Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני כבר עומד לסיים לבנות את התיבה נישאר לי רק החלק העיליון וסיימתי.

אבל אני רוצה לברר ליפני שאני סוגר את התיבה ההאם עדיף להוסיף את הדופן הזו או לא

(מסומן באדום אין לי מושג איך לקרוא לזה) הם ב45 מעלות

clnj32zhqjwn.jpg

פורסם

מדובר בדופן חיזוק ,בצורת משולש מעץ לאורך כול החיבור

היא גם מחזקת את התיבה וגם אוטמת את החיבור טוב יותר

וכן מומלץ להוסיף אותה ,אך לא חובה.

פורסם

הנה תמונות של התיבה החדש והישנה (הגדולה יותר היא החדשה)

פיקששתי קצת במידות אבל איך שהו הצלחתי לתקן קצת. הנפח הפנימי (לא כולל המעברים) יצא לי טיפה קטן יותר מהתיבה הקודמת אבל אני חושב שזה ישנה קצת את הבס לא?

wg2mq4gnq3im.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------

kvyigwzi0mn2.jpg

פורסם

לפי איזה יחס חישבת את שטח הפורט? לכמה הוא מכוון, ממליץ לשים משולש על הדופן שממול לפורט אחרת יהיה לך ביטולי פאזות והתוצאה לא תהיה טובה.

פורסם

בפורטים סתם השערתי לא חישבתי אבל יצא לי 10 מקדימה ו 5 מאחורה. אני יוסיף את הדפנות בפינות אבל אני חושב שיהיה קצת קשה להכניס אותם בלי לפתוח אותה עוד פעם לא?

לא לצחוק אבל רק על זה היה לי כסף pioneer ts-w309d4.

פורסם

לא סתם זרקתי מספרים. חישבתי נפח כללי

אבל פיקששתי קצת ויצא לי פלטת עץ קטנה יותר ממה שהייתי צריך אז הייתי צריך לאלתר עם הפורטים (רק הר'ים) את היתר חישבתי לנפח של 42 ליטר לכל סאב (לא כולל הפורט) ויצא לי 40 אבל אני חושב שזה לא נורא כלכך.

פורסם

שוב פעם זה מאוד לא מובן מה שאתה כותב.

להבא תשקיע קצת יותר לימוד על תכנון תיבות לפני שאתה בונה אחת. יש לך עוד הרבה ללמוד.

(קח את זה כדבר טוב). חבל שטעויות יעלו לך כסף

• תוכן חדש...