Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטעות הכי גדולה שלך זה להמשיך את המומנטום הרע לאחר הברקס. כי אם הטסטר הבין שהיה מדובר במקרה גבולי ושיכול להיות שהיית עוצר, והיית ממשיך ועושה טסט מושלם, אולי היה לך סיכוי לעבור. גילוי נאות, בטסט השני שלי שהיה לפני בערך 20 יום (כן, צעיר שכמוני) הטסטר הזיז לי את ההגה באלימות, משמע הוא תקף לי את ההגה בלי סיבה. אחרי הנגיעה ההיסטרית הזאת המשכתי 25 דקות טסט, הוא ראה שאני נוהג טוב והבין כנראה שהוא נגע לי בהגה בלי סיבה (או שקרה איזשהו מקרה גבולי שאין לי מושג מה הוא היה), ועברתי. הדבר שהכי עזר לי זה פשוט להשאר רגוע ולנהוג כמו שצריך. אגב, אתה לא היית עובר את הטסט הזה גם בלי הבלימה המדוברת. הטעויות שלך משמעותיות. אגב אל תיבהל מ38 שיעורים, עברתי 70 כאלו לפני הטסט והאמת שלא היה לי רע עם העובדה הזאת, זה רק הקנה לי עוד בטחון, וההורים תמכו ורצו שאעשה כמה שיותר שיעורים לפני שאצא לכבישים. יכולתי לגשת כבר בשיעור 30 אבל התחלתי את הלימודים מוקדם מדי בכל מקרה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באתי לעבור מעבר חציה, ואז בום קיבלתי ברקס, אני מרים את העניים

לאיפה הסתכלת שהרמת את העיניים??:?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש מקרים גרועים יותר...

אני ניגשתי לטסט וקוראים לי מקסים בת.ז , ניגש אתי גם בחור בשם מקסים.

לחצו לו פעמיים על הברקס, נגעו לו בהגה, הוא לא הגיע לשלב של החניה בכלל.

אני לעומת זאת נהגתי 10 דקות מושלמות ויפות,והבוחנת עוד איחלה לי להיות זהיר על הכביש ... אופטימי? :-P ומה בסוף?

נכשלתי.

המורה אמר לי לערער,משרד הרישוי סגור בעקבות שיפוצים,שלחתי מכתב . אחרי חודש לא קיבלתי תשובה והתייאשתי :cry: .

אגב,נחש מי עבר?

ניגשתי עוד אחד ועברתי.

פורסם

קח את זה בקלות, הרבה נכשלים.

בסוף כולם עוברים. גם אני זוכר שהייתי נסער אחרי שהכשילו אותי, הייתי ממש עצבני.

נפלת על טסטר מניאק, קורה, טסט הבא תעבור. אם לא עוד שניים.

זה מה שקורה שאין פיקוח על הטסטרים, הם עושים מה שהם רוצים...

פורסם
יש מקרים גרועים יותר...

אני לעומת זאת נהגתי 10 דקות מושלמות ויפות,והבוחנת עוד איחלה לי להיות זהיר על הכביש ... אופטימי? :-P ומה בסוף?

נכשלתי.

המורה אמר לי לערער,משרד הרישוי סגור בעקבות שיפוצים,שלחתי מכתב . אחרי חודש לא קיבלתי תשובה והתייאשתי :cry: .

אגב,נחש מי עבר?

ניגשתי עוד אחד ועברתי.

איזה חלום, מישהו עבר טסט על חשבונך!

פותח השרשור, בקטנה, היום יש לי ולרוב חבריי כמעט 10 שנים רישיון, חלק עברו טסט ראשון וחלק טסט 8,

היום באמת אף אחד לא זוכר את זה ודווקא החבר שעבר 8 נהג פול טריילר היום.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
שלום

קח את זה בקלות, אני גם זוכר את התקופה הזאת שאתה נכשל ויש לך הרגשה לא תעבור לעולם.

אבל כן, יש פה הרבה אלמנט של מזל.

גם אותי הכניס הטסטר לרחוב שיש בוא אין כניסה לכרב לימוד מהיגה, ממש כך, היה בכניסה לרחוב אין כניסה ל- "ל", אבל בטסט מותר.

מי שלא מכיר זה היה רחוב צמוד לתחנה מרכזית כפר סבא, היום כבר כבר אין את התמרור, ויש שם צומת מרומזר מה שלא היה.

בשעה 08:00 בבוקר, אני צריך לחצות את הצומת הזאת (לא מרומזרת) שיש פקק מטורף לשני הכיוונים ושני נתיבים לכל כיוון.

בכניסה לצומת עצרתי, מחכה שיתפנה למרות שאני יודע שעד 10:00 לא יתפנה פה, וגם יודע שלא יעצרו לי עכשיו 4 כלי רכב מכל הכיוונים ויסמנו לי לעבור.

אחרי מספר דקות אומר לי הטסטסר יאלה קדימה לא נשב פה עד הצהוריים.

הבנתי שאין לי ברירה והתחלתי להידחף לצומת, אז כן עברתי את הצומת אבל עם ארבעה ברקסים בדרך.

אני מבין על מה אתה מדבר, זה חלק מהעניין.

גם היום כל אחד שרשם מה שרשם פה, היה נדחף לצומת, גם אם יש לו 40 שנה רישיון.

יש מצבים שאין להם פיתרון לפי ספר החוקים

בהצלחה בטסט הבא.

פלג_

הכל תלוי באיזור שהטסטר יקח אותך :\ שהטסטר אמר לראשון להכנס לתלפיות, למרות התקווה ידעתי וראיתי את הכשלון.

הטעות הכי גדולה שלך זה להמשיך את המומנטום הרע לאחר הברקס. כי אם הטסטר הבין שהיה מדובר במקרה גבולי ושיכול להיות שהיית עוצר, והיית ממשיך ועושה טסט מושלם, אולי היה לך סיכוי לעבור. גילוי נאות, בטסט השני שלי שהיה לפני בערך 20 יום (כן, צעיר שכמוני) הטסטר הזיז לי את ההגה באלימות, משמע הוא תקף לי את ההגה בלי סיבה. אחרי הנגיעה ההיסטרית הזאת המשכתי 25 דקות טסט, הוא ראה שאני נוהג טוב והבין כנראה שהוא נגע לי בהגה בלי סיבה (או שקרה איזשהו מקרה גבולי שאין לי מושג מה הוא היה), ועברתי. הדבר שהכי עזר לי זה פשוט להשאר רגוע ולנהוג כמו שצריך. אגב, אתה לא היית עובר את הטסט הזה גם בלי הבלימה המדוברת. הטעויות שלך משמעותיות. אגב אל תיבהל מ38 שיעורים, עברתי 70 כאלו לפני הטסט והאמת שלא היה לי רע עם העובדה הזאת, זה רק הקנה לי עוד בטחון, וההורים תמכו ורצו שאעשה כמה שיותר שיעורים לפני שאצא לכבישים. יכולתי לגשת כבר בשיעור 30 אבל התחלתי את הלימודים מוקדם מדי בכל מקרה.

צודק, זה דפק לי המון.. לאחר הברקס מאוד פחדתי, אפילו רעדה לי הרגל שהרמתי את הקלאץ', ממש כמו פרקינסון מה אני יעשה זה לא בשליטתי.. וזה השפיע לי על המשך הנסיעה

הבעיה שלוקח המון זמן בין טסט לטסט, ומאוד קשה לי לחכות כל כך הרבה זמן, ולקוות שאולי עוד חודש וחצי יהיה לי מזל.

איזה חלום, מישהו עבר טסט על חשבונך!

פותח השרשור, בקטנה, היום יש לי ולרוב חבריי כמעט 10 שנים רישיון, חלק עברו טסט ראשון וחלק טסט 8,

צודק אולי עוד 10 שנים לא יזכרו את זה.

אבל חוץ מהקטע של הכסף והזמן שזה כואב, יש את הקטע החברתי שכולם עוברים מסביבך טסט ראשון ואתה לא יודע מה יהיה איתך. וזה קשה לחכות בגיל הזה.

תודה לכולם על התגובות עזרתם לי מאוד :)

עריכה: יש לי עוד שאלה, יש דרך לדעת את השם של הטסטר שבחן אותי?

פורסם

זה רשום בטופס ירוק שהמורה שלך מקבל חזרה.

לאיפה

הסתכלת שהרמת את העיניים??:?

על המד מהירות כדי לא לחרוג. זה מה שתלמידי נהיגה עושים.

פורסם

טסט הוא מכלול של הרבה שטויות והרבה הצגה ומעט נהיגה אמיתית יחסית (לשים לב להולך רגל מתפרץ מבעוד מועד - זו נהיגה אמיתית)

תוסיף לזה שטסט ראשון (אני טועה?) הוא בעצם התירוץ שתשלם הרבה ותקבל כלום ולכן ההכשלה בטסט ראשון כמעט בטוחה (ויש מיליון סיפורים אף על פי ששלך לא ביניהם) ותקבל חצי מהסיבה שבגללה נכשלת.

החצי השני הוא אתה.

מה שאני מנסה להגיד היא שרוב האשמה בדרך כלל עליך, אבל יש פה עוד כמה פקטורים.

להאשים מיד את הנבחן זו טעות נפוצה. במקום אחר ו״קל יותר לנהיגה״ הבחור היה נלחץ פחות ומספק הצגה טובה יותר לבוחן (באזורי נהיגה קלים זה נטו הצגה) והיה עובר בקלות בזכות קור רוח שהרי לא ניצבות מולו בעיות.

הלחץ של הטסט מגביר את חוסר הריכוז ויצר אצלך כמה טעויות.

קח את הבאסה בסבבה, זה אמנם מסריח ומרגיש רע, אבל זה קורנ לאלפים רבים וזה קרה לעוד כמה עשרות באותו הרגע.

להבא קח שיעור באזור שנחשב נורא ואיום מבחינת תנועה. אם כבר בירושלים אז אפשר באזור החרדי :-P

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
טסט הוא מכלול של הרבה שטויות והרבה הצגה ומעט נהיגה אמיתית יחסית (לשים לב להולך רגל מתפרץ מבעוד מועד - זו נהיגה אמיתית)

תוסיף לזה שטסט ראשון (אני טועה?) הוא בעצם התירוץ שתשלם הרבה ותקבל כלום ולכן ההכשלה בטסט ראשון כמעט בטוחה (ויש מיליון סיפורים אף על פי ששלך לא ביניהם) ותקבל חצי מהסיבה שבגללה נכשלת.

החצי השני הוא אתה.

מה שאני מנסה להגיד היא שרוב האשמה בדרך כלל עליך, אבל יש פה עוד כמה פקטורים.

להאשים מיד את הנבחן זו טעות נפוצה. במקום אחר ו״קל יותר לנהיגה״ הבחור היה נלחץ פחות ומספק הצגה טובה יותר לבוחן (באזורי נהיגה קלים זה נטו הצגה) והיה עובר בקלות בזכות קור רוח שהרי לא ניצבות מולו בעיות.

הלחץ של הטסט מגביר את חוסר הריכוז ויצר אצלך כמה טעויות.

קח את הבאסה בסבבה, זה אמנם מסריח ומרגיש רע, אבל זה קורנ לאלפים רבים וזה קרה לעוד כמה עשרות באותו הרגע.

להבא קח שיעור באזור שנחשב נורא ואיום מבחינת תנועה. אם כבר בירושלים אז אפשר באזור החרדי :-P

אוקיי. ותגיד יש דרך לדעת את השם של הטסטר שבחן אותי?

פורסם

1+

כשקצת מתבגרים, זה לא באמת מעניין מישהו באיזה טסט עברת. יאללה, אין טעם לבכות על מה שהיה. למד מהטעויות שלך ושפר את נהיגתך לקראת הפעם הבאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
זה רשום בטופס ירוק שהמורה שלך מקבל חזרה.

על המד מהירות כדי לא לחרוג. זה מה שתלמידי נהיגה עושים.

אבל הוא טוען שהוא גלש ב5 ק"מ , לאן יש לו לחרוג , ועוד לקראת מעבר חציה זה א-ב של שיעורי נהיגה להאט לפני מעבר חציה או לפני פניה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אצלנו באזור פתח תקווה מספיק ברקס אחד כדי להיכשל בטסט ובמיוחד אם זה לפני מעבר חצייה.

זה נכון להגיד שצריך להמשיך לנהוג טוב ואפילו מעולה אחרי התערבות של טסטר אבל זה לא תקף במקרה של ברקס.

תמשיך לקחת עוד קצת שיעורים ובמיוחד באותו מקום שנראה לך קשה.

שיהיה בהצלחה!

יוסי

פורסם
אתה צודק לחלוטין , ואני מצדיק אותך ב - 100%.

אני מדרג את כל הגורמים האשמים לפי חומרת האשמה בסדר יורד :

1. הטסטר אשם במיוחד - כי הוא רק ניסה בוודאי להכשיל אותך בזדון . (כבר אמרת שהוא מניאק)

2. האיזור אשם - כפי שציינת : זה האיזור הכי קשה בעיר.

3. "מלא מכוניות שהיו שם" - גם כן אשמות , כי לא נתנו לך לעבור.

4. הרמזור אשם - למה התחלף כ"כ מהר ?

5. אשם בהחלט הבן אדם שפתאום הרמת עיניים וראית שהוא רץ לכביש וממש מתפרץ אליו (מתאבד שיעי ?)

6. אשם גם זה שלפניך עשה טסט ונכשל.

עם כל כך הרבה גורמים זדוניים אשמים איך באמת יכולת לעבור את הטסט ? (גם אם בוודאי אתה נהג מושלם ורב יכולות...)

זה היה ציני, נכון? :roll:

יש מקרים גרועים יותר...

נכשלתי.

אגב,נחש מי עבר?

ניגשתי עוד אחד ועברתי.

נשרפו לי כל הפיוזים בשימך... לא הייתי נרגע.

עזוב שהבחור פספס הולך רגל מתפרץ ולא היה במיטבו.. אצלך הטסטרים עדיין מניאקים.... אבל אהבתי את "קח את זה בקלות, הרבה נכשלים. בסוף כולם עוברים.". ואח"כ באה ברירה הטבעית וקוטלת את חייהם על הכביש :twisted:

פותח שרשור יקר - יהיה בסדר, קח דברים בפרופורציה ותמשיך לעבוד על זה. קח את זה כאתגר, כביקורת בונה... לא התמודדת עם הכביש כראוי ואתה יכול וצריך להיות יותר טוב מזה - תסתכל קדימה.

גם אני עברתי טסט שני והראשון שלי היה אסון (וחשבתי שהטסטרים מניאקים בשניהם. כעבור עשור אני מבין ששניהם היו אחלה).

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
עכשיו עשיתי טסט, ממש הכנתי את עצמי כמו שצריך הרגעתי את עצמי, עשיתי שיעור לפני הוא היה מושלם .

ואז בטסט זה שהיה איתי התחיל, נכבה לו האוטו איזה 4 פעמים כי הוא שכח להכניס לראשון, ואז אחרי 3 דקות הוא אמר לו להתחלף איתי.

הוא לקח אותי לאיזור הכי קשה בירושלים, בלב תלפיות, איפה שהקניונים ששם יש כל הזמן פקקים, גלשתי על איזה 5 קמ"ש, ממש לאט, באתי לעבור מעבר חציה, ואז בום קיבלתי ברקס, אני מרים את העניים אני קולט בן אדם רץ . ממש התפרץ לי לכביש, ואפילו הייתי יכול לעצור אבל הטסטר לא הביא לי הזדמנות, ופשוט עצר לי איזה 2 מטר לפני.

לאחר מכן הכל התחרבן, הוא העיר לי על "שמור על הימין" למרות שכולם היו באמצע, ולא היה קו הפרדה, ואחר כך הגעתי למקום שהזכות נסיעה היא שלי, אבל היו שם מלא מכוניות שלא נתנו לי לעבור אז עצרתי והוא אומר לי "סע סע, אם לא תקח את הזכות שלך תשאר פה כל היום"

ולקראת הסוף לפני הכניסה למשרד הרישוי היה לי אדום, עצרתי, התחלף לירוק, וממש לאחר 2 שניות שוב התחלף לאדום והוא דפק לי עוד ברקס בקטנה והעיר לי.. זה רמזור שמתחלף כל 3 שניות, ממש.

בקיצור, נכשלתי בגלל שהוא לקח אותי לאיזור מאוד מאוד מאוד קשה, שצריך כדי לנהוג בו טוב המון ניסיון, כי כולם נכשלים שם, אם הייתי יוצא ראשון היה לי סיכוי מצויין לעבור, כי הטסט שלו היה 3 דקות ושלי רבע שעה. הוא ממש נכשל על שטות, והיה יכול לעבור בכיף. לי לא היה שום סיכוי .

בקיצור טסטר מניאק.

MATANY

הטסטר שלך לא מניאק,יש טעויות שאין לטסטר שיקול דעת, כמו אי מתן זכות קדימה,ומה שעשית במעבר החציה זה אי מתן זכות קדימה להולך רגל,אני מקווה שאתה יודע ,על פי החוק חובה עלייך להאט לפני מעבר חציה גם אם אין באזור הולך רגל.

לגבי הרמזור,אם אתה יודע שהרמזור מתחלף מהר ואתה עומד מאחורי רכב נוסף ,תעכב את התחלת הנסיעה שלך כדי שתגיע לקו העצירה של הרמזור באדום כרכב ראשון ואז אתה יוצא בירוק ראשון מהרמזור ומספיק אותו.

הגדולה לעמוד בלחץ של הטסט ולנטרל את ההתרגשות,לטסט חוקים משלו...אגב על טעות כמו כיבוי המנוע בהתחלת נסיעה או חניה לא מושלמת אף אחד לא יכשיל אותך.

גילוי נאות אני מורה נהיגה

בהצלחה בטסט הבא

קובי

• תוכן חדש...