Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בקוואליר מערכת מקורית בת 17.

 

לאחרונה התחלתי לשמוע מוזיקה טורקית ויוונית (בוזוקי בגלמה וכל הדודים שלהם).

 

הוספתי טוויטר אחד במקביל לרמקול הימני מאחורה. (קניתי זוג טוויטרים באיביי ב10 שקל ככה).

(הוספתי רק אחד כי רציתי לראות אם הם שווים משהו, נתתי לו שבוע לעבוד, והגעתי למסקנה שלא צריך יותר, למה זה יקרע את האוזניים של הנוסעים מאחורה.)

 

אני מרוצה מהצליל שהטוויטר מוציא, משפר מאוד את ההנאה מהמערכת (יחסית), אבל, לפעמים הטוויטר מדבר (שומעים את הזמר בטוויטר) וזה מפריע באוזן (לא בריא בווליום גבוהה).

 

יש לי ידע בחשמל (עוד מעט הנדסאי), קצת אלק', אין לי בעיה לבנות\לאלתר דברים.

 

 

מה אני צריך לעשות?

 

תודה.

פורסם

להביא טוויטרים איכותיים, כולל החלפת וופרים, החלפת HU, הוספת מגבר, ורק אז תשמה בהבדל.

לשלם 500ש"ח על הטוויטר

500-800ש"ח על הוופר

1000ש"ח על המגבר

800ש"ח על הHU

פורסם

חיברת אותו במקביל בלי כלום באמצע? למה ציפית? הוא מקבל את כל התדרים שהולכים לרמקול לא רק תדרים גבוהים, תוסיף קבל בטור לפי הנתונים של הטוויטר תדע מה הערך של הקבל.

יש מלא מחשבונים שלך קרוס אובר תעשה חיפוש קצרצר בגוגל.

פורסם

יום חופש מהקולג' בגלל הקאסמים, יש זמן להתעסק עם זה.

 

שיזומניאק, וכל מי שחושב להגיב עם תגובות בעלות אותו תוכן, אני לא רוצה להשקיע שקל ברכב הזה, מינימום כסף מקסימום תועלת.

 

שיהיה לי רכב ששווה השקעה, אני ישקיע.

בינתיים טוויטר של 5 שקל עושה 80% עבודה, אני מבטיח לך שאם אני יביא מערכת עם טוויטר שעולה פי 50, יתן תמורה טובה אבל זה לא שווה את ההשקעה כאשר הטוויטר שיש לי כמעט מספק אותי, ואם אני יאלתר משהו וזה יצליח אז הוא יספק אותי לגמריי.

 

 

אוראל, לתגובות כאלה התכוונתי.

תראה הראש שלי קצת חלוד בעניין האלק', אני יחפש מחשבונים והכל, לפניה עשיה אני ידווח ותגיד לי אם זה הגיוני בכלל מה שאני עושה.

תודה.

×
×
  • תוכן חדש...