Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי - מפולו לפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם :-)

הפנים קצת משעמם זה נכון, אבל מה שהיה חשוב לי בעיקר זה איכות של חומרים והרכבה, גם אם זה בא על חשבון אבזור.

הריפודים וכו' לא היו לבחירה כי זאת חבילה קבועה מראש.

שקלתי לקנות את הפאביה אבל החלטתי שאני מוכן להוציא כמה אלפים יותר בשביל עיצוב חיצוני\פנימי ואיכות פלסטיקה (ואולי קצת בשביל הסמל).

ההורים שלי קנו את הפאביה שבועיים לפני, גם היא רכב מצוין ובאמת יותר מרווחת מבפנים, גם תא מטען גדול יותר.

אני נוהג כמעט תמיד לבד, ככה שהמרחב הפנימי פחות משפיע.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה רבה לכולם :-)

הפנים קצת משעמם זה נכון, אבל מה שהיה חשוב לי בעיקר זה איכות של חומרים והרכבה, גם אם זה בא על חשבון אבזור.

הריפודים וכו' לא היו לבחירה כי זאת חבילה קבועה מראש.

שקלתי לקנות את הפאביה אבל החלטתי שאני מוכן להוציא כמה אלפים יותר בשביל עיצוב חיצוני\פנימי ואיכות פלסטיקה (ואולי קצת בשביל הסמל).

ההורים שלי קנו את הפאביה שבועיים לפני, גם היא רכב מצוין ובאמת יותר מרווחת מבפנים, גם תא מטען גדול יותר.

אני נוהג כמעט תמיד לבד, ככה שהמרחב הפנימי פחות משפיע.

אחרי כמה שנים עם פולו 2008 ידני, רכשתי פאביה דגם ספורט 2012 ואיכות החומרים ונוחות הנסיעה לא נופלת מהפולו, להפתעתי אני מרגיש יותר נוח בנסיעה עם הפאביה.

פורסם

יש במשפחה ג'טה בת שנתיים ואת הפאביה החדשה. שתיהן ברמות גימור בסיסיות, אני לא מכיר את דגם הספורט.

הג'טה תמיד נראתה לי טוב יותר מבפנים, התאורה הלבנה+אדומה של VW לעומת לבנה+ירוקה בסקודה (לפחות בדגם הספציפי) והפלסטיק שמרגיש יותר "מלא".

הפולו דומה יותר לג'טה בעניין הזה.

אני מסכים על נוחות נסיעה, הפאביה מרגישה רכה יותר על הכביש.

עיצוב ונוחות זה עניין של טעם.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

בנושא התאורת פנים, אכן בVW התאורה יותר נעימה ויפה לדעתי, בפאביה זה ירוק+לבן, מרגיש קצת מיושן ומזכיר מוניות.

אבל שוב, כל התאורה והיופי לדעתי שוליים, אתה בפאביה מקבל פשוט יותר בקצת פחות כסף.

תראה סך הכל הפולו מעולה, כל אחד ומה שהוא מעדיף, לצרכים שלך בכלל היא הכי אידיאלית.

יש סיכוי שבעוד כמה שנים הפולו תנצח את הפאביה מבחינת השוק, אנשים טיפשים עדיין חושבים שסקודה זה למוניות. (למרות שאין בזה כל רע, זה מעיד על אמינות ומאסיביות, שהרכבים הללו יכולים גם לשמש כרכבי עבודה שעוברים מאות ק"מ בשנה.)

פורסם
אחרי 3 שנים עם פולו קלאסיק ו-8 שנים עם גרמניות בכלל הגיע הזמן להשתדרג.

חיפשתי רכב סופר-מיני, חדש, גיר ידני, חסכוני ושנראה טוב. (כמובן במגבלות התקציב).

על גרמני לא היתה התלבטות בכלל, רצוי פולקסווגן.

:-)

תתחדש. שאפו על ה 3 דלתות - יפה!

אבל אני כנראה אכלתי אותה, לפני הרבה הרבה שנים הפולו שלי הייתה תוצרת ספרד. היא בהחלט הייתה פולקסווגן, אבל גם בהחלט ספרדיה.8):loco:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש! ניראית מצויין ב3 דלתות - הרבה יותר טוב מ5 דלתות. הפולו הישנה שלך ניראית עצובה כאשר היא עומדת ליד חדשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תתחדש! ניראית מצויין ב3 דלתות - הרבה יותר טוב מ5 דלתות. הפולו הישנה שלך ניראית עצובה כאשר היא עומדת ליד חדשה.

תודה.

היא עצובה כי אני נאלץ למכור אותה, אבל היא עדיין מקבלת יחס מפנק.

שי:

הפולו הישנה שלי ואני די בטוח שגם החדשה נולדו בספרד, אבל להורים גרמנים 8)

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם
מישהו ניסה להזמין את ה-TSI בגרסת 3 דלתות?

אני מאמין שאם צ'מפיון פתוחים עדין להזמנות מיוחדת, אפשר להוציא פולו 3 דלתות TSI ידנית בפחות מהמחיר של האיביזה SC.

הגיוני, בכל אופן מחיר האיביזה במבצע גבוה מזה של הפולו 3 דלתות שבמבצע.

פורסם
חיצונית יפיפיה לדעתי אבל הבפנים לא משעמם קצת?

אז מה? העיקר שאיכות ההרכבה גרמנית, הפלסטיקים איכותיים ויהיה נעים ללטף אותם.

לפותח השרשור, תתחדש ושיהיה במזל טוב.

לדעתי עשית מאוד בשכל שקנית את המנוע + גיר הזה אשר אומנם יצרכו מעט יותר דלק אבל אמינותם מוכחת לאורך השנים.

כבר היום מנועי TSI עם תיבת הילוכים DSG לא מתיישנים בכבוד ואם תשלב עם זה את איכות השירות של צ'מפיון והמחירים שלהם זה פשוט מתכון לפשיטת רגל (לדעתי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אחרי 3 שנים עם פולו קלאסיק ו-8 שנים עם גרמניות בכלל הגיע הזמן להשתדרג.

חיפשתי רכב סופר-מיני, חדש, גיר ידני, חסכוני ושנראה טוב. (כמובן במגבלות התקציב).

על גרמני לא היתה התלבטות בכלל, רצוי פולקסווגן.

התוצאה: פולו 1.4, ידני, 3 דלתות.

(הייתי מעדיף TSI ו-5 דלתות אבל ההבדלים במחיר היו גדולים מדי לדעתי).

:-)

תתחדש!

שתנהג בפולו רק בדרכים טובות!

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס

• תוכן חדש...