעודי למיקרופייבר שלא הורג את הסיבים.

ההבדל מהותי כי גם אני השתמשתי הן במרכך והן בשמפו לראש והן בסבון כלים כשהשתמשתי במיקרופייבר איכותיות תחילה, היום (מה שנשאר מהן) משמש אותי לג'אנטים

סבבה, אז להשתמש בשמפו טקסטיל?

ומה לגבי סחיטה? מכל השרשור הארוך הזה הצלחתי להבין שיש בזה בעיה כלשהי...

וכמה מגבות אני אמור להחזיק בבית?

פורסם

עברתי על זה, הקטע של סחיטה לא ברור לי. אף אחד לא מסביר אם אסור לסחוט ולמה

פורסם

הקטע במיקרופייבר זה הסיבים. סחיטה גורמת לסיבים להידבק ובמקום מגבת יצא לך קיפוד. אני אחרי סחיטה עדינה מנער את המגבות כמה פעמים בשביל לשחרר אותם לפני היבוש.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...