Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערכת נזק תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש קודם כל .והיום פגעתי באוטו של מישהי ברמזור , האצתי מהר מדי וניכנסתי בה מאחורה , היא לקחתה ממני ת"ז , שם , טלפון , מספר אוטו והחתימה אותי שאני שאשלם על כל נזק שנגרם מכיוון שלא רציתי לערב ביטוח . יש לי תמונה של הנזק שניגרם לה רציתי הערכת מחיר כדי להיות מוכן לזה.

up351.siz.co.il/up1/mjnqt3235uem.jpg

up351.siz.co.il/up2/ijgun1yog2wn.jpg

אני לא יכול לפרסם קישורים בפורום כי אני חדש וזה לא נותן אז פשוט תעתיקו את זה לאיפה שכובתים כתובות של אתרים

תודה לעוזרים

פורסם
מה הנזק המעפן הזה נכנסת בה עם אופניים?

פחח נורמאלי שלא ירצה לטחון אותך לא יקח יותר מ 400 ש"ח לפי התמונה.

הבעיה שהיא הולכת מחר לבדוק עם בעלה ואמרו שיגידו לי מה שווי הנזק..

יש מצב שהם יכולים לדפוק אותי או משהו ?

פורסם

תן לי לחשוב, אתה בישראל? אז כן.

שיבוא בעלה וגם אבא שלה, זה שחתמת על מסמך כבר טיפשות.

שלח אותם למקום שאתה מכיר שלא יזרקו להם שם תיקון 4000 שקל,

עד 600 תשלם לדעתי לא מעבר.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
תן לי לחשוב, אתה בישראל? אז כן.

שיבוא בעלה וגם אבא שלה, זה שחתמת על מסמך כבר טיפשות.

שלח אותם למקום שאתה מכיר שלא יזרקו להם שם תיקון 4000 שקל,

עד 600 תשלם לדעתי לא מעבר.

אז מה הייתי אמור לעשות ? לתת פרטים של ביטוח או מה ?

פורסם

כן לתת פרטים של ביטוח וזהו !!

אני בספק אם הביטוח היה מתייחס למכה הזאת...אתה בטוח שזה לא איזה זבוב מרוח ?

לא חותמים על שום דבר.

יום למחרת היית פשוט מתקשר אליה ואומר לה יש לך 2 אופציות:

1- אני מודה באשמה ונותן לך 150-200 (שזה גם סכום מוגזם) עבור הנזק ומחתים אותה שלא יהיו לה שום טענות,תלונות,אשמות,בקשות .

2- אם את בוחרת לא לקחת את ה-150 שקל אז אני לא מודה באשמה ולכי תתחילי את הטרטורים של הביטוח ובתי משפט, עדויות...נראה לי שהיא הייתה בוחרת לקחת את ה-150 שקל וזהו.

"תאונות" כאלה בדרך כלל ניגמרות בהסכם של הצדדים בלי לערב ביטוח.

מה שכן יאמר לזכותך ועשית בשכל זה שצילמת את המכה !

כבר היו מקרים שהבעל הרכב הנפגע רצה לתקן את כל התיקוני פחחות וצבע שיש לו ברכב בלי קשר לתאונה על חשבון הפוגע.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

נהיית פחח?

מאיפה אתה יודע כמה יעלה לה לתקן את זה? שאתה מציע לו להגיד לה לתת 150-200 שקל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עשית טעות שחתמת , עכשיו היא גם תעמיס את הטיפולים השנתיים אצל המוסכניק השכונתי ותיקון פה ושם על חשבונך...

כנראה תצטרך עורך דין.

פורסם

אתה היית נותן למי שפגע לך לתקן את הרכב בעצמו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קרה לי משהו דומה בעבר, תיקון כזה לא אמור לעלות יותר מ 600 שקל.

קרה לי מקרה בדיוק כמו שלך , הבחור התקשר אלי ודרש 2000 שקל אמרתי לו שזה מוגזם והוא תבע את ביטוח,בסופו של דבר הוא הוציא מהביטוח נזק של 10 אלף שקל.

אל תערב ביטוח תנסה לסגור את זה בלי לערב ביטוח,אתה נהג חדש וחבל הפרמיה תעלה ברמה מטורפת.

פורסם

חתמתי על דף רגיל וכתבתי לפני החתימה שאני מודה שדפקתי לה תאוטו ושאני אשלם בגין כל נזק שנגרם.

והבחורה עדיין לא התקשרה אלי , עדיף להתקשר אליה בעצמי או לחכות לטלפון ממנה ?

זה קרה אתמול בלילה ה"תאונה"

פורסם

ברגע שהסיפור מצולם יהיה יותר קשה להעמיס עליו נזק.

בזמנו פגעתי ברכב טחון, עם פגוש מתקלף ופגיעות רב מערכתיות.

הנהג יצא מהרכב, ולפני שהספקתי להגיד לו שאני מצטער ושהנה כל הפרטים שלי, הוא התחיל לצעוק "הבאגז' לא נפתח!!! הוא לא נפתח!! תראה מה עשית!!!".

אז הוא יצא...פתח את הבגאז' :lol: ואז ניסה לסגור אותו ולא הצליח...ואז התחילו צעקות "הבגאז' לא נסגר תראה מה עשית".

מפה לשם, צילמתי הכל באייפון. התקשרה סוכנת ושאלה אותי אם להכניס את האוטו למוסך הסדר.

אמרתי לה שכן, רק מה - אני אמנם מודה שפגעתי ברכב, אבל אני מכחיש כל קשר לפגיעות שהוא סובל מהן.

שלחתי לה את כל התמונות של הפגיעות ואמרתי לה שמתוך נחמדות, אני מוכן להשתתף באחוז אחד מערך התיקון או ב-50 שקלים, הגבוה מביניהם. שיבחר.

אח"כ קיבלתי עוד שיחה, ניסיון לאיים עלי בבית משפט - ושם אמרתי שאם יבוא השופט שיראה תמונות HD של פגיעות רב מערכתיות, כשאצלי בקושי נשרט הדיו על לוחית הרישוי - ועוד יפסוק לרעתי - אז אני אשלם עד השקל האחרון. אבל, נראה לי שזה יהיה להיפך.

מאז לא שמעתי מהסוכנות או מהאיש. את הרכב אני רואה מדי פעם, עם חבל קשור לבגאז' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

מסקנה - התמונות האלה הן הוכחה מדהימה לנזק הנמוך. תשמור עליהן כמו החיים שלך.

פורסם

הפס השחור בבמפר האחורי ייעלם עם מגבון רגיל. האוטו שלנו יצא מצביעה, קיבל מכה חזקה מאידיוט שניסה לחנות, היה פס שחור כזה, אבל הרבה יותר גדול ממה שיש לגברת עם הגטס. שתי דקות עם מגבון הספיקו להעלים כל סממן.

פורסם

המריחה על הבאמפר תרד כנראה ע"י ניקוי בלבד.

הנק' גם לא מצדיקה צביעה מלאה, אולי תיקון מקומי. בכל מקרה עדיף להשאיר את זה ככה.

מכאן, אני לא רואה סיבה שתפצה אותה מעבר לסכום סמלי של כמה מאות ש"ח.

טוב שצילמת, את הלקח כבר למדת.

• תוכן חדש...