Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע, אתה רומז משהו עלי? :wink:

ברור לך שצחקתי, כן? מה גם שזה נכון :lol:

כבר לרגע חשבתי שהחגים השפיעו גם עליך :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומה התועלת של היבואן בביקוש המטורף הזה?

אם היה מדובר בביקוש מטורף לדגם אחר, נניח סובארו XV, הייתי יכול להבין את ההיגיון. הרי חלק מהרוכשים הפוטנציאלים של ה-XV אפשר אולי להעביר לפורסטר או לאאוטבק ואז הרכב באמת משמש כמנוף לשיפור המכירות של הדגמים האחרים. אבל מי שנכנס לסוכנות של סובארו בשביל BRZ כנראה שלא יסתכל בכלל על פורסטר.

אני חושב ש-9 רכבים בשלושה חודשים זה לא מעט ומדובר בקצב טוב.

התועלת של היבואן זה תדמית בלבד,זה בטח לא יהיה הלחם והחמאה שלהם בשום מחיר שימכרו ,מצד שני מי שרואה סובארו ספורט מיוחדת ומדהימה ברמזור שעטופה בהילה מסויימת אז שירצה לקנות אוטו חדש הבן שלו ידחוף אותו לכיוון סובארו כי יש להם רכבים מיוחדים,שאתה חושב שיש משהו בDNA זה תמיד מוסיף .

רוב יצרני הרכב מבינים את זה כבר מזמן וחטיבות הספורט שלהם זה לרוב לתדמית ופחות ללחם וחמאה ,חבל שאצלנו חלק מהיבואנים לא מבינים שהילה זה משהו שמקרין על כל מי שבסביבה של זה שיש אור מסביבו .זו דעתי בכול אופן.

מתוך ה9 לפחות2 זה רכבי מבחן ,תראה כמה יונדאי מכרו מרכב קופה שבעיצוב קצת מיוחד ותומחר במחיר סביר ,עושה משהו לתדמית לא יעזור לאף אחד.

פורסם
אם זה המדד להנאה מנהיגה :"אבל רוב הנהגים הספורטיביים, אלה שרוצים להגיע מהר ככל הניתן מנקודה לנקודה.." אז זו לא ההנאה שלי.

לפי המדד הזה, ניסאן GT-R היא המלכה הבלתי מעורערת, בטח ביחס למחירה. אבל כל מי שקצת אוהב לנהוג, יאמר מיד שהיא מאוד מהירה אבל זו היא ולא אתה ואם זה כך, מי רוצה את זה בכלל.

אני חושב שכשמציגים את המשפט ככה, בלי הקשרו המלא, הוא מפספס את הפואנטה. הניסוח המלא היה "אם אתם מכורים להנעה אחורית ומחליקים זנב בכל פניה פנויה, המגאן לא תספק לכם את התשובה. אבל רוב הנהגים הספורטיביים, אלה שרוצים להגיע מהר ככל הניתן מנקודה לנקודה עם החיוך הגדול ביותר על הפנים, ימצאו במגאן שותפה הרבה יותר יעילה - וכן, גם יותר מהנה.".

אני לא חושב שאוהד או העורך (אהממ...) ניסו להציג את המגאן בתור מכונת אחיזה ומהירות קרה ומנותקת, אלא בתור חבילה שלמה שהיא גם מהירה יותר וגם מהנה יותר ברוב התנאים - אבל לסייג שלחובבי החלקות זנב מושבעים היא פחות תתאים. בתור מי שנכח במבחן הזה (כמו גם בהשוואה מול המיאטה והניסאן), אני יכול לספר לך כי ברור לי שהטויובארו היא מכונית פחות טובה מהמגאן ומהמיאטה NC, אבל שבאופן אישי היא עושה לי את זה יותר ומתאימה יותר לצרכים ולסגנון הנהיגה המועדף עליי.

ואם ב-GT-R עסקינן, הרי שיש המון נהגים שיעדיפו את המהירות, האחיזה והביטחון שהיא מספקת על פני, נניח, פורשה 997 טורבו, אף שהגרמניה היא מכונית הרבה יותר תזזיתית, מתקשרת ואורגנית מהמתחרה היפנית.

ניצן

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

נהניתי לקרוא.

Then again,

לא למדתי כלום.

המגאן כנראה עדיין הכי טובה, הטויובארו מוטב שישארו בסוכנות וה-RCZ... טוב ה-RCZ עדיין יפיפייה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בנוגע לgt86 אוכל לומר מניסיון מר בסוכנות הראשית, כי טויוטה לא יודעים/רוצים למכור את הgt86, ומתייחסים אליך כאל לקוח שבא לקנות קורולה. הם פשוט מנותקים מהצרכים של לקוחות רכבי ספורט, ואני בטוח שזה פוגע בהם במכירה. פשוט חבל, אני בטוח שאם היו נותנים לסמלת למכור את הgt86 המצב היה טוב בהרבה. בסובארו לא הייתי אז לא אוכל לתת דעה.

פורסם

מגיע לסוכנות, ניגש לרכב, סוכן מכירות מגיע אלי "יפה אה זה רכב מרוץ 200כ"ס!"

יפה אבל זה מנוע אטמוספרי עם נתון מומנט צנוע שמגיע בסלד נמוך, השאלה איך זה מרגיש? הנציג:"הוא חזק"

תגיד מה גודל הבלמים? הנציג:"אממ לא יודע זה כתוב בפרוספקט, הנציג הולך וחוזר אלי "לא רשום, אבל הרכב עוצר מצויין"

מה לגבי טיפולים כל כמה זמן, מה מוחלף?, איזה שמן מומלץ? ויש לכם בכלל ניסיון עם מנוע בוקסר? הנציג:"אממ תרים טלפון למוסך אבל זה זול זה טויוטה!".

תגיד מה ההבדלים בין הBRZ לGT86 ? הנציג:טויוטה זה אמינות! שמירת ערך!

איך הרכב מתנהג (ועוד כמה שאלות)ואז מתברר שהסוכן לא נסע מעולם על הרכב.

יש נסיעות מבחן? לא, מה לא?, הרכב אצל כתבים, ואנחנו לא נותנים נסיעות מבחן רק למי שמזמין, תזמין=תיסע, לא תרצה תבטל אבל אתה לא תבטל תאמין לי"(האמת ככל שאתה מדבר אני מאמין לך פחות)

כמה אתם רוצים מקדמה? 10,000 ש"ח, ותמהר לא נשארו צבעים.

טוב מי זה פה מנהל האולם? אפי אבל הוא לא נמצא ולא יאשר לך נסיעה אתה לא הראשון תאמין לי

שיחזור אלי שהוא מגיע. עוברים 3 ימים אף אחד לא חוזר.

אני מגיע שוב לסוכנות, מדבר עם נציגה, יש נסיעת מבחן היא רק חצי שעה באיילון כי הרכב אצל כתבים, ומה בדיוק אני יעשה באיילון? תנהג כמובן(איך לא חשבתי על זה) טוב נפתח הזמנה? לא איפה אפי?, הוא לא נמצא, תבוא מחר בבוקר.

מגיע מחר בבוקר, אפי נמצא, נכנס אליו, ההרגשה שפשוט מנפנפים אותי "נסיעת מבחן תהיה רק באיילון ולא בכבישים מפותלים(אבל אתם מוכרים רכב שמתיימר להיות מהנה לנהיגה, איך אפשר לרכוש אותו בלי נסיעת מבחן), הרכב הידני בכלל של מישהו פרטי שנותן לנו את הרכב לנסיעות מבחן, ואנחנו שומרים עליו(חבל שבכל עיתון או אתר רואים את הרכב על הצד, מעניין מה חושב על זה אותו אדם) אין הנחות, אם תרצה אבזור תקבל 10 אחוז הנחת מנהל" וכו וכו אבל כבר לא הקשבתי ויצאתי משם.

פורסם

לא מפתיע. בארצנו הקטנה סוכני מכירות של מכוניות הם בדר"כ אנשים שלא מבינים דבר וחצי דבר במכוניות, ולרוב גם לא יודעים למכור. נדיר שיש מישהו שממש מגיע מהתחום (גלברט למשל) ומבין ללב לקוחותיו. באותה הבעיה נתקלים גם אצל רנו/ניסאן עם דגמי הספורט, למשל.

בנוגע לרכב הידני - הוא שייך למנהל אולם תצוגה של טויוטה, למיטב ידיעתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא מפתיע. בארצנו הקטנה סוכני מכירות של מכוניות הם בדר"כ אנשים שלא מבינים דבר וחצי דבר במכוניות, ולרוב גם לא יודעים למכור. נדיר שיש מישהו שממש מגיע מהתחום (גלברט למשל) ומבין ללב לקוחותיו. באותה הבעיה נתקלים גם אצל רנו/ניסאן עם דגמי הספורט, למשל.

בנוגע לרכב הידני - הוא שייך למנהל אולם תצוגה של טויוטה, למיטב ידיעתי.

רוני, חולק על האמרה לגבי רנו. כשרכשתי את ה RS , הנציג, בשם לירון, ומנהל האולם, צביקה, היו אדיבים, מקצועיים, לא ישבו לי על העורק, בשמחה יצאנו לנסיעת מבחן, קיבלתי תשובות לכל שאלותי וגם נתנו מידע שלא חשבתי לשאול עליו . המו"מ היה ענייני וברוח נעימה.

אהה.. גם המחיר היה נחמד בסופו של דבר.. ( אשתי נהלה את המו"מ. אני הייתי מוכן לקנות במחיר הראשוני ( הראיתי התלהבות כדברי הפרלמנט):lol:

פורסם

נראה לי שנפלתם במקרה על מישהו נורמלי. כל ההיתקלויות שלי ושל מכריי עם סוכנים של רנו (חוץ מבחור אחד נחמד מאוד שכותב גם כאן) היו פשוט מגוחכות. דוגמא מלפני כמה חודשים של קולגה שלי (כתב רכב) ששלח את אשתו לבדוק את הקליאו RS כדי שתחליף את ה-206 GTI שלהם. הסוכנים אמרו לה שהיא מתבלבלת ושהיא צריכה להתעניין בקליאו 1.6 אוטומטית... גם אחרי שהיא הסבירה להם בעדינות שהיא "קצת" מבינה מה היא רוצה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נראה לי שנפלתם במקרה על מישהו נורמלי. כל ההיתקלויות שלי ושל מכריי עם סוכנים של רנו (חוץ מבחור אחד נחמד מאוד שכותב גם כאן) היו פשוט מגוחכות. דוגמא מלפני כמה חודשים של קולגה שלי (כתב רכב) ששלח את אשתו לבדוק את הקליאו RS כדי שתחליף את ה-206 GTI שלהם. הסוכנים אמרו לה שהיא מתבלבלת ושהיא צריכה להתעניין בקליאו 1.6 אוטומטית... גם אחרי שהיא הסבירה להם בעדינות שהיא "קצת" מבינה מה היא רוצה.

זאת פרשנות אחת,

לי נראה שבקרסו אנשי המכירות רעבים יותר ונכונים יותר לקראת הלקוח לעומת אנשי המכירות השבעים בטויוטה המורגלים

בלהביט מלמעלה על הרוכש הממוצע הנמצא בכיסם ומתמחים בעיקר במילוי טפסי הזמנות.

פורסם

ההנחה אצל טויוטה היא שמי שלא הרתיע אותו המחיר, או הביצועים, או אפילו תא הנוסעים (יש כאלו שקונים מכוניות ב200K+ שאכפת להם), אז סוכן שמקומו בבאסטה לא יזיז לו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...