Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מאובק ומוזנח או רכב נקי ומלוקק, מה לדעתכם מושך יותר וונדליזם?

bosss
שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני בעד תיאוריית החלונות השבורים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D

בקצרה: כשמשהו נראה מוזנח המוסר של האנשים משתחרר והם לא מהססים ללכלך, לשרוט להשחיט.

שיהיה מלוקק ונקי כלפי חוץ לפחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי זה תלוי בסוג הרכב וגילו.

אדגים מנסיוני:

המוסטאנג האדומה, בת השנתיים, הנוצצת והמלוקקת של השכן שלי מושכת (הרבה) יותר וואנדליזם מהמאזדה 3 בת ה-7 של אישתו שחונה ליד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כמו הבדיחה עם העלמה שבאה לרב להתייעץ איתו מה ללבוש בערב הכלולות, הוא השיב לה ״מיידלע, מה שלא תלבשי, תקבלי״

כך גם ברכב, נקי או מלוכלך לא משנה, אם למי שהוא הרכב לא בא טוב בעין, הרכב יקבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

תלוי ברכב. אם זה רכב מיוחד ובולט הוא יושחת גם אם הוא מוזנח. צריך שהרכב לא יבלוט.

לדעתי הכי טוב לכסות את הרכב, או לעבור לגור בשכונה של אנשים נורמליים:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שנקי ומטופח מעורר אצל אנשים (כלומר אצל בהמות אדם) יותר קנאה ורצון להרוס מאשר רכב מטונף.

כמה שזה נכון - בתור עונש לסביבת החברה המאותגרת נפשית . אני שוטף רק כשמשקל הלכלוך גורם כבר לצריכת דלק מוגזמת .

והרכב אלפא 2012 יפיפיה .

ולשכנים שמעירים אני אומר - צודקים זה פסל סביבתי יפה - אבל ממש אין לי כוח להכנס לפחחות .

( ויש גם מצלמה העובדת קבוע ברכב עם חיישן תנועה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אשכח בעיר הקטנה בשם דימונה שם גדלתי, היה בחור דיי עשיר שאחיו קנה AUDI TT רק כשהגיעו לארץ, כמה ימים אחרי זה כל הגלגלים מפונצ'ר, שריטות לאורך כל הרכב.

הרכב עבר תיקון ושוב פעם עבר את אותם מעשי וונדליזם, נמאס לו ומכר את הרכב אחרי כמה חודשים.

גם על הלנד קרוזר של דודה שלי, היה רכב שמור לגמרי, תמיד חונה בצל, יום אחד אנחנו מגיעים לאוטו יש שריטה חזקה לאורך כל הרכב וגם מסביב, כאילו הבחור החליט לעשות 360 עם המפתחות.

ואני שואל...למה??

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהניסיון האישי (והמר) שלי רוב החריטות שקיבלתי היו כאשר הרכב נקי ומושך יותר תשומת לב. כשהרכב מלוכלך פחות מסתכלים עליו, פחות מתישבים עליו וכו'.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בגלל שהטנדר קצת חבוט תפסתי על חם אנשים זורקים לי זבל בארגז כאילו זה מכולת אשפה,

תפסתי שניים שזרקו לי שקיות אשפה בארגז (וחוץ מגלגל רזרבי וג'ריקן רייק לא היה כלום בארגז)

כשתפסתי אותם "על חם" פשוט שפכתי עליהם את התכולה של השקית אשפה שלהם, נדמה לי

שהם למדו את הלקח - כיום כל השכונה שלי יודעת שהטנדר שלי זה לא מזבלה, ומי שיזרוק שם

זבל דמו בראשו

מהניסיון האישי (והמר) שלי רוב החריטות שקיבלתי היו כאשר הרכב נקי ומושך יותר תשומת לב. כשהרכב מלוכלך פחות מסתכלים עליו, פחות מתישבים עליו וכו'.

זה בעיקר אנשים קנאים, או נערים שנכשלו בטסט עשירי או טמבלים שפשוט חורה להם שלמישהו יש רכב יפה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מה איתכם חברה אבל אצלנו במשפחה יש נוהל כזה לרכבים חדשים במשפחה, לתת שריטה עם מפתח או חפץ דומה בפגוש האחורי כנגד עין הרע, עשיתי את זה להונדה שלי, ההורים שלי על הML שלהם ודוד שלי על האקורד קופה החדשה שלו.:twisted:

אמונות טפלות או לא, בינתיים עובד מצוין :p לא הושחת משהו ברכבים הנ''ל בינתיים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שניהם מושכים, כל אחד סוג שונה של ונדליסטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...