Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו / רכב 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לקנות רכב חדש עם נפח מנוע 1200 אוטומטי.

חשבתי על קיה פיקנטו ורציתי לשמוע ממכם איך הוא מבחינת דלק/בטיחות וכו'

ואם הייתם צריכים לקנות רכב חדש עם מנוע 1200 אוטומט, מה הכי חסכוני בקטגוריה הזאת.

תודה, ספי..

פורסם

אם אוטומט אז הפיקנטו לא רעה,היא די חזקה,מאובזרת ובטיחותית בקטגוריה,מה שכן הצריכה שלה יותר כמו סופר מיני ולא מיני,כיוון שיש לה גיר רגיל,חלק מדווחים על 1-15 חלק פחות.

כחבילה כללית היא טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום לך,

ברשותנו פיקנטו כבר יותר משנה ,אמנם ידנית מנוע 1000, אך אוכל לתת חוו"ד כללית ואולי לתרום משהו.

הרכב נוח מאוד ומרווח מאוד גם ליושבים מאחור, מאובזר מאוד (שוב - ביחס למקובל בקטגוריה), לעומת מתחרים יש אפילו מקום לעגלת תינוק וקצת קניות מאחור.

נסענו בו כבר מס' פעמים לירושלים - עלה את העליות בסדר (הילוך רביעי ב-85 בלי להתקרב לקו האדום..),

לשמחתי טרם בדקנו אך על הנייר היא בטוחה יחסית לקטגוריה - 6 כריות אוויר, ABS ומניעת החלקה.

לגבי צריכת הדלק - בנסועה שהיא בערך 60 אחוז בעיר ו-40 אחוז בינעירוני אנו מקבלים כ-1/16 בממוצע.

התנסינו בדגם האוטומטי והוא אכן מהיר וזריז יותר (4 בוכנות לעומת 3) וזה מן הסתם יתבטא בצריכת דלק קצת פחות טובה -

כל השאר אגב זהה לחלוטין (יש בדגם האוטומטי המפואר גם ג'אנטים ופנסי ערפל אם אינני טועה).

חוץ מזה - יצרן שמאמין במוצר שלו ונותן 7 שנים אחריות - אין לי כלקוח סיבה לא להאמין בו גם...........

מעבר לכך ערוך נסיעת מבחן ונסה בעצמך - המחיר שלה (ובטח אם אתה נמנה על חבר או הוט) הוא נוח מאוד ביחס לתמורה.

בהצלחה,

פורסם

תודה רבה, באמת שעזרת לי.

עכשיו ההתלבטות שלי האם לקנות קיה פיקנטו (אוטומטי) או טויוטה אייגו (רובוטי).

אני עדיין לא סגור אילו מבין שני הרכבים עדיף.

ספי.

פורסם
תודה רבה, באמת שעזרת לי.

עכשיו ההתלבטות שלי האם לקנות קיה פיקנטו (אוטומטי) או טויוטה אייגו (רובוטי).

אני עדיין לא סגור אילו מבין שני הרכבים עדיף.

ספי.

לגבי צריכת דלק :

אייגו/107/C1 (זה אותו רכב בדיוק) תהיה יותר חסכונית בצורה משמעותית. 107 אצלי (אצל אשתי יותר נכון) עושה 1:18 במשולב, פיקנטו לא מתקרבת לנתונים האלה. אבל גיר רובוטי של אייגו הוא די קופצני, תעשה נסיעת מבחן לפני.

לגבי איבזור, נוחות וכדומה - אני מניח שפיקנטו עדיפה, איבזור ב-107 / אייגו הוא די מביך. אין אפילו דלת לתא הכפפות !

פורסם

מה הצרכים שלך מבחינת נסיעות? בעיקר בתוך העיר? הגיר הרובוטי הוא משהו שצריך להתרגל אליו אבל אפשר בהחלט להתרגל, מה גם שאפשר להחליף הילוכים ידנית וזה משפר את איכות הנהיגה. אם הרכב מיועד לנסיעות קצרות ומרווח/אבזור זה לא משהו שחשוב לך כל כך כך, לך על ה C1. הפיקנטו, כפי שציינו, יותר מאובזרת, יותר חזקה בגירסת 1200, וגם אוטומטית רגילה, אבל צריכת הדלק גבוהה יותר. ההרגשה בפיקנטו היא של הרבה יותר אוטו מאשר ה C1 ובאופן אישי, הייתי בוחר בפיקנטו אם אלה שתי המתמודדות, מכיוון שצריכת דלק זה לא הכל בחיים, אבל זה באמת ענין אישי.

• תוכן חדש...