Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הקטע במיקרופייבר זה הסיבים. סחיטה גורמת לסיבים להידבק ובמקום מגבת יצא לך קיפוד. אני אחרי סחיטה עדינה מנער את המגבות כמה פעמים בשביל לשחרר אותם לפני היבוש.

סבבה, אז לפי דבריך אפשר לסחוט בעדינות ולנער אחר כך את המגבת.

למה להשתמש בכמה מגבות עבור ייבוש הרכב?

(יוגב, לא ראיתי קישור)

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני תמיד משרה את המטליות איזה יום , יומיים, שלושה עם שמפו טקסטיל. (משתמש במטליות פשוטות של סנו\ניקול ושקר כלשהו אחרים).

לאחר מכן מוציא אותן, שוטף אותן טוב טוב במים רגילים, סוחט מכל טוב ושם אותן בשמש.

עד לפה, אשמח להסברים מה הטעות כדי שאוכל לתקן.

תודה רבה...

פורסם

אתה נמצא בו.

אם תנסה לקרוא מעט, תקבל את כל/רוב התשובות לשאלות שלך.

אגב,אלו קישורים שאני נתתי לעיון/לימוד - משום מה אתה מעלה את כולם. (לא תמיד לצורך)

פורסם

אני לא זוכר כל דבר שאני כותב במיוחד כשעובר המון חודשים\שנה ולא תמיד יש לי כח לעבור 10 עמודים ולקרוא כל תגובה.

ראיתי שהקפיצו כאן והתחילו שוב לדבר על ניקוי תקין אז התעלקתי גם.

כנראה שרק אם אני אוריד את החלונות כהים, דמוי סאנרוף ואקנה אוטו אחר יאהבו אותי פה.:roll:

פורסם (נערך)

זה לא אתה אושריקו זה הבחור מעליך שמקפיץ כל הזמן בלי לבדוק.

אם היה קורא מעט? ורק לאחר מכן שואל שאלות ספציפיות?

זה היה בסדר וגורם לדיון מפרה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

צודק, לא שמתי לב. מתנצל.

בכל מקרה, תוכל בקצרה בכל זאת להתייחס למה שכתבתי ? האם זה סביר או שאני טועה כאן?

ובלי קשר, איך בכלל יודעים לזהות מטלית שהסיבים שלה כבר נגמרו לבין לא?

כאמור, אני משתמש בפשוטות של ניקול\סנו או כאלו שהגיעו עם QD. הן דווקא מנקות לא רע בכלל, אבל להערכתי אורך חייהן כנראה לא ארוך בניגוד למטליות מקצוענות ואם אפשר למזער שריטות(שגם ככה אני יוצר כל הזמן עקב חוסר יכולת לשטוף כמו שצריך) אז מה טוב.

פורסם

מה השאלה בדיוק? שיטת כביסה נכונה? סוג מטליות לייבוש הרכב?

או שיטה/טכניקת לניגוב נכונה שתמזער סווירלים?

חשוב להבין שכל הדברים למעלה, קשורים אחד בשני.

פורסם

שיטת כביסה נכונה שלא תגרום לסיבים להפוך "לקיפוד" כמו שנאמר כאן. לא שהמצב של הרכב קוסמטית היא גן עדן, אבל כמו שאמרתי, אם אני יכול למזער נזקים זה טוב.

כמובן שאני יכול לחסוך 100 שקל ולקנות 5-6 מטליות, אבל בסופו של דבר אם הכביסה לא נכונה הן גם ייהרסו.

תודה על הסבלנות שלך ^^.

פורסם

כביסה עדינה עם סחיטה עדינה (יש תוכנית כזו)

30 מעלות, נוזל כביסה (לעולם לא אבקה שנשארת בתוך הסיבים וגורמת לסיבים להיות קשים,ואת זה אתה לא רוצה) ללא מרכך, שיהרוס את יכולות הספיגה.

אם אתה רוצה להוריד כתמים שחורים קשים? חומץ סנטטי יעשה את זה ויוסיף מעט גמישות למטלית. (חצי כוס בתא המרכך, אני לפעמים מערבב)

ניעור לפני תליה. ייבוש בצל -לעולם לא בשמש. יש?

פורסם

תוכל להסביר על כיבוס ביד?

אני פשוט לא אפעיל מכונה עבור 2 מטליות..

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

פקק של שמפו טכסטיל בתוך דלי של 5 ליטר מים חמימים, אני שוטף את המגבות בפנים טוב טוב משפשף עד שיורד השחור סוחט בעדינות מבלי לסובב את המגבות כי אומרים שזה קורע את הסיבים, ותולה ליבוש.

Opel Adam S 2017

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מקפיץ

פעם ראשונה שלי בתחום השפשופים והשטיפות :lol:,אז הלכתי על היקר

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA-%D7%95%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9-Chemical-Guys-Waffle.html

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA-Chemical-Guys-S-S-Glass-Cleaner.html

תודות למשה מאוטוסטור,אחלה בנאדם.

הברקתי את כל החלונות ברכב (על הפנסים פחות עזר)

רק אני שטפתי בכיור עם סבון ידיים וסחיטות ?

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
פקק של שמפו טכסטיל בתוך דלי של 5 ליטר מים חמימים, אני שוטף את המגבות בפנים טוב טוב משפשף עד שיורד השחור סוחט בעדינות מבלי לסובב את המגבות כי אומרים שזה קורע את הסיבים, ותולה ליבוש.

בלי סבון ידיים ובלי סבון כלים.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...