Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא יודע מה איתכם חברה אבל אצלנו במשפחה יש נוהל כזה לרכבים חדשים במשפחה, לתת שריטה עם מפתח או חפץ דומה בפגוש האחורי כנגד עין הרע, עשיתי את זה להונדה שלי, ההורים שלי על הML שלהם ודוד שלי על האקורד קופה החדשה שלו.:twisted:

אמונות טפלות או לא, בינתיים עובד מצוין :p לא הושחת משהו ברכבים הנ''ל בינתיים.

זה כמו הילדים בחוף הים. הם בונים ארמון יפה מחול וכשצריך ללכת הביתה הם הורסים אותו בכוונה כדי שילדים אחרים לא יהרסו אותו :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי מאוד בצבע המכונית. כאשר יוצא לי לראות מכונית בצבע אדום/בורדו מטאלי, אני פשוט חייב להסתכל עליה ולא משנה מהו הדגם (לדוגמא, אתמול זו הייתה מגאן סדאן סטנדרטית), אבל לי אין את הרצון לשרוט אותה או לפגוע בה.

לשטוף את המכונית ולעשות לה פוליש ווקס כל שבוע ולאחר מכן, להחנות אותה בחנייה ברחוב, מושך המון תשומת לב, לדעתי.

פורסם
זה כמו הילדים בחוף הים. הם בונים ארמון יפה מחול וכשצריך ללכת הביתה הם הורסים אותו בכוונה כדי שילדים אחרים לא יהרסו אותו :lol:

זה לא כמו, זה בידיוק ככה.:lol:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מכיוון שרוב המכוניות בכבישי ישראל הן גי'פה מבחינת חיצונית, רכב אשר מסתובב נקי ומטופח מושך את העין של וונדליסטים באופן אוטומטי כמו בחורה יפה שעוברת ברחוב עם הציצים בחוץ.

השריטה לאחר מכן זה מעשה האונס.

דעתי בעניין,

רכב מוזנח: סבירות גבוהה שייפגע דווקא ע"י נהגים "מוכשרים" אשר יפגעו בו בחנייה ויעברו לסדר היום כי הוא גם ככה מוזנח.

רכב שמור: הסעיף הקודם + אנשים צרי עין אשר ייגרמו נזק באופן מכוון כדי שתצטרף למועדון שלהם - "רכבים מוזנחים וליסינג".

פורסם

לא יודע אם יש קשר ישיר למה שאתה אומר.

לפי דעתי הבעיה מתחילה משעמום של אנשים. לא ידעתי שכל כך טוב במדינה הזאת עם כל הגזרות הכלכליות שממש אנשים כל כך משועממים.

עזוב אותך זה או חולה נפש שפשוט רע להם בחיים ומחפשים להתעלל ברכוש של אחרים

או שעמום.

פורסם

האמת בשרשור היא: לפי מה הם בוחרים את היעד/הרכב?

ולא מי אלו הפושעים הללו?

הרי הם לא הולכים רכב-רכב ומשחיטים, אלא בוחרים מטרות ספציפיות.

מכיוון שרוב הרכבים על הכבישים שלנו מאובקים ומוזנחים (Welcome to Israel), יוצא הדופן הוא זה שיימשוך את העין וייגרור פוטנציאלית פעולה איבה כנגד הרכב.

פורסם

זה תלוי ברכב אם הרכב מיוחד זה לא משנה אם הוא מלוכלך או נקי הוא ימשוך צומת לב.

ברכבים רגילים עדיף שיהיה קצת מלוכלך, לפחות כדי שאף אחד לא יתיישב עליו.

פורסם

יום אחרי ההברקה והגלייז שעשיתי לאוטו שלי,

גיליתי שריטה מכל הלב בדלת האחורית. שריטה שעברה את הצבע, וזה בוודאות מישהו שהחליט שחסרה לאוטו שריטה. בהתחלה לקחתי את זה ללב יותר מדי. היום, אני כבר אדיש.

מאז, עדיף לא לנקות להבריק את האוטו יותר מדי.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
כמה שזה נכון - בתור עונש לסביבת החברה המאותגרת נפשית . אני שוטף רק כשמשקל הלכלוך גורם כבר לצריכת דלק מוגזמת .

והרכב אלפא 2012 יפיפיה .

ולשכנים שמעירים אני אומר - צודקים זה פסל סביבתי יפה - אבל ממש אין לי כוח להכנס לפחחות .

( ויש גם מצלמה העובדת קבוע ברכב עם חיישן תנועה )

אייל .

אשמח אם תסביר איך המצלמה עובדת באופן קבוע? מאיכן היא מקבלת חשמל?

בקשר לנושא, אתה נותן יותר מדי כבוד לאותם קנאים אם תחליט לא לטפח את הרכב רק כי אתה מפחד שהוא לא "יבוא להם טוב בעיין",

אני משקיע ברכב ודואג שתמיד יהיה נקי, מצוחצח ומבריק. כל השכנים יודעים שהרכב שלי חייב להיות הכי נקי בחנייה ואני מרגיש טוב עם מה שאני עושה. אם חוליגן יחליט להתקרב לרכב שלי ברדיו של יותר מ 5 מטר,שהוא יצתער על כך (:evil: ).

פורסם

הורדתם לי את החשק לעשות שטיפה + ואקס לאוטו שלי(קיבלתי אותו אתמול).:-(

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

מניסיון רב שנים, ללא ספק אוטו מטופח חוטף יותר ונדליזם. כניראה שגורם יותר "סיפוק" למשחית התורן.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני דואג פעם בשבועיים לנקות את הרכב שלי, לא חושב על ונדליזם אלא על רכב שמור, נקי ויפה, זה אני.

מה שאני לא מבין זה איך לאנשים יכולים להיות רכבי יוקרה, BMW, מרצדסים ענקיים ויקרים, מוסטנג שאני רואה בעיר שלי חונה והן מלוכלכות, לא מטופלות, לחשוב רק אם לי היו רכבים כאלו, זה מה שאני ממש לא מבין וחבל על האוטו גם לדעתי.

בלי קשר, אתה מעדיף לחשוב על ונדליזם אם ויהיה או לשמור על הרכב? אני בדעה של לשמור על הרכב, ונדליזם תמיד יכול להיות כי אנחנו מדינה כזו ללא תרבות ומי שרוצה לחבל פשוט יחבל מה שבסביבתו.

פורסם
לא יודע אם יש קשר ישיר למה שאתה אומר.

לפי דעתי הבעיה מתחילה משעמום של אנשים. לא ידעתי שכל כך טוב במדינה הזאת עם כל הגזרות הכלכליות שממש אנשים כל כך משועממים.

עזוב אותך זה או חולה נפש שפשוט רע להם בחיים ומחפשים להתעלל ברכוש של אחרים

או שעמום.

מדובר באנשים עלובים ומתוסכלים מהחיים שלא מסוגלים לראות אנשים אחרים שכן הצליחו להגיע לאנשהו.

פורסם

אני הכי מפחד על הרכב שלי ביום-יומיים אחרי השטיפה, שחור מבריק מושך את העין מקילומטרים.

בנוהל אני משתדל להשאיר אותו כמה שיותר מלוכלך, כמובן ברגע שאני מזהה לשלשת ציפורים אני עובר על המקום עם מגבון לח, מה שיוצר טקסטורה דלמטית של נקי-מלוכלך, אבל עדיין זה לא מושך כי הרכב לא מבריק.

אם הייתי משקיע בניקיון וטיפוח כמו, נגיד, yulianx, מזמן הרכב היה מפוצץ בשריטות מכל כיוון.

עדיף מלוכלך. אבק יורד - שריטות לא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם כבר, אתה מושך פחות וונדליזם ככל שהרכב יותר עממי. מאזדה 3 אני מניח תמשוך הכי פחות וונדליזם.

טנדרים אגב, ממש לא ימשכו ונדליזם. אולי בגלל שהערסים יהיו בטוחים שלא משנה כמה הם יתעללו ברכב הם לא יגיעו לרמת ההזנחה הנוכחית, ולכן הם מוותרים מראש :-P

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...