Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים , הטויוטה הולכת לטיפול הראשון שלה אצלי בקרוב ואני לא מכיר מוסכי טויוטה .

מדובר על טוויוטה קורולה רובוטית 2008 עם 115000 ק"מ ( עקב תקופה אני אקצר ק"מ ולא אחכה בדיוק עד 120K )

היות ואני מרמת ישי האפשרויות :

טויוטה בנצרת - לא מכיר לא יודע

טויוטה בצ'ק פוסט - פריים מוטורס - עקרונית הכי קרוב - רשמים מהממוסך ?

טויוטה במת"מ - מת"מ מוטורס - שם טופל הרכב כמעט כל חייו ( נידמה לי פעמיים בפריים גם, צריך לבדוק )

הרכב טופל רק בחברה ( פרטי לא ליסינג )

הצעות המלצות ורשמים יתקבלו בברכה .

תודה מראש

ושנה טובה

עפר .

פורסם

אם מדובר בצ'ק פוסט היה לי נסיון טוב עם מוסך אמין בנשר (כמה מאות מטרים מצומת הצ'ק פוסט לכיוון נשר, בצד שמאל ליד תחנת סונול. אם אתה מגיע מרמת ישי פנה שמאלה ביגור וסע לכיוון הצ'ק פוסט, המוסך נמצא מימין אחרי צומת אלוני). מחירי מוסך מורה יבואן אבל התרשמתי שהגון, לא עשוה עבודות מיותרות והשירות די זריז. כיון שהמכונית שלי לא נזקקה לטיפולים לא שגרתיים אינייכוללהעיד על יכולות דיאגנוסטיות אבל את הטייפולים השגרתיים, כולל גדולים, עשה על הצד הטוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הי,

מבין האופציות שציינת המוסך בצ'ק פוסט הוא הטוב ביותר.

גם מוסך SOS בחדרה בסדר גמור.

אני לא הייתי הולך למוסך ליד מת"מ...

אלעד.

פורסם

היי

תודה לעונים ולמתעניינים

אלעד אפשר נימוק ? פרטי אם צריך

לגביי הצ'ק פוסט אתה מתכוון פריים או אמין ( שלא הכרתי אבל אין לי שום דבר נגד )

לגביי SOS אני לא רואה סיבה לנסוע עד חדרה אלא אם כן יש במוסך הזה משהו מיוחד במיוחד

לגביי מתמ אשמח גם לדעת מי נגד מי

עפר .

פורסם

מת"מ מוטורוס - המוסך הכי גרוע שפגשתי אי פעם! שלא נדבר על השירות הזוועה.

אמי הגיעה עם הרכב שלה (טויוטה קורולה 07) למת"מ מוטורס בטענה שדוושת הברקס ננעלה (!) בזמן הנסיעה והאנשים במוסך החליפו לה רפידות וצלחות (???) בעלות של 1500 שקל ושיחררו אותו בטענה שהכל "תקין".

בנוסף, היא תפסה את אחד הפועלים משפשף את הרפידות של הרכב בצד (בכדי שהיא לא תשים לב), כי הם היו עם המון בשר ותקינות לחלוטין!!

גנבים, אין מילה אחרת לתאר את המוסך הנ"ל.

Peugeot 206XS

פורסם
מת"מ מוטורוס - המוסך הכי גרוע שפגשתי אי פעם! שלא נדבר על השירות הזוועה.

אמי הגיעה עם הרכב שלה (טויוטה קורולה 07) למת"מ מוטורס בטענה שדוושת הברקס ננעלה (!) בזמן הנסיעה והאנשים במוסך החליפו לה רפידות וצלחות (???) בעלות של 1500 שקל ושיחררו אותו בטענה שהכל "תקין".

בנוסף, היא תפסה את אחד הפועלים משפשף את הרפידות של הרכב בצד (בכדי שהיא לא תשים לב), כי הם היו עם המון בשר ותקינות לחלוטין!!

גנבים, אין מילה אחרת לתאר את המוסך הנ"ל.

האם אמא שלך ראתה את המוסכניק משייף את הרפידות שירדו מהרכב?

אני שואל מכיוון ששיוף הפינות של רפידות חדשות זו פעולה ידועה שעושים במוסך כדי למנוע "שריקות" של הברקסים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...