Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, אני מחפש להחליף 4 צמיגים לרנו מגאן 5 דל'

מידת הצמיג 185\60\r15

עכשיו הלכתי למספר פנצ'רים מעכרים ו חנות גדולה כמו אוטו-דיפו

הטווח מחירים לא מצא חן בעיניי בעיקר בכך שהמעכרים ניסו לדחוף איכות זולה במחיר יקר..

עכשיו אשמח להמלצה אני מחפש 4 צמיגים בטווח מחיר של 1200-1300 שקל לצמיג איכותי

אני לא מתכנן מרוצים עם האוטו או דריפטים נסיעה שקטה מהבית לעבודה ללימודים ובחזרה , מדי פעם נסיעה בינעירונית.

אשמח להמלצות של מקומות באיזור חיפה \של מותגים.

תודה מראש ריצ'ארד.

פורסם
המלצתי אלייך,בטווח המחירים הנ״ל חפש Falken ze 912.

מסכים עם הבחור.

קניתי 2 צמיגי falken 912 ziex ב750 ש"ח כולל עבודה.

וצמיגים טובים עד עכשו אין לי תלונות עליהם :)

ממליץ .

ואתה יכול להכנס לאתר TIRE4U ,אתר ישראלי עם מגוון צמיגים לרכב ,בוחר צמיג וזה מראה לך היכן את יכול לההזמין אותו ולהתקין אותו ובאיזה מחיר.

בהצלחה.

רום.

306XSI:king:

פורסם

באמת, פאלקן ZE912 הוא צמיג לא רע במחיר אטרקטיבי .

אמור לעלות כ-350 ש"ח ליחיד.

בסביבות 400 ש"ח יש לך 3 אופציות אחרות:

KLEBER HP2

YOKOHAMA A.DRIVE

DUNLOP SP01

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי שאלה לנציג של אוטודיפו,

האם גם על הרכב שלך מורכבים צמיגי WESTLAKE?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש באוטו דיפו צמיגים ווסטליק 4 שנים אחריות במחיר 1200 ל4 צמיגים :shock::shock::shock:

במקום לדחוף מוצר סוג *** במחיר מופקע עדיף לשתוק, או במקרה הזה להמנע מתגובה.

בחיים לא חשבתי שאני אראה את השם WESTLAKE בפורום שיפורים :?.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

WEST LAKE צמיג בסדר אבל 1200 זה באמת יקר ראיתי בלי מבצע 4 ב800 בפנצריית עמוס באשדוד

R14 15 16

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

מאחר ומדובר בצמיגים סטנדרטים, השאלה מועברת לפורום טכני.

לנציג אוטודיפו שלום,

אתה נמצא בפורום רכב המקצועי והגדול בישראל, החברים הפעילים כאן הם מיטב חובבי הרכב בישראל, שוחים בחומר ומכירים כל פרט ופרט וכל מחיר בשוק ועל כן הייתי ממליץ לא למחזר מחירונים כאילו היית נציג מכירות בסניף אלא באמת ללכת את הצעד הנוסף ולהציע לחברי הפורום מוצרים איכותיים במחירים אטרקטיבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

והייתי מוסיף על בגירה ומבקש להוסיף כאן גילוי דעת מטעמכם האם הצמיגים שציינתם הם סיניים.

הזוי שבפורום מכובד שכזה נציג של אוטו דיפו ממליץ על צמיגים סיניים.

פורסם
יש לי שאלה לנציג של אוטודיפו,

האם גם על הרכב שלך מורכבים צמיגי WESTLAKE?

:lol: :lol: :lol: :lol: חזק...

לי היה ניסיון טוב עם "ר. עולם הצמיגים" ברחוב השיש (צמוד לחוצות המפרץ). רביעייה של קונטיננטל אקו (משהו, לא זוכר. זה היה מזמן... אותו דגם שמורכב על הסמארט ביציאה מהמפעל), פחות מ-400 לצמיג. אחיזה נהדרת.

לינק לשירשור שבו דיברתי על זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...