Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיסים על רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן היתה כוונה להוריד את המסיוי על כלי רכב ל-72% אך הליך ההורדה זהז בוטל, ולרגע אפילו עלה מס קניה ל-90%, ואז ירד ל-83%.

http://www.auto.co.il/כתבה-24252-אושר-מס-הקנייה-על-כלי-רכב-חדשים.aspx

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ייקח לי כמה ימים לעכל את הקופון שהמדינה גוזרת כל שנה על גב הקונים רכב חדש...

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
נו בטח שלא יורידו, למה להוריד?

"אנחנו לא מרוויחים כסף, אין כסף בקופת המדינה"

רק בגלל זה קורה מה שקורה בארץ, בגלל אנשים פשוט מתים לגור במדינה שבה אין כל כך הרבה מיסים.

טוב תודה.

הנה, עוד תגובה לא אחראית שנזרקה לאויר בלי שחשבו עליה הרבה לפני. מה אנשים עושים? עוברים לגור במדינה שאין כל כך הרבה מיסים רק בכדי לגלות שטוחנים אותם במיסים בצורה אחרת. לא שילמת כאן, יתפרו אותך בצורה אחרת. דוגמה, ליטר בנזין בארה"ב (מדינה שהרבה מתים לעבור אליה) עולה 4 שקלים אבל טוחנים אותך ב 500 דולר ביטוח בריאות לרווק או 1200 דולר למשפחה בעלת 3 נפשות. אז קנית פורד פוקס ב 20 אלף דולר אבל שילמת בסוף השנה עוד 14,400 על ביטוח בריאות. כלומר נתנו לך הנחה על האוטו אבל תפרו אותך בסכום הביטוח הבריאות שיוצא מכיסך הפרטי. לא מכיר אף משפחה ממוצעת בישראל שמשלמת 5 אלף שקל בחודש על ביטוח בריאות.

יש מבין? נותנים לך כאן, לוקחים לך שם. זה לא חדש ויש את זה בכל מדינה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הנה, עוד תגובה לא אחראית שנזרקה לאויר בלי שחשבו עליה הרבה לפני. מה אנשים עושים? עוברים לגור במדינה שאין כל כך הרבה מיסים רק בכדי לגלות שטוחנים אותם במיסים בצורה אחרת. לא שילמת כאן, יתפרו אותך בצורה אחרת. דוגמה, ליטר בנזין בארה"ב (מדינה שהרבה מתים לעבור אליה) עולה 4 שקלים אבל טוחנים אותך ב 500 דולר ביטוח בריאות לרווק או 1200 דולר למשפחה בעלת 3 נפשות. אז קנית פורד פוקס ב 20 אלף דולר אבל שילמת בסוף השנה עוד 14,400 על ביטוח בריאות. כלומר נתנו לך הנחה על האוטו אבל תפרו אותך בסכום הביטוח הבריאות שיוצא מכיסך הפרטי. לא מכיר אף משפחה ממוצעת בישראל שמשלמת 5 אלף שקל בחודש על ביטוח בריאות.

יש מבין? נותנים לך כאן, לוקחים לך שם. זה לא חדש ויש את זה בכל מדינה.

א. תלוי איפה אתה גר, המחירים משתנים בין מדינה למדינה

ב. תלוי בסוג הכיסוי, יש מלא תוכניות

ג. למה בארץ אתה לא משלם ביטוח לאומי + קופת חולים? אז נכון זה זול יותר מארה"ב אבל עדיין זה הרבה כסף

ד. אי אפשר להשוות ביטוח בריאות בארץ לביטוח בריאות לארה"ב, בארץ אתה נכנס לחדר עם 6-8 אנשים, בארה"ב אתה מקבל חדר פרטי

מספיק הכסף שחסכת על דיור בארה"ב לעומת בארץ בשביל לשלם ביטוח בריאות לכל החיים ...

פורסם

Cerberal Cortex, אם מה שאתה אומר היה 100% מדויק, לא היה שוני ברמת החיים בין המדינות השונות בעולם, אבל הרי אתה יודע שזה לא ככה.

בארה"ב לוקחים מס כזה או אחר? יכול להיות. בארה"ב יש גם מיליוני עניים ורעבים. אז מה? השאלה שצריך לשאול היא כמה אתה שווה מבחינת כח הקנייה שלך בארהב מול ישראל. לדוגמא, אם אתה מהנדס אלקטורניקה ותעבוד בעבודה מקבילה למה שיש לך כאן בארהב, מה תוכל לקנות שם ומה אתה יכול לקנות כאן. משום מה נראה לי שהתשובה היא לא לטובת ישראל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
נאה דורש נאה מקיים?

אתה מצפה שאביא כסימוכין את אותם מקורות שאתה צרפת או שאתה לא יודע מה כתוב במקורות שצרפת?

כתבתי בפירוש שאני מתייחס לשתיים מהכתבות שצרפת.

אם אתה מחפש סימוכין להרכב המיסים ושיעורם - כנראה שאתה לא קורא הודעות, שהרי כבר בתגובה 7 מצורף לך סימוכין לכך.

כדי לא להבין מה כתוב, צריך קודם לקרוא, ונראה לי שגם את זה אתה לא עושה.

שנה טובה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...