Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי - מפולו לפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב פשוט מקסים. אין מילה אחרת. עיצוב פנטסטי וצבע סולידי ויפהפה. גם המגנזיום הללו נהדרים.

הפנים אכן טיפה פשוט כפי שנאמר, אבל בעיני זה מתכון דווקא לאמינות (לדוג' מזגן מכני במקום בקרת אקלים).

תתחדש.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש. בחירה מצויינת.

האם הציעו לך את הדגם בתוספת גג שמש? בזמנו שהתעניינתי ברכב כזה, הייתה תופסת של 5000 ש"ח לדגם עם גג שמש. מעניין אם זה עדיין רלוונטי.

פורסם
תתחדש. בחירה מצויינת.

האם הציעו לך את הדגם בתוספת גג שמש? בזמנו שהתעניינתי ברכב כזה, הייתה תופסת של 5000 ש"ח לדגם עם גג שמש. מעניין אם זה עדיין רלוונטי.

עדיין רלבנטי, אני הוספתי את ה5000 ש"ח לסאנרוף המקורי ומבסוט ממנו מאוד.

בשונה מגג השמש באיביזה המקבילה שנפתח רק לאוורור (מצב TILT) בפולו הוא גם נפתח.

פורסם

שאלתי לגבי הגג בסוכנות והנציג הסביר לי שמדובר בגג שמש מקורי מהיצרן, אבל שההתקנה מבוצעת בארץ.

לא אהבתי את הרעיון של לנסר חור בגג אם היצרן לא שלח אותו ככה וביקשתי כמה שפחות ניסורים\קדיחות וכו'.

יש סיכוי טוב שאני סתם מקובע. :?

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם
שאלתי לגבי הגג בסוכנות והנציג הסביר לי שמדובר בגג שמש מקורי מהיצרן, אבל שההתקנה מבוצעת בארץ.

לא אהבתי את הרעיון של לנסר חור בגג אם היצרן לא שלח אותו ככה וביקשתי כמה שפחות ניסורים\קדיחות וכו'.

יש סיכוי טוב שאני סתם מקובע. :?

מה?!

אתה רציני?

נראה לי שהטעו אותך. לי אמרו שזה גג מקורי וזה מגיע ככה.

אבי וייזל - בוא תציל את הויכוח.

פורסם

בתור אחד שגם יש לו את הפאביה החדשה אני היחידי שחושב (לפחות לפי התמונות) שהפנים שלהם הוא בדיוק אותו הדבר?! חוץ מזה שהכפתורים של המזגן מתחת לרדיו דיסק ובפאביה זה הפוך, וגם המערכת המקורית היא אותו הדבר(או ממש ממש דומה).

תתחדש רכב מהמם!

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...