Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עשיתי בדיקת רכב ובבדיקה אמרו שהמנוע מנצל רק 38 כ"ס מתוך 68

יש לי סקודה פביה שנת 2003

ייתכן שמדובר בחוטי הצתה.. ואם לא האם עליי לפתוח ראש מנוע ולתקן או להחליף מנוע וזהו?

תודה עומרי

פורסם

כל הסיפור אינו ברור כלל.למי שייך הרכב,לך (ואתה מעוניין למכור אותו) או לאדם שאתה מעוניין לרכוש ממנו את הרכב ?

אם לך,בדוק מתי פעם אחרונה הוחלפו מסנני אוויר ודלק וכנס למוסך,שיבדקו את עניין סלילי ההצתה (וממש לא צריך לפרק בשביל זה ראש מנוע).אם הרכב לא שייך לך,בקש לעבור על היסטוריית טיפולים מסודרת ככל שיש ולראות אילו טיפולים עבר הרכב.

גם לרכב בן 9-10 זו בדיקה ממש לא מחמיאה ואם הרכב עבר את כל הטיפולים הנדרשים,יש סיכוי שהמנוע לא במצב מזהיר ולא הייתי נכנס להשקעה הזו,אלא אם המוכר מוכן לרדת חזק מאוד במחיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ניחוש שלי- חרטא

בקומפיוטסט הרבה פעמים ההספק בקושי 60% מהמוצהר

1+

ראה עוד כאן.

קודם כל בוא נסדיר את זה שמכוני הבדיקה כמו קומפיוטסט עושים את הבדיקה המרהיבה כביכול של כ"ס ומומנט סתם ליופי ושיווק, אני בחיים לא מתייחס לנתונים של כ"ס ומומנט שהם מספקים מכיוון שלא ככה בודקים את הנתונים הנ"ל (חפש מבחני "דיינו" ביו-טיוב ותבין).

דבר שני, יצרן מודד כ"ס מגל הארכובה ולא מהגלגלים. הנתון שקיבלת מתייחס לגלגלים וזה כמובן אחרי שקלול אביזרים, יחידות הנעה ועוד מספר "גונבי הספק" בדרך לגלגל.

דבר שלישי, הספק מנוע נמוך יכול להיגרם מאלף ואחד דברים שהם בכלל לא המנוע אלא רכיבים כאלו ואחרים אשר מחוברים אליו או לחלופין בעיה ממוקדת באחד מרכיבי המנוע ולא מכולו כמכלול.

גם רכבים חדשים שיצאו אתמול מהמפעל ועברו הרצה קפדנית יוציאו הספק מנוע נמוך בכ-10% עד 20% מנתוני היצרן המוצהרים עקב הגורמים שמניתי לפני כן.

לסיכום: עשה יישור קו לרכב, טפל בו כנדרש והשתמש בו כאוות נפשך כי לפי מה שנראה מכאן הכל בסדר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק שלא תחליף מנוע בגלל שטויות של מכון בדיקה. הם בטח גם רשמו לך שיש רעשים ונזילות מהגיר, לא?

הרכב נוסע כרגיל? לא מעשן וצורך שמן? צריכת הדלק לא השתנתה לרעה? לדעתי אין לך מה לדאוג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...