Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אין כזה דבר תקין או לא, כול עוד והצורך שלך לא מכניס את כול ההרכב שממנה המערכת שלך בנויה לעיוותים אז הכול בסדר.

פורסם

זה עניין שנתון מאוד לטעם האישי שלך.

כמה זה מספיק באס?

באיזה תחום תדר ובאילו הספקים?

אתה לא יכול לצפות מרמקול 6.5 אינטש לרדת טוב מתחת ל80 עד 70 הרץ - בטח ובטח אם הוא גם אמור לנגן תדרי מיד, מילא וופר - בחלק מהמקרים אפשר לרדת אפילו יותר נמוך והם עדיין ישמעו טוב.

אם אתה לא רוצה סאב אז אתה צריך להבין שבכדי לייצר באס נקי מתחת לאזור ה80 הרץ אתה צריך שטח ממברנה גדול יותר ותנאי תהודה נכונים יותר לרמקול שלך.

במצב כזה שאתה רוצה להמנע מסאב וופר הייתי מציע לך או לעבור לסט שלושה חלקים כאשר הוופרים הם 8 אינטש או במינימום 7 אינטש בתיבות.

או להסתמך על ה6*9 שלך להשלמת באס אחרי שעשית להם "ניתוח" קטן והעפת מהם את שאר האלמנטים שמוברגים דרך המגנט הראשי (בקיצור תהפוך אותם לוופר 1WAY) ותרכיב עליהם סליל שיחסום מהם כמה שיותר מהתחום הגבוה (אם יש לך אפשרות לחתוך אותם בLPF ב80 דרך הHU או דרך המגבר למשל).

היה גם כדאי מאוד לעשות עליהם TIME CORRECTION אבל ב99 אחוז מהמקרים כאשר מישהו שואל את השאלה שאתה שאלת - השאלה הבאה תהיה - מה זה TC?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אני לא מצליח לכוון את המגבר כמו שצריך פעם הוא משמיע לי יותר מידי חזק שאני מגביר קצת במגבר ולפעמים זה חלש או שלא מוציא באס טוב

לחבר שלי יש מזדה 3 ויש לו רמקולים של חברה ואני הרכבתי מערכת יחסית ואצלו שומעים באס יפה ואצלי יותר מידי טרייבל

פורסם

במקום כל הכאב ראש הזה, לא עדיף לרכוש באיזה סכום סמלי (150 ש"ח~) סאב פשוט וקטן שיעשה את העבודה בצורה הרבה יותר טובה מכל 6X9 או סט קומפוננט אחר?

אם אתה בכל זאת מתעקש לא ללכת על סאב, תלך למתקין/חבר שיודע לכוון כמו שצריך, והוא כבר ידאג לזה.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תוכן חדש...