Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה יטי mont blanc בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אחת שחורה היום אני חושב, עם גג כזה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
קבל תיקון:

רכשתי לפני שבועיים יטי.

גם ברמת הגימור הבסיסית יש שילובי צבעים.

אבל רק בדגם האוטומטי בתוספת של 3500 ש"ח.

הבחור צילם ידנית, משמע שכנראה גם בה ניתן להזמין כך.

הגיע הזמן שיאפשרו גם לרוכשי ה"בסיסיות" קצת יותר גיוון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני לא יודע אם המונט בלאנק נמכרת בארץ, אבל לדעתי הפלואנס קוט ד'זור נמכרת, הפונטו סאן-ג'ימיניאנו גם הגיעה וכמובן האיביזה וואלנסיה המפורסמת. בנוסף, דלק מוטורס התחילו לייבא את המאזדה 2 מאונט פוג'י, שברולט מוכרים את הקרוז טורבו ניאגרה פולז וכמובן, מפעל תעשיות רכב נצרת מוכרים את הסופה 3 בגרסת מגדלי עזריאלי המפורסמת.

נשבע לך שהאמנתי עד המאזדה. דלק מוטורס מייבאים משהו חדש?

פה חשדתי!

:D

פורסם

באמת בדיחה.

מונט בלאנק זה ההר הלבן - וכאן עשו גג שחור... לך תבין...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפי המידע שניתן פה אולי גם ייתכן שזה רכב של מקורב או הזמנה מיוחדת של גרסה ידנית ברמת ה"אלגנס".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
נשבע לך שהאמנתי עד המאזדה. דלק מוטורס מייבאים משהו חדש?

פה חשדתי!

:D

בטח שמביאים. לגרסת מאונט פוג'י יש גג ורוד עם ציור של הלו קיטי עליו, ג'נטים בצבע תכלת עם ניטים, חלונות בהירים, הגה 7 צלעות וכמובן (איך אפשר בלי) קישוטי מקרמה בספי הדלתות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני לא יודע אם המונט בלאנק נמכרת בארץ, אבל לדעתי הפלואנס קוט ד'זור נמכרת, הפונטו סאן-ג'ימיניאנו גם הגיעה וכמובן האיביזה וואלנסיה המפורסמת. בנוסף, דלק מוטורס התחילו לייבא את המאזדה 2 מאונט פוג'י, שברולט מוכרים את הקרוז טורבו ניאגרה פולז וכמובן, מפעל תעשיות רכב נצרת מוכרים את הסופה 3 בגרסת מגדלי עזריאלי המפורסמת.

שמע, אתה גאון.

עשית לי את היום עם ה cote d'azur הזה :)

!AWDSOME

פורסם
בטח שמביאים. לגרסת מאונט פוג'י יש גג ורוד עם ציור של הלו קיטי עליו, ג'נטים בצבע תכלת עם ניטים, חלונות בהירים, הגה 7 צלעות וכמובן (איך אפשר בלי) קישוטי מקרמה בספי הדלתות.

כזאת?

179667.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...