Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ינלין - החוק לא מתעניין בכך.

בפועל למעט במקומות בהם יש ריכוז קבוע שחונק את כל החניה - לא נאכף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאומר שאם אני מוכר את האוטו ושם מודעה על האוטו כמו כל עם ישראל, ונוסע איתו לקנות שישית קוקה קולה בסופר, אני חוטף דו"ח של 100 ש"ח כי חניתי בחנייה בחוק וכדין? רק כי אני מעוניין למכור את הרכב שלי?

פורסם

החוק לפעמים הזוי, כן.

בפועל הדו"ח הזה יינתן רק אם תשאיר את האוטו כמה ימים במקום מרכזי, במיוחד כזה שידוע כ'מקום בו מעמידים מכוניות למכירה'

פורסם

בתהליך המכירה של הסובארו הייתי נוסע איתה לתחת רכבת משאיר אותה בחנייה שם (שיש מחסור בחניות בעיקר בתחנות רכבת) ונוסע ברכבת.

הרכב ממתין בדר"כ כ8-9 שעות בתחנה עם שלט "למכירה" ועדיין לא ראיתי דו"ח.

או מזל, או ששוטרים לא אוכפים בשטח הרכבת?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אתה לא "קהל היעד" של אכיפת התקנה הזו.

היא מיועדת נגד סוחרים שמחנים מכוניות במשך שבועות שלמים ללא תזוזה (בד"כ במקומות בהם הרבה סוחרים עושים אותו דבר - והקונים איכשהו יודעים שהמקומות האלו משמשים כ"מגרש תצוגה").

לא נגד אדם פרטי שחנה לכמה שעות ברכבת ובמקרה מוכר סובארו אחת.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הסיבה היחידה שתקבל דו"ח במצב כזה זה כי מישהו התלונן לעירייה. את משטרת ישראל ממש לא מעניין לאכוף חוקים באופן עקרוני, בטח ובטח לא חוקי תנועה ארכאים.

בכל מקרה לא נראה לי שיש מקום לערעור כי אכן הרכב בלי טסט ואכן הוא עומד ברשות הרבים..

בהצלחה בכל מקרה,

אור.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הגשתי מכתב מפורט " בדואר רשום" עם צילומים של השטח הפרטי ל "מפנ"א פתח תקווה ", לאחר כ3 שבועות שאין עדיין תשובה צלצלנו,והם טוענים שלא הגיע להם המכתב,התקשרתי לדואר ישראל, ושם טוענים היות ומפנ"א זה גוף גדול אין אפשרות לדעת מי חתם מה עושים במצב כזה??

ד"א, הדוחות שעכשיו מגיעים מחדש בדואר נישארו על 100 ש"ח ולא עלו מוזר לא?

פורסם

דואר רשום עם אישור מסירה או דואר רשום רגיל?

לגבי עלות הדו"ח, לדעתי המחיר מתחיל לעלות רק אחרי שקיבלת את הדו"ח בדואר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש לי בשכונה (עם מצוקת חנייה מטורפת) רכב שתופס חנייה בתוך הבניין שלנו,כל פעם לדייר אחר אבל בעל הרכב עצמו דייר בבניין אחר לגמרי.

נמאס לי ממנו והשכנים כבר נלחמו בו אבל הוא עדיין תופס לנו כל פעם חנייה אחרת בבניין. בא לי לתרום את חלקי ולארגן לו דו''ח כמו שקיבל פותח השרשור.

לרכב שלו אין טסט והוא משמש כמחסן פחיות/בקבוקים ובעל הרכב מזיז אותו לפעמים מחנייה לחנייה.

אפשרי לארגן לו מתנה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

106. "שלום, יש כאן גרוטאה, כנראה בלי טסט, שעומדת כמה שבועות בחינות פרטיות, והדייר אינו תושב הבניין. אפשר עזרתכם?"

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אמרת שמדובר בשטח פרטי ועכשיו גם יש חניות רשומות בטאבו, נכון?

מדובר בהסגת גבול וזו עבירה פלילית.

מי שהוא חונה לו בחניה צריך לפנות למשטרה ולהגיש תלונה.

פורסם
אמרת שמדובר בשטח פרטי ועכשיו גם יש חניות רשומות בטאבו, נכון?

מדובר בהסגת גבול וזו עבירה פלילית.

מי שהוא חונה לו בחניה צריך לפנות למשטרה ולהגיש תלונה.

לחצי מהדיירים פה אין ביצים.

בא לי לעשות להם טובה כי הרכב שלו גם לא בא לי טוב לעין,אצלי הוא לא חונה כי מאז שיש לי חנייה (כמה ימים) עברתי בין כל דיירי הבניין שלי וזה שצמוד אליו והבהרתי שאני הולך להיות עם אפס סבלנות. מי שיחנה אצלי תוזמן לו משטרה.

106. "שלום, יש כאן גרוטאה, כנראה בלי טסט, שעומדת כמה שבועות בחינות פרטיות, והדייר אינו תושב הבניין. אפשר עזרתכם?"

שכחתי מקיומם של 106,חשבתי על 100.

תודה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

העירייה לא מתעסקת במה שקורה בשטח פרטי. מנסיון.

• תוכן חדש...