Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב לא תהיה בעיה לנסוע על 70,זה כניראה יהיה על הילוך 3 בעליות קשות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לך הצץ בפנדה החדשה, היא ודאי מרווחת מהפיקנטו, נוחה בנסיעה ונדמה לי שמחירה עומד בגבול העליון של התקציב שהיצגת. שווה בדיקה והשוואה.

פורסם

אין מה לפחד לגרום למנועים של מכוניות המיני האלה לעבוד קשה. לא צריך להבהל כל פעם שהמנוע עובר את ה 3000 סל"ד וכח לא יהיה חסר בד"כ.

נוחות המושבים ברוב מכוניות המיני לא מבריקה לנסיעות ארוכות. נוחות שיכוך המהמורות דווקא טובה למדי ברובן.

emotion of motion

פורסם

אני אעדיף להגיד מיני כי בשבילי הם בכלל לא בגדר רכבים או מכוניות, ( :lol:) היה לנו/ חודש עם יונדאי i10 ידנית הרגילה מהשכרה בזמן שחכינו ל פיג'ו 206 + החדשה שלנו , מרגע שיצאנו ממגרש ההשכרה רצינו לחזור ולהחזיר להם את האוטו הרכב לא סוחב, לא נוח, קופצני ברמות מטורפות ובעיר כמו חיפה אין על מה לדבר אולי במרכז המצב יהיה יותר טוב, כשקבלנו את הפיג'ו 206 + שעולה לא הרבה יותר ממנה הרגשנו שחזרנו בחזרה לעולם הרכב מעולם הריקשות, תעשה את השיקולים שלך לנסוע ברכב מיני בכביש בין עירוני באופן קבוע וממושך זה כמו לבקש מפיל לעוף, המנועים ברכבים אלו עובדים באופן מאומץ ותוחלת החיים שלהם קצרה ראה הוזהרת

פורסם

ומהי התוחלת?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לעניות דעתי אל לך לסמוך על נסיונם של אחרים. עניין הנוחות הוא סובייקטיבי. בצע נסיעת מבחן בכלי הרכב המועמדים - ותווכח בעצמך.

זה גם מאוד תלוי בממדי הנהג גבוה /נמוך/שמן/רזה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
עשיתי היום נסיעת מבחן על הפיקנטו האוטומטית עם המנוע 1.2 ליטר,

ואכן היא סוחבת לא רע בכלל. הנסיעה הייתה בעכו, לכן לא מצאתי עליות לצערי.

הבעיה היא שלסוכנות אין נכון לעכשיו את הגרסה הידנית 1.0 ליטר לנסיעת מבחן,

וההבדל בהספק הוא 85 כ"ס לאוטומט לעומת 69 כ"ס לידני, הבדל שנשמע משמעותי.

הרכב צריך לסחוב את העליות לירושלים, מבחינתי רק לסחוב בצורה סבירה,

לא על 100, גם על 70-80 זה בסדר.

זה תלוי באופן הנהיגה כמובן וצבירת תאוצה,

אבל השאלה אם מישהו פה נוסע על פיקנטו ידנית, בעליות,

והסחיבה היא טובה?

(גם אם הרכב לא זוכה לתנופה..)

* המחיר הוא אילוץ, האוטומטית היא מחוץ לטווח המחירים.

אני עשיתי 2 נסיעות מבחן לירושלים עם מזגן ושני אנשים ברכב.

רוב הזמן העברתי בין שלישי לרביעי כדי לשמור על מהירות.

דבר אחד ברור: מנוע זה לא עושה חיים קלים בעליות יום יומיות, וצריך לשים לב מה קורה מסביב, לתכנן מראש העברת הילוכים ועקיפות.

פורסם
ומהי התוחלת?

אין תוחלת חיים קבועה, גם אם אומרים שאלדם תוחלת חיים קצרה היא לא קבועה מראש, המנועים האלה עובדים תחת מאמץ גבוה כל הזמן ומככאן ברור, שהם לא יעבדו שנים רבות

פורסם

תלוי באיזה כביש,אני יכול להגיד לך בכביש מישורי הפנדה לפחות לא מתאמץ מעבר לרגיל הסלד לא עובד את ה 3K.

פורסם
תלוי באיזה כביש,אני יכול להגיד לך בכביש מישורי הפנדה לפחות לא מתאמץ מעבר לרגיל הסלד לא עובד את ה 3K.

הפנדה היא לא פיקנטו, היא רכב שבעייני טוב יותר, הוא אפילו עמד במחשבה לקנייה :-D, ככה שאל תפגע :-)

• תוכן חדש...