Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי שברולט ספארק 2011 עם מערכת מובנת, ואני רוצה להחליף לה את הרמקוליים המקוריים להוסיף מגבר דרך מנחת וסאב.

עכשיו ברכב הישן שהיה לי היה לי נגן של החברה קלריון באלף שקלים ( לא זוכר כרגע את הדגם בעל פה ) הייתה איכות מצויינת, השאלה שלי היא אם יש מצב כלשהו שהמערכת המובנת תוריד מאיכות השמע או הווליום ?

פורסם

ברור שהיא תוריד, המערכת של הספארק היא בסיסית ביותר ואין בה כמעט שום פיצ'רים שתורמים לאיכות הסאונד.

אני כבעלים של ספארק יכול להמליץ לך בחום לשדרג את המערכת ברכב.

אני פשוט החלפתי את הרדיו דיסק, החלפתי את הרמקולים הקידמיים בקומפוננט והוספתי מגבר וסאב ולאחרונה גם עברתי להגברה אקטיבית.

אין לך מושג כמה שזה שונה לעומת מה שמגיע עם הרכב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
היי,

אני ממליץ לך לפנות לאדי מערכות,

הם יוכלו לעזור לך במענה על השאלות הללו,

מוזמן לפנות אלי בפרטי ואמסור לך פרטי יצירת קשר,

גיא משברולט

איףףףף גם אתם עובדים עם אדי מערכות?...

עד היום הם לא עזרו לי בשום דבר רק מתוסכל אני יוצא מהם.

עזוב, תלך לרפי מS&L car audio או ליוסי מאלפיין ותגמור עניין שני חבר'ה כל אחד מהם עושה עבודה מצויינת. רק אם אתה לא גר במרכז או אתה לא רוצה לסוע אולי חבל בשביל זה.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...