Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי קורס בבה"ד 7 :)

אומנם לא עבר כל-כך הרבה זמן מאז השחרור (אוג' 08) אבל הצבא מרגיש כל-כך רחוק ממני כאילו זה מעולם לא קרה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רגע רגע. נרשמת לקארספורום בגיל 8? :shock:

הלוואי :lol:

בן 28, חוזר לשירות (יענו כבר עשיתי שירות סדיר מלא), רופא (שיניים), עכשיו זה מסתדר קצת יותר עם הגיל? :wink:

פורסם
עשיתי קורס בבה"ד 7 :)

אומנם לא עבר כל-כך הרבה זמן מאז השחרור (אוג' 08) אבל הצבא מרגיש כל-כך רחוק ממני כאילו זה מעולם לא קרה.

איזה קורס עשית?

ואני כמובן לשעבר קורסיסט בבהד 7 (בהד שבזה? :roll:)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה רוצה שאני יבוא להחזיק לך את היד לפני העלייה לאוטובוס בבקו"ם? :lol: :lol:

(ואני חשבתי שאני צעיר מת. התגייסתי באפריל 12)

פורסם
הלוואי :lol:

בן 28, חוזר לשירות (יענו כבר עשיתי שירות סדיר מלא), רופא (שיניים), עכשיו זה מסתדר קצת יותר עם הגיל? :wink:

רגע, רגע, עכשיו נשאלת השאלה המעניינת..

האם רופא שיניים הוא "דוקטור"?? :shock::wink:

TsFZFHzf2d8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

זאת לא השאלה הנכונה. השאלה הנכונה היא "האם דוקטור לרפואת שיניים הוא רופא".

התשובה היא כמובן לא :shock:

אבל בקרב חוגים מסויימים של רופאים גם אורטופדים לא נחשבים לרופאים

*הכותב הוא רופא שיניים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

תשמעו, נהוג לומר שרופא שיניים הוא רופא כמו ששופט כדורגל הוא שופט :lol::lol::wink:

וברצינות, אף אחד לא הלך ללמוד רפואת שיניים כי הוא רצה להיות רופא (ואם כן אני מרחם עליו).

מי שהלך ללמוד רפואת שיניים רצה להיות רופא שיניים ומתחרט על הרגע הזה כל דקה במהלך הלימודים וממה שאני מתרשם גם אחרי. :roll:

פורסם

הזנה כפולה. בבקשה למחוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זאת לא השאלה הנכונה. השאלה הנכונה היא "האם דוקטור לרפואת שיניים הוא רופא".

התשובה היא כמובן לא :shock:

אבל בקרב חוגים מסויימים של רופאים גם אורטופדים לא נחשבים לרופאים

*הכותב הוא רופא שיניים

התשובה חיובית.

מדובר בכינוי מקצועי מקובל למרות שלימודי הרפואה יותר מקבילים ללימודי תואר שני (ולימודי רפואת השיניים קצרים בשנה מלימודי הרפואה הכללית). יש בעולם לא מעט אוניברסיטאות שהתואר שהן נותנות לבוגרי הפקולטה לרפואה אינו קרוי "דוקטור" (למשל - MB-ChB בחלק מהאוניברסיטאות האנגליות), אבל הבוגר, בעבודתו כרופא, מכונה "דוקטור". נדמה לי שהדבר אפילו מעוגן בחוק.

ולמי שלא יודע - בהרבה מקומות רוקח נושא את התואר מגיסטר כפי שרופא קרוי "דוקטור"

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רק אתקן אותך קצת.

לימודי רפואת השיניים לא קצרים מלימודי הרפואה.

גם לימודי רפואת השיניים וגם לימודי רפואה אורכים 6 שנים.

לרפואה נוסף הסטאז' - שהוא מספר חודשים בבית חולים.

פורסם

ללימודי הרפואה נוסף הסטאז' שכולל לא סתם כמה אלא בדיוק 12 חודשים (כולל חופש שנתי) לפי תוכנית מחייבת, ומהווה חלק בלתי נפרד מהלימודים, בלעדיו לא ניתן לקבל תואר ולא רשיון לעסוק ברפואה. לכן לימודי הרפואה אורכים שנה יותר מלימודי רפואת השיניים.

• תוכן חדש...