Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה: מאזדה 626 2000 ופיאט דובלו 2004+הפתעה!

rrronnn
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ושנה מצוינת!

אז ככה, יש לי שני רכבים למכירה (שלי ושל אבא). אפרט על על כל אחד בנפרד:

מאזדה 626 שנת 2000

הרכב יד שנייה אך עבר מאחי לאבא שלי מראשונה לשנייה. מנוע 2000 אוטומט, הכל תקין ברכב, נוסע מצוין. רכב מרווח ואמין. המון רכיבים הוחלפו בשנה החולפת, סטרטר, בלמים, צמיגים, מצבר, ראדיאטור וכו'. 230000 ק"מ וטסט שנה!

המון רכב עבור מעט מאוד כסף.

מחיר: 18000 ש"ח

פיאט דובלו 2004 דיזל

רכב חסכוני ביותר, 1 ל 17-22 משולב. טורבו דיזל 100 כ"ס. רכב פשוט ואמין, סוס עבודה. גם כאן בשנה האחרונה הוחלפו קלאטצ', גלגל תנופה, מצבר תושבות מנוע וגיר ועוד. הרכב נוסע חלק, שקט וכמו חדש. אל תקחו את המילה שלי, בואו תעשו סיבוב. לרכב ק"מ גבוהה של 300000 ק"מ אבל כמו שציינתי הרכב מטופל, אמין וכמו חדש מכנית. על הרכב מורכב גגון. מצוין לבעלי מקצוע חדשים וקיימים, מאוד חסכוני ואחזקה קלה וזולה. היד הראשונה חברה, החברה של שכינינו והרכב נסע כל יום מיקנעם לת"א - רק כבישים מהירים, זו הסיבה לק"מ הגבוה. אני נוסע ברכב רק 10 ק"מ ביום מאז שרכשנו ואין לנו שימוש ברכב יותר.

מחיר: 18000

קצת לא שייך אני יודע אבל בכל זאת: אני מוכר טאבלט Toshiba חדש בניילונים שאחותי קנתה שניים להוריי אך הם משתמשים רק באחד. במידה וישנם אנשים שמתעניינים שני הרכים, אז ניתן למכור את שניהם יחד בחיר של 32000 + טאבלט חינם

קישור לטאבלט

רון: 0522522005

[email protected]

תודה ושנה מעולה לכולם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...