Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי סיאט קורדובה 2006, נפח מנוע 1400 75 כ"ס. שמתי לב בזמן האחרון שבעליות האוטו בהתחלה עובר את ה60, מגיע בערך ל70 וכשאני עדיין במצב עלייה האוטו פתאום מתחיל לרדת. ואני מגיע לסוף הדוושה, והאוטו מגיע למהירות של עד 60. וזה לא מצליח לעלות. השאלה שלי אם זה תקין בגלל הכ"ס שיחסית נמוך(75) והנפח מנוע (1400), או שזו בעיה אחרת? ועוד דבר אחד: עשיתי טיפול לפני בערך 1500 ק"מ, אבל בזמן האחרון אני מרגיש שקצת קשה לו, ופתאום הוא מאיץ כאילו נתתי לו קיק דאון. האם זה קשור לטיפול או שוב זה בסדר?

תודה מראש.

פורסם

אמנם לרכב הנ"ל יש רק 75 כ"ס, אבל בתור מישהו שנוהג באחד כזה (שנת יצור )2005 וגר בצפון הארץ באזור הררי, אני יכול להגיד שזה מספיק בהחלט.

תבדוק את העניין, הרכב שלי מאיץ בלי שום בעייה גם ל-90 בעלייה עם מזגן.

פורסם

נסיעה בעלייה מצריכה מתן גז יותר מהרגיל בנסיעה רגילה וצריך לבדוק כיצד אתה נוהג בעליה ?

ד"א אני אתמול עם ייונדאי I30 הגעתי לעליות כביש דורי ב-80 קמ"ש והחלטתי לא ללחוץ יותר על הגז.

לגבי הבעיה שלך,פרט חשוב,האם הרכב ידני /אוטומטי ?

אם הרכב ידני,יתכן והקלאץ' מחליק (אם הטורים עולים כאשר אתה נותן גז והמהירות לא עולה)

אם הרכב אוטומטי,כדאי לבדוק את הגיר במכון גירים מחשש להחלקה.

כמובן,שיתכנו תקלות נוספות שנובעות מחוסר סחיבה כללית (מע' פליטה/הצתה /דלק)מכיוון שיכולות סיבות רבות כדאי לגשת למוסך לסרוק תקלות (אם אתה גר במרכז אז מוסך רון).

אם סריקה לא תעלה דבר,יש לבדוק את מצב הקלא'ץ או הגיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...