Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הללויה! אייפון חמש הוצג!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או, נפל לי האסימון! זה פשוט מאוד:

הקנאים, הפאן-בויז ושאר הנודניקים והקשקשנים הם בדיוק אותם אנשים שפעם העריצו את אפל!

הם פשוט עברו למחנה השני, אבל נשארו עם אותו אופי לשלשני.

בעוד כמה שנים הם יעברו לחברה אחרת, וישמרו על התנהגות זהה.

תכלס!

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול הודיעו שהמתאם בין החיבור החדש לישן עובד חלקית,וידאו הוא לא מעביר וקול הוא מעביר בצורה חלקית.

That Stupid Ass Expensive iPhone Adapter Won’t Support Video and iPod Out (Updated)

איזה שיפורים אתם רוצים שיכניסו לאייפון חדש ?

טלפונים עם אנדרוייד ומסכי ענק צריך להחזיק בשתי ידיים בשביל לעבוד איתם ואפל מסרבים לעשות כאלה שטויות.

אנדרוייד 10 אולי תגיע לרמה של IOS 2.2

מפריע לכם שהמכשיר נעול לשטויות? אם אתם רוצים להתעלל בטלפון שלכם תפרצו אותו לרוב הציבור APP STORE או ITUNES יותר נוחים לשימוש

אייל

פורסם

עוד דבר.

בסרטון הזה נתנו לאנשים ברחוב לשחק עם אייפון 4S (הדגם היוצא), ואמרו להם שזה האייפון החדש, 5.

הנה התגובות שלהם:

http://www.youtube.com/watch?v=rdIWKytq_q4&hd=1 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בקיצור, גם אם תקח חתול דרוס, ותשים עליו ציור של תפוח, ייקנו את זה.

אבל אני אדע שזה לא אייפון 5, הודות לשקע טעינה שונה (כמיטב המסורת של טלפונים משנות ה-90, כשלכל יצרן ואפילו דגם היה מטען שונה), מה שהופך את כל אביזרי האפטרמרקט שיוצרו עד היום ללא רלוונטיים.

Nice move, dicks!

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המערכת של אפל לא טובה?

המערכת הכי גאונית שיצאה למכשיר כלשהו אי פעם.

הכל פשוט, הכל בשניות קל וזורם. אין בכלל מה להשוות לאנדרואיד מבחינת נוחות.

ומה לעשות 95 אחוז מחפשים נוחות.

אם ההורים שלי עד לפני שנה ידעו רק לחייג ולענות לשיחה והיום עם האייפון נכנסים לאתרי חדשות וספורט מהבוקר עד הערב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה לעשות 95 אחוז מחפשים נוחות.

ו 99% מחפשים מחיר שפוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אדם שאוהב השקעה במניות לזמן קצר (לא שורטים!), חייב לאגור קצת כסף ולקנות את המנייה של אפל כמה חודשים/שבועות לפני ההשקה השנתית - זה כסף קל!

תמיד יהיו ביקורות מאכזבות ברשת ותמיד כגודל הציפייה, כך גם גודל האכזבה. דבר אחד בטוח: ההשקה השנתית גורמת לבאז לא קטן במניית החברה: ת-ע-נ-ו-ג.

כרגע מדובר בעלייה של כ-30 דולר למניה ושרק ימשיך כך :).

נ.ב

כמובן שחייבים להיות עם יד על הדופק, לגבי גובה העמלות, כי פה גם טמון הכלב.

פורסם

פלאפון בשבילי זה לא גימיק אני מחפש מצלמה טובה, מוסיקה טובה והרבה נוחות, את האנדרויד אפשר להתאים לדרישות שלי, לנוחות שלי בהכל !

מקלדת שורת משימות והכל, וכל זה בלי כל הסידיה והאינסטולוס שיוצרות מראה בדואי לאייפון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

יש בעיה איתו בארץ, התדרי WIFI שלו יושבים בחלקם על התדרים של הצבא,

יכול להיות שיתעכב, או שחלק מתדרי האלחוט שהוא יכול לקלוט יבוטלו,

בדיוק כמו שקרה בזמנו עם הBT

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לגבי המקלדת בג'לי בין - מסכים לגמרי.

הסיבה ד"א שהיא מתקרבת מאוד ד"א זה LAYOUT זהה כמעט לאייפון ובגלל השיפורים בRESPONSIVENESS של המערכת הפעלה - תגובה טובה משמעותית.

KENWORTH - יש כבר הרבה מכשירים עם 5 גיגההרץ בארץ , פלאפונים , ACCESS POINTS , ומה לא.

זה תלוי מאוד איזה תדר - וגם לאחרונה הצבא דיי ירד מהקשקוש הזה.

סתם דוגמא למכשירים שמיובאים בשלוף עם 5GHZ:

כל מקבוק כלשהו

כל אייפד כלשהו

כל הסידרה החדשה של הראוטרים האלחוטיים של לינקסיס ודילינק

ועוד הרבה הרבה מכשירים.

5GHZ בכלליות זה אוסף תדרים שחלק גדול מהם מותר לשימוש כבר הרבה זמן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המקלדת באייפון טובה, אבל באנדרואיד מצאתי מקלדות יותר טובות, ועדיין אני מעדיף את המקלדת של אייפון באייפון ולא את המקלדות שקיימות באנדרואיד במכשיר אנדרואיד.

זה לא שיש לה בונוס כול שהוא, זה המסך שמאפשר לי לפספס הרבה פחות, מה לעשות שהניחוש של אפל צודק ברוב הפעמים ובאנדרואיד אני מוצא את עצמי מתקן כול מילה ומילה.

כנראה שאם המסך היה גדול יותר זה היה מפריע פחות :)

מעבר לזה, אפשר גם להחליף את המקלדת של האייפון.

לגבי וידג'טים אני כבר הרבה זמן אם אנדרואיד ועדיין לא מצאתי להם שימוש מעבר לשעון המקורי של HTC שבאמת נוח, אבל היה לי אותו גם באייפון לכן הוא לא נכנס למשוואה בשבילי.

בכללי לגוגל יש כמה מוצרים נהדרים כגון DRIVE, GMAIL, CHROME ועוד כמה, אבל אנדרואיד עוד לא הרוויח את מקומו ברשימה שלי.

ובקצב הזה הוא גם לא יכנס לשם בשנים הקרובות, במיוחד הרומים הנקיים של גוגל, אני פשוט לא מסתדר איתם כול דבר בנוי לא נכון ונמצא במקום לא נכון.

אודי A4

דימה.

פורסם
אנשים פה פשוט פאתטים ברמות, למי אכפת איזה טלפון יותר טוב עבורך?

מה כאילו אתם חייבים להצדיק את עצמכם שקניתם אייפון או סמסונג או HTC או טלפון כל שהוא?

כמה אנרגיות מבוזבזות על כלום ...

בחיי שקראתי עכשיו את השרשור וחשבתי בדיוק את אותו הדבר.

אני לא מצליח להבין מה יש במלחמת ה-אייפון / אנדרואיד שגורמת לאנשים להוציא כל כך הרבה אמוציות ורעל.

כל אחד והטעם שלו. בדיוק כמו שאין מכונית אחת שמתאימה לכולם, אין סמארטפון אחד שמתאים לכולם.

יאללה, סולחה.

פורסם

בתור אחד שהיה לו כמה מכשירי קצה של אנדרואיד כמו s2 s3 נקסוס מיילסטון lg gx2 ועוד.

כיום משתמש באייפון 4s ונהנה מכל רגע. לא נתקע לשניה עובד חלק בצורה מדהימה.

החסרונות הם האייטונס בעיקר. כל העיקרון באייפון שהוא פשוט עובד נקודה.ואין מה לעשות התחושה שלו ואיכות הבניה פשוט רמה מעל כולם.

הs3 בנוי בצורה מחפירה.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

• תוכן חדש...