Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום בפעם הראשונה עשיתי כביסה עם חומץ לבן לכל המגבות, עכשיו הן תלויות אצלי לייבוש.

40 מעלות בערך 50 דקות במכונה.

bj3ntzqcmmxy.jpg

מראה מלבב :-D מזכיר לי את ימי החורף בהם אני נאלץ לייבש בבית.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בדרך כלל שטפתי את המטליות ואת הספוגים (שמכוסים במיקרופייבר) בתהליך ארוך ומייגע שכלל סבון כלים, השרייה וסחיטה הלוך ושוב.

אחרי שמשקיעים בניקוי המכונית שעה או 3 זה ממש תהליך שאתה מעדיף לוותר עליו.

שטיפה של כל החבורה הנ״ל במכונת כביסה ב 40 מעלות עם נוזל כביסה נתנה תוצאות טובות לא פחות. כל זה בלי מאמץ. ייבוש בצל והכל מוכן לסיבוב נוסף.

ייצרן המיקרופייבר מציין שניתן לשטוף גם ב 90 מעלות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

2/3 כוס, עושה רושם שחוץ מלמגבות הצהובות של cg שעדיין רחוקות מאוד מהמרקם שהיה להם שנקו ( באופן מפתיע) כל שאר המגבות חזרו להיות נעימות מאוד.

פורסם

חומץ סינטטי אכן עושה פלאים.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

שאלה!!

האם עדיף לכבס את המגבות/מטליות כשהן ממש מלוכלכות, כרגיל (non bio 40 מעלות יבוש בצל)

ואח"כ לכבס שוב עם חומץ סינטטי בשביל הרכות ושחזור הסיבים?

או שאפשר לערבב בין נוזל הכביסה לחומץ?

או שבכלל אפשר לכבס רק עם חומץ והוא יתפקד כמנקה לכל דבר?

פתאום התחלתי להתבלבל..

"יאללה בירי".

פורסם
אני לא מכבס את כל המגבות ביחד אף פעם.

ביחוד לא מגבות מלוכלכות עם הuber

+1

בחיים לא מערבב סוגים שונים.

מטליות buffing שמכילות חומרים דוחי מים (משאריות האוטם/ווקס/QD) זה הדבר הכי גרוע בשילוב עם מגבת ייבוש שצריכה לספוג הרבה מים.

כנל מגבות לשימוש כללי, לא הגיוני שאני משקיע כלכך הרבה במגבות ואז זורק אותן למכונה עם מגבות שניקיתי בעזרתן את המנוע :shock:

פורסם

תשמעו קלקלתם אותי (בעיקר דימה), פעם המגבות שלי ישבו בקרטון אחד ביחד בלי הבדל דת, גזע או מין, היום אחרי שבמקרה ראיתי שקיות נסגרות מספיק גדולות ומדבקות יש לי שני קרטונים, באחד מגבות לשטיפה השבועית, בשני מגבות מיוחדות, כמובן שכול מגבת נמצאת בשקית משלה, עם מדבקה ועליה שם החומר או היעוד (האפליקטורים נמצאים בשקיות סנדוויץ רגילות עם מדבקות גם), פשוט להוציא את המגבת שצריך, לפתוח את השקית, ולנגב (כמובן שאחרי המגבת מקבלת כיבוס בנפרד וחוזרת לשקית אחרי ייבוש בצל)

(ואיך אפשר בלי תמונות)

ir8x.jpg

u1n5.jpg

עכשיו שאני רואה את התמונות אני חושב על זה שאני צריך עוד איזה 2-3 מגבות, יש המלצה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...