Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לסטודנט 10K ש"ח תקציב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דגמים מומלצים?

דרוש:

שנתון 96' עד 2001

רכב קומפקטי (ללא תחת)

נסיעה יומיומית מראשל"צ לת"א

מחפש שמות של דגמים אמינים, חסכונים בדלק, ולא תכנס למוסך למשך שנתיים-שלוש.

בתודה מראש לעוזרים.

פורסם

פורד פיאסטה או פונטו ספייס ידניות.

תיקח את זאת שתהיה במצב הכי טוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני רואה שממליצים פה הרבה לגבי הפיאט פונטו ספייס.

אני מעדיף מאוד אוטומטי!!!

יש הבדל משמעותי בין ידני לאוטומט בדגם הנ"ל??

פורסם

בשביל אוטומטי (קיים רק בפונטו ספייס) תצטרך למתוח את התקציב בכמה אלפי שקלים, או לרדת קצת בשנתונים ולקנות דייהטסו שרייד או גראן-מוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוטומטי בתקציב זה כזה זו פצצה מתקתקת שיכולה לעלות לך הרבה כסף.

בידני המקסימום שתשלם זה 2000 ש"ח על החלפה של קלאצ' + כבל קלאצ'. באוטומט אתה בסיכון לשלם 5000 ש"ח ומעלה על שיפוץ גיר, שלא נדבר על זה שאתה תצטרך לקנות רכב ישן בהרבה.

לגבי רכב - אני ממליץ לך על פונטו ספייס, על סיטרואן סקסו, דייהטסו סיריון ויונדאי אטוס. הן כולן עומדות בקריטריונים שהצבת לך, רק מה, תשכח מ"לא לראות מוסך" כי אתה קונה רכבים בני 10-12 והם יראו מוסך כי הם ישנים...

פורסם

יונדאי אטוס, רכב עירוני מעולה,אמינות רבה (גם בדגם האוטומטי)וכושר תמרון מדהים,מרווחת מאד יחסית למידותיה והמזגן יעיל ומקרר ושווה לשקול אותה כאופציה (לנו יש כזו ואנו מרוצים מאד!).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

האטוס נמכרת במחירים הזויים יחסית לתמורה - וכמעט לא קיימות כאלו שיכנסו בתקציב הנתון ( ואלה שכן - כנראה במצב אומלל )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...