Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך משא ומתן על קנית רכב גולף 2008 טרנדליין ידנית 1600, התווכחתי עםפ המוכר על המחיר. הוא טען שהמחירון של הדגם הוא 70K לפני שקלול ידני ואנני לעומת זאת ראיתי במו עיני שהמחירון הוא 59K. כדי לחסוך את הויכוח עלינו לביתו, נכנסנו למחירון לוי יצחק והופתעתי לראות שבאמת יש שני תגי מחיר לדגם. אני חיפשתי את הדגם תחת פולקסווגן > גולף > 2008> 1600 > בחירת הדגם הרצוי בתוצאות (טרנדליין 1600) ואכן המחירון הראה 59K. הוא חיפש דרך פולקסווגן > גולף דור 6 > 2008 > 1600 > בחירת הדגם בתוצאות (1600 טרנדליין) וכאן המחירון היה 70K. למרות מתונים זהים לחלוטין במפרט לשניהם היה קוד דגם שונה, שגם שונה אגב מקוד משרד התחבורה אשר מופיע ברישיון הרכב - 0724-2310 . בחיפוש של הקוד הזה במחירון יד2 הופיע דגם בודד ומחירו 64K , ממש באמצע :shock:.

אחרי שיצאתי מהבית שלו וקיללתי את לוי יצחק בכל רמח איבריו שברתי את הראש בבית וניסיתי להבין לעזאזאל קורה פה? איך המחירון ה'נחשב' במדינה, שלפיו הולכים חברות הליסינג, המוכרים הפרטיים והסוחרים עושה פאדיחה כזאת? הבדל של 11K לא בא ברגל בכלל. והמחירון של יד2 כאילו בא לגשר בין הפיצולים של יצחק.

פורסם

כי הוא מנוהל על ידי, אין מילה עדינה יותר, אידיוטים.

אותו מצב מטומטם קיים גם ברכב שלי, אלפא 159, בשנות הדגם 2007-8.

זה מוקצן עוד יותר כשהוא מדייק ברמה של שקלים בודדים על מחירים של דגמים שבכלל לא נמכרו בארץ באותם שנים.

פורסם

באותה שנה הייתה החלפת דור בגולף. מ 5 ל 6. זה בהחלט יכול להסביר את מה שאתה מתאר. זה לא טעות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם אני חישבתי כך. אבל בכל זאת, אף אחד מקודי הדגם לא תואם את קוד הדגם שברשיון הרכב. מה שאפילו במחירון החובבני של יד2 כן קיים!

פורסם

אכן, מצב כזה יכול להיווצר כשיש 2 דגמים/צורות הנמכרות במקביל.

עד כמה שאני זוכר, השיווק הרגיל של גולף דור 6 החל ב-2009, ואולי רכבים בודדים הגיעו ב-2008.

לפיכך, בדוק היטב איזה רכב מוכרים לך. דור 6 היא הצורה הנוכחית הנמכרת, ודור 5 זה הדגם שנמכר מ-2005 עד 2009 (היו רכבים אחרונים שנמכרו ממודל זה בצורה הישנה).

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...