Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך מצבר עבור קשקאי +2 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם משהו יודע איזה מצבר ממליץ היצרן עבור ניסאן קשקאי+2 2009 דגם ACENTA ?

איפה מומלץ לקנות מצבר? (מבחינת מחיר, כי זה מה שקובע)

תודה

פורסם

יש לפני צומת קרית אתא (אם אתה נוסע ישר לכיוון חיפה) בסמוך לגלידת תל חנן,בחור על הכביש בצד ימין חנות למצברים.

שמוכרת בזול וגם עם אחריות יפה ומותגים לא רעים יחסית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חברה הסתדרתי ,יש באוטודיפו מצבר 55AH ב-349 ש"ח ויש לי עוד כמה גרושים הנחה יצא לי 320 מחיר טוב לא?

רציתי גם להגיד שהמצבר שהיה באוטו הוא של שנפ 55AHוהוא מ-01-2011

אז אל תגידו ששנפ זה הכי טוב עובדה (לדעתי כולם מיצרים אותו דבר ובכוונה החיים של המצברים קצרים , כסף טוב

פורסם

רכב מ-2009 שאחרי שנתיים בערך, בינואר ,11 הוחלף לו מצבר, ואחרי שנה וחצי עוד פעם מוחלף מצבר.

רק לי נראה שמשהו פה לא בסדר. איני בטוח שיצרן המצברים הוא הבעיה.

מחיר זול לא תמיד קובע. אלא אם הכוונה להחליף שוב עוד שנה וחצי. ואני מקווה בשבילך שאוטודיפו תתקיים בבעלות הנוכחית עוד שנה וחצי אם תצטרך אותם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
רכב מ-2009 שאחרי שנתיים בערך, בינואר ,11 הוחלף לו מצבר, ואחרי שנה וחצי עוד פעם מוחלף מצבר.

רק לי נראה שמשהו פה לא בסדר. איני בטוח שיצרן המצברים הוא הבעיה.

שטויות אני יכול לדפוק מצבר בחודש גם ברכב של מיליון שקל.

• תוכן חדש...