Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת דבק 3 שניות מהרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שיש לי שכנים שיש להם נגריה בבית והחליטו להשתולל עם דבק במרפסת ובאותו היום בדיוק החלטתי לא לכסות את הרכב

יש כמה סימנים של דבק על הפנס ועל מכסה המנוע.

ניסיתי להוריד עם הציפורן וזה לא מתקלף,זה לא נראה לעין בצורה בולטת אבל מפריע ואני לא יכול לראות את זה.

מישהו מכיר חומר שמוריד דבק 3 שניות ולא פוגם בצבע,בפלסטיק שלך הפנס?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

אני יכול להישבע שקראתי את אותה השאלה פה בפורום היום. היא בטח עוד בעמוד הראשון.

אני אחסוך לך את החיפוש -

המליצו על טינר בשילוב מטלית רכה או על WD40 בשילוב אותו הדבר.

בהצלחה.

פורסם

אם זה לא בולט לעין היית שוקל לעזוב את זה מחשש ליצור נזק גדול יותר.

יתכן ומהשמש והחום הדבק ישבר ויפרד מהרכב שלך לבד במרוצת הזמן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש מסיר ייעודי לסופר גלו.

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

• תוכן חדש...