Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב אספנות - שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצאתי את זה בשרשור ישן - לשימושך :

1). יש לוודא לפני הקנייה כי לרכב יש טייטל (רשיון רכב) והוא רשום על שמו של המוכר ונמצא ברשותו.

2). לבקש מהמוכר מסמך בכתב על מצבו של הרכב (חוקי מבחינה משפטית בארה''ב)

3). לבדוק התחייבות של בעל הרכב להעביר את הרכב לעמיל המכס/המוביל לנמל הים הקרוב (תמורת תשלום)

4). העברה בנקאית מומלצת לגורם שלישי (אח/חבר/מכר) כאשר הגורם השלישי רואה את הרכב ובמעמד חתימה על הטייטל מעביר את התשלום/בעלות. חשוב!!!! לא לרשום על הטייטל את שמכם כבעלי הרכב מכיוון ששלטונות המכס בארה''ב לא ישחררו את הרכב ללא נוכחות הקונה או יפוי כח משגרירות ארה''ב לחברת השילוח. חתימה על הטייטל בארה''ב מעבירה באופן מיידי את הבעלות של הרכב לקונה.

5). לבקש מהמוכר חשבונית קנייה (המכס בישראל מתחשב מאוד) חתומה ומאומתת ע''י נוטריון או במקביל הערכת שמאי

6). להוריד מהאתר של משרד התחבורה ב- 4 העתקים בקשת רשיון יבוא להגיש למטה אצל השומר עבור סימה - רח' המלאכה 8 ת''א מסמכים נדרשים לרשיון: 2 תמונות של הרכב מאחור ומהצד. אישור מוסך על נכונות לטיפול ברכב המסויים, טיייטל (רשיון רכב מצולם), חשבונית קניה, צילום ת''ז ורשיון נהיגה של הקונה וחשוב!!! - מפרט טכני של הרכב או ספר רכב הכולל את כל פרטי המנוע והשלדה להקלה בקבלת תקינה.

7). בדיקת שטח מעמיקה של חברות הובלה בישראל, לבקש כמה שיותר הצעות מחיר ולהביט על האותיות הקטנות הנמצאות בחוזה ההובלה (לא כולל מיסי נמל, עמילות מכס, ביטוח, מסמכים, קשירה, סבלות ובדיקה) תוספות אלו יכולות להסתכם בכ- 450 דולר לפחות.

לבקש התחייבות מחברת ההובלה בישראל על עמילות מכס מלאה הכוללת שחרור הרכב מהנמל ותשלום המכס.

9). מסמכים נדרשים לחברת ההובלה: רשיון יבוא, צילום דרכון, צילום רשיון נהיגה, חשבונית קניה, טייטל ומפרט הרכב.

10). מומלץ להשתמש בקונטיינר 40 פיט ולא 20 בשיטת קונסולידציה, דהיינו שותפות בקונטיינר עם תכולת דירה/סחורה או כל משא אחר. העלויות יורדות משמעותית גם בחישובי המכס לאחר מיכן. גם אם יתכן עיכוב של שבוע או 10 ימים - כדאי, חוסך הרבה כסף בהמשך.

11). לאחר יציאת הקונטיינר לנמל יש לבקש מס' קונטיינר ושם חברת הספנות בכדי לעקוב אחרי מהלך הקונטיינר באינטרנט ומסלולו כולל יעד הגעה לישראל.

12). בתום חודש וחצי הקונטיינר נפרק ומרוקן בנמל היעד יש ''לנדנד'' לחברת העמילות על שחרור מוקדם (4 ימים ראשוניים בנמל חינם, כל יום נוסף 18 ש''ח ושישים אג' דמי אחסון). דמי ריקון, קשירה ופריקה יכולים להגיע עד 1500 ש''ח.

13). במידה ואתם משחררים מאשדוד (מומלץ) נורית, אמנון או מי שיהיה יש להתאזר בהמון סבלנות ולהתעקש בשחרור על חישוב המכס על פי חשבונית הקנייה.

14). משרד הרישוי בחולון:

להגיע על פי זימון מראש (210 ש''ח אגרה) למילוי טפסי בקשה לרישום רכב להקפיד על אימות מידת צמיגים, מס' שילדה ומנוע (אם יש).

15). עמדה 1 - מילוי כל הטפסים ע''י הבוחן להקפיד על אימות כל פרטי הרכב (קבלת קהל בימים א וג' משעה 7:30 ועד 10:00). הטבעת מס' שילדה/מנוע - 400 ש''ח בסנטר טסט אזוה"ת חולון .

16). נוסעים למבחן רישוי טסט - חשוב!!!! אין צורך באישור מוסך מורשה לטסט ראשון!

חוזרים לעמדה 6 במשרדים (בניין ליד). יש להקפיד כי מכון הרישוי יחתים את הטופס המתבקש בחותמת על החלון של אישור נסיעה קבוע ולא בסמוך - אישור נסיעה זמני (חוסך ריצות וטירטורים).

17). עמדה 6 במשרד הרישוי כבר לא מקבלת אזרחים - ניירת יש לשלשל בתיבת דואר . לא ניתן יותר לבחור מספרי רישוי, לבדוק היטב את הפרטים על רשיון הרכב שאין שום טעות בהקלדה של מספר שילדה או מנוע, פרטי בעל הרכב ות.ז. תשלום האגרה, הטבעת לוחות רישוי וזהו בהצלחה!!!

WELL SAID

[/left]

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מדובר על לא גורף ל EBAY ..

א. פשוט המכירה שם מתנהלת כמכרז ולרוב המחירים גבוהים. בשוק הפרטי ניתן להתמקח

ועקב המיתון בארה"ב הצעת מזומן מניבה הנחה יפה.

ב. המבחר מצומצם מהסיבה שצריך להתחשב באזור רכישת הרכב. עלויות הובלה בתוך ארה"ב יקרות. ע"מ להוזיל

עלויות רצוי לרכוש רכב מאזור ניו ג'רסי , פלורידה וכד' ( במקומות בהן יש נמל ).

ג. מצב מס' 1 במחירון- מצב תצוגה מוזיאוני, מצב מס' 6 - רכב לחלקים.. רכב סביר שמגיע לארץ בד"כ מתומחר ע"פ

דרגות שלוש או ארבע.

ebay is a great place to buy cars

never ever buy from craigslist,full of fraud

פורסם
ebay is a great place to buy cars

never ever buy from craigslist,full of fraud

I don't agree with you

Ebay is a great place but not the best place

It's often expensive

It's better to buy a classic car through a specific magazine ( auto trader for example ) or

a specific ethernet site like ZCAR or THE VW SAMBA etc

Thanks

פורסם
מצאתי את זה בשרשור ישן - לשימושך :

1). יש לוודא לפני הקנייה כי לרכב יש טייטל (רשיון רכב) והוא רשום על שמו של המוכר ונמצא ברשותו.

2). לבקש מהמוכר מסמך בכתב על מצבו של הרכב (חוקי מבחינה משפטית בארה''ב)

3). לבדוק התחייבות של בעל הרכב להעביר את הרכב לעמיל המכס/המוביל לנמל הים הקרוב (תמורת תשלום)

4). העברה בנקאית מומלצת לגורם שלישי (אח/חבר/מכר) כאשר הגורם השלישי רואה את הרכב ובמעמד חתימה על הטייטל מעביר את התשלום/בעלות. חשוב!!!! לא לרשום על הטייטל את שמכם כבעלי הרכב מכיוון ששלטונות המכס בארה''ב לא ישחררו את הרכב ללא נוכחות הקונה או יפוי כח משגרירות ארה''ב לחברת השילוח. חתימה על הטייטל בארה''ב מעבירה באופן מיידי את הבעלות של הרכב לקונה.

5). לבקש מהמוכר חשבונית קנייה (המכס בישראל מתחשב מאוד) חתומה ומאומתת ע''י נוטריון או במקביל הערכת שמאי

6). להוריד מהאתר של משרד התחבורה ב- 4 העתקים בקשת רשיון יבוא להגיש למטה אצל השומר עבור סימה - רח' המלאכה 8 ת''א מסמכים נדרשים לרשיון: 2 תמונות של הרכב מאחור ומהצד. אישור מוסך על נכונות לטיפול ברכב המסויים, טיייטל (רשיון רכב מצולם), חשבונית קניה, צילום ת''ז ורשיון נהיגה של הקונה וחשוב!!! - מפרט טכני של הרכב או ספר רכב הכולל את כל פרטי המנוע והשלדה להקלה בקבלת תקינה.

7). בדיקת שטח מעמיקה של חברות הובלה בישראל, לבקש כמה שיותר הצעות מחיר ולהביט על האותיות הקטנות הנמצאות בחוזה ההובלה (לא כולל מיסי נמל, עמילות מכס, ביטוח, מסמכים, קשירה, סבלות ובדיקה) תוספות אלו יכולות להסתכם בכ- 450 דולר לפחות.

לבקש התחייבות מחברת ההובלה בישראל על עמילות מכס מלאה הכוללת שחרור הרכב מהנמל ותשלום המכס.

9). מסמכים נדרשים לחברת ההובלה: רשיון יבוא, צילום דרכון, צילום רשיון נהיגה, חשבונית קניה, טייטל ומפרט הרכב.

10). מומלץ להשתמש בקונטיינר 40 פיט ולא 20 בשיטת קונסולידציה, דהיינו שותפות בקונטיינר עם תכולת דירה/סחורה או כל משא אחר. העלויות יורדות משמעותית גם בחישובי המכס לאחר מיכן. גם אם יתכן עיכוב של שבוע או 10 ימים - כדאי, חוסך הרבה כסף בהמשך.

11). לאחר יציאת הקונטיינר לנמל יש לבקש מס' קונטיינר ושם חברת הספנות בכדי לעקוב אחרי מהלך הקונטיינר באינטרנט ומסלולו כולל יעד הגעה לישראל.

12). בתום חודש וחצי הקונטיינר נפרק ומרוקן בנמל היעד יש ''לנדנד'' לחברת העמילות על שחרור מוקדם (4 ימים ראשוניים בנמל חינם, כל יום נוסף 18 ש''ח ושישים אג' דמי אחסון). דמי ריקון, קשירה ופריקה יכולים להגיע עד 1500 ש''ח.

13). במידה ואתם משחררים מאשדוד (מומלץ) נורית, אמנון או מי שיהיה יש להתאזר בהמון סבלנות ולהתעקש בשחרור על חישוב המכס על פי חשבונית הקנייה.

14). משרד הרישוי בחולון:

להגיע על פי זימון מראש (210 ש''ח אגרה) למילוי טפסי בקשה לרישום רכב להקפיד על אימות מידת צמיגים, מס' שילדה ומנוע (אם יש).

15). עמדה 1 - מילוי כל הטפסים ע''י הבוחן להקפיד על אימות כל פרטי הרכב (קבלת קהל בימים א וג' משעה 7:30 ועד 10:00). הטבעת מס' שילדה/מנוע - 400 ש''ח בסנטר טסט אזוה"ת חולון .

16). נוסעים למבחן רישוי טסט - חשוב!!!! אין צורך באישור מוסך מורשה לטסט ראשון!

חוזרים לעמדה 6 במשרדים (בניין ליד). יש להקפיד כי מכון הרישוי יחתים את הטופס המתבקש בחותמת על החלון של אישור נסיעה קבוע ולא בסמוך - אישור נסיעה זמני (חוסך ריצות וטירטורים).

17). עמדה 6 במשרד הרישוי כבר לא מקבלת אזרחים - ניירת יש לשלשל בתיבת דואר . לא ניתן יותר לבחור מספרי רישוי, לבדוק היטב את הפרטים על רשיון הרכב שאין שום טעות בהקלדה של מספר שילדה או מנוע, פרטי בעל הרכב ות.ז. תשלום האגרה, הטבעת לוחות רישוי וזהו בהצלחה!!!

לגבי סעיף 4 : אז על איזה שם לרשום על הטייטל?

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

כשהובלתי את הרכב שלי מאלבמה למיאמי נתנו לי "מחירון" לשינוע ספיישל,

50 דולר עלות העמסה ופריקה פלוס 2.5 דולר לכל מייל.

אתה מדבר על טווח של כ 920 מייל

סה"כ 2350 דולר

כנראה שניתן למצוא בפחות בהובלה "על הדרך" או משולבת.

פורסם

הנה רכב נחמד למכירה בטנסי :

I bought this vehicle some time ago from a fellow Hamber but just have not had the time to do anything to it. Its been sitting in my barn for well over a year, so I guess it needs to go to someone with more time on their hands. The Olds has a 394 in it with 50k on it. The heads were sent out for a valve job and inspecition. The previous owner had them reinstalled but the engine has not been run since. Engine turns over with no problem, but I couldnt get a spark and have not had the time to work on it since. Vehicle is complete and shouldnt take more than a few weeks to be drivable. Has caddy taillights frenched in. This was originally a California car so there is very little rust. Please email me if interested. Price is $4600.00 I have a clear Tn title in my name. I also have a set of new w/w tires mounted on Astro wheels that I bought just for this car that I will sell to the new owner at a great price.

***There is no bondo or rust anywhere in this car except the drivers floorboard shown in the pics. The body is straight arrow and the only ding is in the right front fender and I put that in it loading it on the trailer. I comes with the original grille and two tube grilles that still need to be cut to fit. The only side chrome I have is for the two front fenders. Missing from there back****

Price reduction.....$4200.00

NEW PICS ADDED....... May consider trades for driveable classic

More pics on second page.......

60olds014.jpg

60olds013.jpg

60olds007-1.jpg

60olds011.jpg

0611_rodp_01_z1960_oldsmobileside_v.jpg

פורסם
יש אפשרות לייבא רכב ללא מנוע?

מה יהיה איתך גבר ??

לא כל יום מייבאים רכב מחו"ל , הפרוצדורה גם ככה לא פשוטה !

למה להקשות ולהיכנס לצרות ?

ברישון יבוא חייב להופיע דגם מנוע.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=67:importoldcarpers&catid=49:rechev-yavu-ishi-c&Itemid=96

פורסם
מה יהיה איתך גבר ??

לא כל יום מייבאים רכב מחו"ל , הפרוצדורה גם ככה לא פשוטה !

למה להקשות ולהיכנס לצרות ?

ברישון יבוא חייב להופיע דגם מנוע.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=67:importoldcarpers&catid=49:rechev-yavu-ishi-c&Itemid=96

:oops: אני שואל שאלות כדי לדעת :lol:

יש הבדל בין דגם מנוע למספר מנוע , השאלה שלי היא האם אפשר לייבא רכב בלי מנוע ממישהו שבדק במשרד התחבורה וקיבל תשובה חד משמעית?

פורסם

טוב חברה , קודם כל תודה על התשובות ,אני יודע שאני קצת קרציה אבל השרשור יוכל לעזור לא רק לי , גם לאנשים אחרים.

בדקתי היום במשרד התחבורה ברח המלאכה בת"א למרות שלא רצו לקבל אותי ענו לי על השאלה לגבי ייבוא רכב ללא מנוע והתשובה חד משמעית לא!!! אי אפשר

אמרו לי שאם אני רוצה עוד תשובות זה בימי שני ורביעי בין השעות 8 ל12.30 יש קבלת קהל .

אולי תחסכו לי ללכת ,אם אני רוצה לייבא רכב אירופאי גרמני מארצות הברית והוא ללא מנוע והמוכר מציעה לי לארגן מנוע,האם אני יכול לייבא רכב עם מנוע אחר? אם כן איך אני יודע איזה מנוע אני יכול לשים ברכב ושלא יעשו לי בעיות ,כי מנוע של רכב אירופאי לא מתאים ל vin בארה"ב (ככה המוכר אומר)?

תודה :-)

פורסם
דחוף !!! יש למישהו מושג כמה בערך יכולה לעלות הובלה מטנסי ארה"ב לנמל בניו ג'רזי?

give me the zip codes

what kind of a vehicle

• תוכן חדש...