Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק קירות גבס ותשתיות- עזרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום

העסק עושה רילוקיישן אך בעל הנכס לא מעוניין לשלם עבור השיפוץ הכבד שנעשה במקום. אממה הוא כן מתעקש להשאיר אותו כפי שהוא.

התוצאה- פירוק כל האלמנטים העיצוביים במקום, פירוק פיצולי נק החשמל ותשתיות, פירוק הפרקטים נישות וקירות גבס פנימיים במקום. תוך השארת נכס נקי עם ארבע קירות ורצפה בלבד ארון חשמל וז#% ביד! (סליחה).

אשמח לקבל כל טיפ על:

1.אילו כלים אני צריך להתחלת עבודה בפירוק קירות הגבס מציאת הברגים ועבודה נכונה.

2. עקרון העבודה בפירוק גבס האם יש שיטה או דפוס עבוגה שחוזר על עצמו שניתן לנחש בעזרתו היכן ממוקמים ברגים. ראיתי שיש לייזר מיוחד למציאת הברגים אבל זה לעבודה חד פעמית.

3. לגבי ביטול פיצולי החשמל. האם יש המלצות מסוימות וטיפים איך לעשות זאת נכון ?

כל דבר שתוכלו לייעץ לי בנושא יוכל לעזור לי להכין את עצמי לעבודה נכונה מהירה ונקייה.

מודה לכם מראש.

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה להכנס לקטע של פרנציפ עם בעל הנכס ולפרק את הבנייה רק כי הוא לא מעוניין לשלם לך על השיפוץ ?

הוא עוד יבוא אלייך בטענות על החורים שישארו על רצפת הקרמיקה כשתפרק את המסלולים.

באשר לגבס- פשוט קח סכין גבס ותסמן (תחלק) את הקיר ותשבור את הקיר בחלקים עם פטיש .

אני מבין את תחושת המרמור שלך כלפיו , אבל אם לא סיכמתם דברים מראש אז אין כל כך מה לעשות .

Gn'f'R

פורסם

אני כבעל בית, רושם בחוזה השכירות שלי שכל שיפוץ שנעשה בדירה יהיה נחלתי בלבד.

וביננו, הרי זה לא הגיוני להתחיל לפרק קירות ופרקטים.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מדובר בעסק שמושקע ב 200K ש"ח עם עיצוב אדריכלי.

אני בניתי אותו מאפס כי קיבלתי שטח בלבד. החנות לא היתה קיימת.

אז כן , אם אין מי שמוכן לשלם, זה ירד.

חורים בקיר או בריצוף נסתמים בקלות עם מעט שפכטל. אפילו שפכטל מוכן שמגיע בשפורפרת חוסך לך מאמץ.

לא מדובר פה על פרנציפ וזה חוקי לגמרי.

לגבי בעל הדירה שמעלי,

אם היה לך דייר שהיה משקיע סכומים גבוהים על שיפוץ הדירה שהוא שוכר

הוא לא היה חותם לך על סעיף כזה. ולא היה עושה את זה לולא אתה מתחייב לקזז לו מהשכירות או להשתתף באיזהשהו אופן.

לא מדובר כאן על מישהו שהדביק טפט ותלה מראה. עם כל הכבוד.

ולא יודע למה זה נשמע לך מסובך לפרק פרקט או קירות גבס. כל העיקרון שלהם זה שהם מיועדים להרכבה ופירוק בקלות יחסית.

פורסם

חורים בקיר אפשר לסגור עם שפכטל, חורים במרצפות לא.

לגבי קירות הגבס, אתה יכול לשבור גם בבעיטה, בדרך כלל המרחק בין הניצבים הוא 60 ס"מ, רוחב הפלטה 120, ובגבול בין פלטות הניצב נמצא באמצע, סביר להניח שהתחילו מהקיר הקיים ומשם כל 60 ס"מ ובפינה כמובן.

אחרי שתשבור את הפלטות, תפרק את הניצבים ואחר כך את המסילות מהרצפה התקרה והקיר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש חומר איטום חורים מיוחד למרצפות..

אמנם זה לא יעלים את החור לגמרי עד כדי שלא תוכל לאתר אותו במבט מקרוב אבל זה מטשטש אותו מספיק כדי שיראה סביר.

וזה מספיק לי.

פורסם
אני כבעל בית, רושם בחוזה השכירות שלי שכל שיפוץ שנעשה בדירה יהיה נחלתי בלבד.

וביננו, הרי זה לא הגיוני להתחיל לפרק קירות ופרקטים.

אני לא בטוח שזה חוקי.

זה כמו שתגיד שאת כל התכולה שהוא מכניס לבית (מכונת כביסה וכ"ו), שייכים לך.

אתה שילמת על זה? אם כן זה שלך אם לא זה לא שלך חוקית וזכותי לקחת את הקיר גבס שלי לבית הבא אליו אני עובר כל עוד זה לא פגע בבית שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא רק שזה חוקי אלא שזה גם החוזה הבסיסי והבילתי ניתן לשינוי בכל קניון ופאוור סנטר.

אצלם אפילו גופי תאורה שאתה קנית ואתה התקנת, אסור לך לפרק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עליך להתייעץ עם עו"ד ולוודא ב 100%, בהתאם לחוזה שחתמת עליו, שאתה יכול לפרק את כל מה שקשור להשקעה שלך במקום.

בעניין פירוק - מזמינים מכולה ומתחילים לשבור את הפלטות גבס. אין צורך להוציא ברגים של פלטות גבס וכד' כי לא רק שזה כמעט בלתי אפשרי בעליל (השפכטל שסוגר על הברגים יקשה עליך בפתיחת הבורג) אלא שגם אין בכך צורך - הכל הולך לפח ממיילא.

פשוט לשבור ולהעיף לפח, כמו שעושה "שופל" :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
עליך להתייעץ עם עו"ד ולוודא ב 100%, בהתאם לחוזה שחתמת עליו, שאתה יכול לפרק את כל מה שקשור להשקעה שלך במקום.

בעניין פירוק - מזמינים מכולה ומתחילים לשבור את הפלטות גבס. אין צורך להוציא ברגים של פלטות גבס וכד' כי לא רק שזה כמעט בלתי אפשרי בעליל (השפכטל שסוגר על הברגים יקשה עליך בפתיחת הבורג) אלא שגם אין בכך צורך - הכל הולך לפח ממיילא.

פשוט לשבור ולהעיף לפח, כמו שעושה "שופל" :lol:

איציק

ועל זה אני בדיוק תוהה - אם הכל הולך לפח, למה זה בדיוק טוב ?

הרי שבכל מקרה, אחד לא יפסיד והאחר לא יחסר.

תשאיר לבעל הבית את "ההשקעה", אני מאמין גדול ויודע שאלוקים מסובב גלגלים - תראה שגם אתה תרוויח מזה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
לא רק שזה חוקי אלא שזה גם החוזה הבסיסי והבילתי ניתן לשינוי בכל קניון ופאוור סנטר.

אצלם אפילו גופי תאורה שאתה קנית ואתה התקנת, אסור לך לפרק.

אצל BigMak מדובר בדירה, זה עדיין תופס?

נשמע לי הזוי ביותר שאני לא יכול לקחת איתי את ההשקעה שלי כל עוד החזרתי את הבית לקדמותו.

אולי ירצה גם את המתקן טלויזיה שתליתי על הקיר? איפה עובר פה הגבול?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בדיוק כמו בדיני עבודה, אני משער שגם כאן יש לא מעט מקומות שלוקחים את החוק לידיים ומכניסים לחוזים סעיפים שהם אינם חוקיים בעליל ובכל בית דין ניתן לחסלם דיי בקלות.

דווקא בדירות שכורות, משום מה, יש לבעלי הדירה סנטימנטים לכל המזבלה שהם אוגרים בדירה - וקשה להם להיפרד מכל מיני וילונות שתם זמנם ונדמה שנלקחו מתקופה פרה-היסטורית, כאילו היו שם עוד לפני שהבניין הוקם (וזו רק דוגמא קטנה לדברים שאני רואה).

מקומות כמו "פאוור סנטר" וכאלה, שרוצים את ההשקעה שלך לידיים שלהם, צריך לבדוק אם מדובר בעניין חוקי או לא - והאם הם באמת רוצים את ההשקעה שלך לידיים שלהם ממניעים תמימים (הרי ברוב המקרים גם ככה השוכר הבא יעצב את החנות לפי ראות עיניו) או שמה חזיריים (ימנפו את הנכס ואת עלות ההשכרה שלו בזכות השיפוץ שאתה עשית).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא מבין את ההיגיון בלהשיקע עוד כסף רק כדי שמישהו לא יהנה מכסף שכבר השקעת והלך מבחינתך לפח.

קח את מה שניתן להשתמש בו (פרקט, נקודות חשמל, תאורה וכו') ותשאיר את היתר. בכל מקרה הבא אחריך כבר יהרוס ויתאים את החלל למה שמתאים לו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ישנו פתגם באנגלית שאומר:

Cutting your nose to spite your face

הפרוש פה.

בשפת רחוב, התרגום לעברית הוא כמו הבדיחה על ההוא שפגש שד:

השד אמר לו, אני אתן לך כל מה שתרצה, אבל רק תדע, שכל מה שאתה מקבל, השכן שלך מקבל כפול 2.

חשב האיש ולבסוף אמר -"טוב, תעקור לי עין אחת בבקשה".

רוצה לאמור, אתה הולך להשקיע כסף וזמן (שזה בעצם עוד כסף) בשביל להסיר שידרוג שהתקנת ולו רק בגלל שבעל הנכס לא מוכן לשלם לך על השיפור? :roll:

אתה מגדיר מחדש את המושג נקמה ומתבל אותו בקצת מזוכיזם.

חוץ מהפסד כלכלי, מה יוצא לך מהפרוק?

אתה אומר ש"הפסדת" כבר 200K ש"ח, אז מה אתה עושה עכשיו, דואג להפסיד עוד קצת כסף?...:loco:

תשאיר לו, שיחנק עם זה, כמו שאמרו לך, העולם עגול והקארמה לא שוכחת.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
  • תוכן חדש...