Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוקר טוב, אני מחפש להחליף 4 צמיגים לרנו מגאן 5 דל'

מידת הצמיג 185\60\r15

עכשיו הלכתי למספר פנצ'רים מעכרים ו חנות גדולה כמו אוטו-דיפו

הטווח מחירים לא מצא חן בעיניי בעיקר בכך שהמעכרים ניסו לדחוף איכות זולה במחיר יקר..

עכשיו אשמח להמלצה אני מחפש 4 צמיגים בטווח מחיר של 1200-1300 שקל לצמיג איכותי

אני לא מתכנן מרוצים עם האוטו או דריפטים נסיעה שקטה מהבית לעבודה ללימודים ובחזרה , מדי פעם נסיעה בינעירונית.

אשמח להמלצות של מקומות באיזור חיפה \של מותגים.

תודה מראש ריצ'ארד.

היי.

קודם כל בדוק היטב את קוד העומס והמהירות של הצמיגים הנדרשים לרכב(החל משנת 2008,חובה לציין זאת ברשיון הרכב ליד מידות הצמיגים)האם אלו המידות הרשומות ברשיון?אם לא רשום,בדוק עם היבואן מה קוד עומס/מהירות הנדרשים.

אל תתלהב מהצעות "מפתות" לצמיגים לא מוכרים!

צמיגי FALKEN דגם ZE912 מתוצרת יפן בקוד עומס/מהירות88H -דהיינו 560 ק"ג על כל גלגל ובנוי למהירות עד 210 קמ"ש.

ניתן למצוא במחיר 350 ש"ח בצמיגי פרויד בחיפה (כנס לאתר TIRES4Uׂ).

צמיג MAXXIS מתוצרת טאיוואן בקוד עומס (560 ק"ג-240 קמ"ש)88V ניתן למצוא באתר טיירדיל.(ולבחור פנצ'ריה קרובה)

כדאי גם להתעניין אצל MAESTRO (יש להם סניף בחוצות המפרץ)ולברר עם עיסא על מבצעים שלהם בטלפון מס':0522548008

• תוכן חדש...