Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהיה להורי אלפא 159 שחורה אף אחד לא היה מתקרב והיא תמיד הייתה נקייה, היום יש להם 159 זהובה והיא כבר הספיקה לחטוף שריטות עמוקות, מוזר, לדעתי לא נגעו בשחורה בגלל הבורר חחח..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם כבר, אתה מושך פחות וונדליזם ככל שהרכב יותר עממי. מאזדה 3 אני מניח תמשוך הכי פחות וונדליזם.

מאזדה 3 מבריקה בצבע כחול מטאלי, ועוד איך תמשוך קנאים.

פורסם
אני דואג פעם בשבועיים לנקות את הרכב שלי, לא חושב על ונדליזם אלא על רכב שמור, נקי ויפה, זה אני.

מה שאני לא מבין זה איך לאנשים יכולים להיות רכבי יוקרה, BMW, מרצדסים ענקיים ויקרים, מוסטנג שאני רואה בעיר שלי חונה והן מלוכלכות, לא מטופלות, לחשוב רק אם לי היו רכבים כאלו, זה מה שאני ממש לא מבין וחבל על האוטו גם לדעתי.

בלי קשר, אתה מעדיף לחשוב על ונדליזם אם ויהיה או לשמור על הרכב? אני בדעה של לשמור על הרכב, ונדליזם תמיד יכול להיות כי אנחנו מדינה כזו ללא תרבות ומי שרוצה לחבל פשוט יחבל מה שבסביבתו.

אני אענה לזה,התשובה היא עין של אנשים לדעתי ומניסיוני, בנאדם שיושב קצת טוב ורוצה להנות מרכב פרימיום שיהנה ממנו אך מה לעשות, רכבים כאלה בישראל מושכים עין וקנאים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

את האמת? לא הצלחתי לפצח את המוח הרקוב של אותם חולי נפש שנהנים מהשחתת רכוש של אחרים.

ואני לא מדבר על סכסוכי שכנים או משהו דומה.

אני דואג שהרכב יהיה נקי באופן קבוע. מבחוץ ומבפנים(לדעתי יותר חשוב). שטיפה וניקוי לפחות פעם בשבועיים.

את הרכב הקודם שרטו לי עם מפתח מכ-ל הצדדים (דלתות, דלת אחורית, מכסה מנוע וכנפיים) וזה למרות שהוא היה מזוהם - אחרי חזרה מחופשה של שבוע.

מצד שני, הרכב החדש, בקושי בן יומיים, חטף עגלה של סופר בדלת האחורית. מכה כל כך חזקה שעיקמה את הדלת ושרטה את הפגוש.

(ראיתי את הנבלה מעיף את העגלה עוד מרחוק אבל עד שהגעתי - הוא הספיק לברוח)

ככה שאני לא רואה איזשהו קשר בין נקיון הרכב לוונדליזם אלא פשוט בעיה נפשית חמורה שצריכה להפתר איכשהו בצורה סופית.:evil:

• תוכן חדש...