Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוסיתא שהיתה שלי

צולם ביום שישי לפי מפגש המועדון .

דרור .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

באהבה אריה :inlove:

בישיבת הנהלה הוחלט לצרף אותך כחבר צוות מהמניין.

כמו כן אתה מקבל חולצה ותקליט.

[ATTACH][ATTACH]314441[/ATTACH][/ATTACH]

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הסוסיתא שהיתה שלי

צולם ביום שישי לפי מפגש המועדון .

דרור .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

דרור, רק בגלל שגילית עכשיו שגם לך הייתה סוסיתא, ספר הרכב של הרובר מחכה לך במחסן, אצל רענן. צור עימו קשר לתיאום מפגש.

דיפדפתי קצת בספר הזה. הודפס במקור בשנת 1948 ובהדפסה חוזרת בשנת 1960. כלומר, הספר הזה בן 52 שנים (ונראה נפלא!).

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

כמיטב המסורת של פיברקלאב, שלא לוקח את עצמו ברצינות ויודע גם לעשות שמח, החלטנו שצריך גם חולצות!

אז כמובן שכל הצוות המייסד של הפיברקלאב יקבלו חולצות כאלו, אבל החלטנו שאם יש מישהו שרוצה גם - אז הוא יקבל. עלות כל חולצה בחנות היא 30 שקלים, אולם כל חולצה תימכר בחמישים שקלים, מהם עשרים יתרמו לעמותת "גדולים מהחיים".

מי שרוצה חולצה, מוזמן לפנות אל רענן בפרטי, עם מידת החולצה המבוקשת.

תמונה 122.jpg

תמונה 123.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
כמיטב המסורת של פיברקלאב, שלא לוקח את עצמו ברצינות ויודע גם לעשות שמח, החלטנו שצריך גם חולצות!

אז כמובן שכל הצוות המייסד של הפיברקלאב יקבלו חולצות כאלו, אבל החלטנו שאם יש מישהו שרוצה גם - אז הוא יקבל. עלות כל חולצה בחנות היא 30 שקלים, אולם כל חולצה תימכר בחמישים שקלים, מהם עשרים יתרמו לעמותת "גדולים מהחיים".

מי שרוצה חולצה, מוזמן לפנות אל רענן בפרטי, עם מידת החולצה המבוקשת.

איזה שמח אתם עושים .:lol:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
במסגרת החיפושים שלנו אחרי "מציאות", אנו מגיעים לעיתים לאנשים ומקומות שבחיים לא היינו יכולים למצוא אותם. כך למשל סטוק החלקים שממנו העלאנו תמונות אתמול, וכך גם שתי המכוניות הללו, שנמצאות אצל יהודי מבוגר הרבה שנים. הסטיישן הזו, שנת 1969 נסעה עד שנת 2003 ואז הועמדה בחצר. היא נראית במצב שלם ולא חסר לה כלום. הכרמל נלקחה לחלקים ולא נראה שאפשר או כדאי להשמיש אותה. אפשר למצוא מכוניות במצב שלם יותר.

אז אם מישהו מעוניין בפרוייקט שיפוץ הסטיישן הזו - נא לעדכן.

הסטיישן למכירה? נישמח לצרף עוד אחות למשפחה :-o

בבעלותי BmW 518 1982

:-D.ואני מהמפגש הצפוני.:-D

פורסם
הסטיישן למכירה? נישמח לצרף עוד אחות למשפחה :-o

הסטיישן הזו אכן למכירה. צור קשר בפרטי ביום ראשון, לשם קבלת פרטים.

להנאתכם

בהחלט סמל מהנה. למיטב זכרוני הוא שייך לגרסאות המוקדמות של הכרמל - יתקנו אותי המומחים, אם אני טועה.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

מחפש כרמל 12 בצורה הזו

חשוב רישיונות

לפרויקט שיפוץ

7.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

הינה תמונות ברורות יותר של הסוסיתא שצולמה עבור להקת "סוסיתא" ומופיע על גבי התקליט

של הלהקה .

וגם כמה תמונות של הסוסיתא שקבלה יחס אוהב :-)

דרור .

דרור, רק בגלל שגילית עכשיו שגם לך הייתה סוסיתא, ספר הרכב של הרובר מחכה לך במחסן, אצל רענן. צור עימו קשר לתיאום מפגש.

דיפדפתי קצת בספר הזה. הודפס במקור בשנת 1948 ובהדפסה חוזרת בשנת 1960. כלומר, הספר הזה בן 52 שנים (ונראה נפלא!).

40480025.JPG

40500028.JPG

DSCF0019.JPG

DSCF0007.JPG

DSCF0032.JPG

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
תמונות יפות דרור, ואני חשבתי שתמיד אהבת אנגליות.

באיזו שנה מדובר ?.

אריק

אריק, מבין כל דגמי הסוסיתא, קוביה היא הדגם הכי אנגלי שיש: מבוססת על מכונית אנגלית, פותחה באנגליה, מכלולים אנגליים ויחידת כוח אנגלית. למיטב זכרוני מכתבותיו של יוחאי בנושא, הקוביות הראשונות הגיעו מורכבות מאנגליה, כך שהזיקה לתוצרת הבריטית בהקשר של הקוביה אדוקה ביותר.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
מבין כל דגמי הסוסיתא, קוביה היא הדגם הכי אנגלי שיש

על אותו משקל, כנראה שהרום היא הדגם הכי איטלקי שיש. :-P

ידיות הדלתות של פיאט והפנסים האחוריים של אלפא ג'ולייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מעוניין לדעת איפה ניתן להשיג רדיאטור חדש של סוסיתא או אפילו רשת בלבד.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...