Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

התקנת אזעקה לדייהטסו שרייד 98


bboydready
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן!

 

כרגע ברכב יש רק נעילה מרכזית. יש באפשרותי להביא את כל החלקים הנדרשים לצורך התקנת אזעקה ברכב דרך העבודה של אבא שלי (אזעקות של קוברה)

 

אשמח לקבל הצעות איזו אזעקה כדאי לשים ברכב? איזה חלקים בדיוק אני צריך לצורך התקנה?

וכמה יכול לעלות לי רק ההתקנה במוסך אם אני מביא את כל החלקים?

 

תודה רבה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי ,

 

סליחה על השאלה , אבל למה לשים אזעקה על רכב בשווי כזה ?

אני מבין שאת האזעקה יש מצב שאתה מקבל בחינם , אבל חינם עולה כסף .

כסף של התקנה

ויותר מזה התעסקות עם מערכת חשמל שכרגע אני מניח שעובדת כראוי .

קח בחשבון שמערכת אזעקה היא צרכן חשמל כאשר הרכב כבוי , ולכן אם המצבר שלך במצב רע אתה יכול להביא הרעה עד למצב שלא תניע בבוקר ( לא מחוייב אבל קרו דברים )

 

אני אישית לא הייתי נכנס לזה אלא אם יש סיבה טובה ( ניסו לגנוב את הרכב או אתה חייב שלטים בשביל לפתוח את הדלתות וכאלה )

 

עפר .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...