Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נורא אם נכשלת בטסט, מה לעשות גם אצלי בטסט הראשון הכשילו אותי ממש על שטויות. אפילו המורה שלי היה בשוק שהכשילו אותי על שטויות. והעיקר אותו טסטר העביר איזה אחת על אוטומט כשבזמן חנייה הגלגל נגע במדרכה! ועל דברים כאלה מכשילים. אצלי הכל היה טוב, מידי פעם העיר לי על לנסוע כבר. בנתיים אני מחכה לטסט השלישי שלי. בטסט השני נכשלתי על טעות שלי שהיא מאוד שטותית. לא נורא, בלב זה לא כואב, רק בכיס.

בהצלחה לך בטסט הבא! ובעניין החברים שמשוויצים שעברו טסט ראשון, עובדה יש לי חבר שאני לא יודע איך הוא עבר טסט ראשון, נוהג כמו דביל על הכביש, אפילו שהוא עם אבא שלו הידיים שלו כל הזמן מזיזות את ההגה בתזוזות קטנות כאילו יש עליו מחלה היפראקטיבית. אז זה לא משנה אם לא עברת טסט ראשון, כולה טסט אז מה זה אומר עלייך? שאתה נהג טוב? אל תחשוב ככה, תהיה בטוח בעצמך ותעבור את זה, קטן עלייך

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מפתח-תקווה ועברתי טסט ראשון וזאת למרות שנסעתי בשעת עומס דרך אזור השוק (למי שמכיר) ואת רחוב רוטשילד (שליד השוק).

וגם אצלי הטסטר לחץ על הברקס בגלל זקנה שהתפרצה, אבל אז הוא ראה שאני כבר לוחץ על הברקס. זקנה מעצבנת!

אין מה לעשות, עשית הצגה טובה, הצלחת. לא עשית? בהצלחה בפעם הבאה!

דרך אגב, חברה שלי שאני מאוד אוהב ומאוד סומך עליה בהכל פרט לנהיגה. והיא עברה טסט ראשון אבל היא עושה מלא טעויות בנהיגה, טעויות שמוכיחות כמה המורה שלה היה דביל. היא לא יודעת תנוחת נהיגה נכונה, תפיסת הגה נכונה ויש לה בעיה של ללחוץ חזק על הבלמים אם צריך (וזה די בעייתי לתרגול היות ואין מגרש בארץ, אבל עדיין המורה שלי הצליח ללמד אותי בכל זאת!).

וזה לא שאני נהג כלכך טוב. כן אני יודע את גבולות האחיזה של הרכב שלי, אני יודע מרחק בלימה ואני יודע לכוון מראות, ואת הכסא. ועדיין אני בטוח שאני לא יודע המון (ועברתי ראשון). בגלל זה עוד חודשיים- שלושה אני יקח קורס נהיגה מתקדמת.

פורסם

הוא לקח אותי לאיזור הכי קשה בירושלים, בלב תלפיות, איפה שהקניונים ששם יש כל הזמן פקקים,

בקיצור, נכשלתי בגלל שהוא לקח אותי לאיזור מאוד מאוד מאוד קשה, שצריך כדי לנהוג בו טוב המון ניסיון,

יא חביבי...

מה, לא שמעת?

טסט עושים רק בשלומי :lol: :

http://www.youtube.com/watch?v=gsUjcW2iVbs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
זה היה ציני, נכון? :roll:

נשרפו לי כל הפיוזים בשימך... לא הייתי נרגע.

כשאתה מתמודד מול בן אדם,יש משמעות לפיוזים שרופים... כשאתה מתמודד מול גוף כל כך גדול - זה לא באמת משנה. במקרה הכי גרוע יזמינו משטרה.

• תוכן חדש...