Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לי בכביש 1 בירידה מירושלים בדרך הבייתה,

לפתע צופרת לי ג'טה עם צ'קלקה בפנים יושב שוטר או מתנדב בכל אופן האדון במדים.

צועק לי השוטר:"הכל בסדר?!" אני עונה בחיוך ציני "מצויין ואצלך?" "עצור בצד בבקשה" עונה השוטר.

אני עוצר בצד,תוהה מה לעזאזל הוא רוצה ממני בשעה 10 בלילה,נסעתי כחוק,כל הפנסים עובדים,הכל תקין.

השוטר מתקרב אלי עם הפנס מאיר על הרכב,וניגש לחלון שלי,

"תגיד למה אני אוהב את הרכב שלך?" "איזה יד אתה" מה המחירון?" "רוצה למכור?"

אמרתי לו את המחיר שאני רוצה,עונה לי השוטר, "לא לא יקר מידי" המחירון נמוך בהרבה" ובנתיים הוא ממשיך לחפור לי עם הפנס אל תוך הרכב,תהייתי האם הוא מחפש סמים או משהו בסגנון במסווה של "רוצה למכור" אחר כמה דקות הוא מסמן לי לפתוח מכסה מנוע,

ולצאת מהאוטו לעזור לו,ככה אני יוצא בלי ווסט בלי כלום,הוא מביט לי במנוע,"פששש שמור,מה זה שש צילנדים?" "תביא רגע רישיון רכב"

אחרי 7-8 דקות נגמרה לי הסבלנות נתתי לאדון הנחמד במדים את הכרטיס ביקור שלי,

ואמרתי לו שאם הוא רוצה לקנות שידבר איתי,ויהיה לו לילה טוב ונסיעה בטוחה.

יכלתי גם להיות תקיף יותר מהרגע שהבנתי שהוא מתעניין ברכב,ולא באופן הנהיגה שלי,אבל דיי הייתי משועשע מן הסיטואציה.

ובכן אני עדיין בשוק ששוטר\מתנדב עוצר אזרח תמים,ומסכן אותו בכך שהוא מדבר איתו תוך כדי נסיעה בירידות עלקלות של ירושלים.

ומטריח מזמנו של האזרח למטרותיו האישיות.

Porsche 944 turbo

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במקומך הייתי הולך להתלונן עליו או לפחות פונה לעיתונות על מנת לבייש אותו ואת מפקדו.

פשוט שוטר מטומטם.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

10 בלילה, 323i, ירושלים..

יכול להיות שאתה לא ממש נראה ככה:

43004.jpg

והשוטר פשוט חשב שהרכב גנוב?

(בגלל זה שאל איזה יד, כמה קמ, כמה צילינדרים... מישהו שלפני דקה גנב לא יידע לענות על זה)

נקודה למחשבה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
10 בלילה, 323i, ירושלים..

יכול להיות שאתה לא ממש נראה ככה:

43004.jpg

והשוטר פשוט חשב שהרכב גנוב?

(בגלל זה שאל איזה יד, כמה קמ, כמה צילינדרים... מישהו שלפני דקה גנב לא יידע לענות על זה)

נקודה למחשבה.

אני בספק,מעבר לזה שאני בעל חזות אשכנזית,ודיבור רהוט,לבוש היטב,לאחר דקה או שתיים של שיחה אפשר להבין שאני לא גנב רכב ממוצע מן השטחים.

או פשוט להשוות תעודה מזהה,לרישיון הרכב,הוא לא באמת היה צריך לבלבל לי תמוח על הרכב במשך כמעט 10 דקות.

Porsche 944 turbo

פורסם

נו אז הנה, השוטר עשה את שלו (בדק שהרכב שלך לא נגנב) בלי לעורר יותר מדי חשדות מצידך.

עובדה שלא חשבת על זה בכלל :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני בספק,מעבר לזה שאני בעל חזות אשכנזית,ודיבור רהוט,לבוש היטב,לאחר דקה או שתיים של שיחה אפשר להבין שאני לא גנב רכב ממוצע מן השטחים.

או פשוט להשוות תעודה מזהה,לרישיון הרכב,הוא לא באמת היה צריך לבלבל לי תמוח על הרכב במשך כמעט 10 דקות.

אל תטעה, אם היית קצת יותר קרימינל היית מבין שלגנוב רכב, לקחת אזרח פשוט וממורמר ולהלביש אותו בחליפה, ולשים לו בכיסים איזה עשירייה, ואם אין לו עבר פלילי אז בכלל, הדרך מירושליים למשחטה סלולה.

ויש לא מעט שיעשו מכות כאלה.

עד לא מזמן יצא לי להתנדב בסיור, עצרנו x5 לבנה חלקה עם צמיגים שעברו בשטח, היה לה שתי אנטנות מוזרות, עצרנו את הנהג, הוא ניהיה חיוור והתחיל לגמגם ולהזיע (גם ניסה לברוח מאיתנו לפני שחסמנו אותו), כל הסיבות לחשוד בבנדוד שעשה מכה באמצע הלילה באיזור הדרום, קראנו לכחולים (לנו אין סמכויות), אחרי דקה קצרה ותמימה שחררו אותו לנפשו, בטענה שאין לו עבר פלילי אז ככה שאי אפשר לעקב אותו לחיפוש או חקירה.

מאז חזרתי עם עצבים וזה היום האחרון שהתנדבתי, הוריד לי את כל המוטיבציה ללכת לתת מהזמן שלי בו בזמן שאני יכול לשבת עם חברים על בירה ולהנות.

כל אופן, סביר שהיה לו משעמם מאוד והוא חיפש נפש חיה לדבר איתה קצת.

תראה את הצד הטוב, היה לך תעסוקה בהמשך הנהיגה בלחשוב מה לעזאזל עבר עליו.

פורסם

הוווו בעניין הלבוש הרהוט, כנראה שיש לזה השפעה - יום שישי ה-13 (האחרון, זה שהיה לפני כמה ימים), 23:45, קרוב לרמת ישי, אני בדרך חזרה למרכז מחמותי. מרחוק נראית ניידת תנועה וכבר במרחק של כ-300 מ' אני מזהה שוטר מסמן לי במקלון המואר שלו לעצור בצד.

חשבתי אם יכול להיות שעשיתי משהו לא בסדר ולא מצאתי משהו כזה. סטיתי לטרמפיאדה ובקול גס ותקיף נשאלתי מעין אני מגיע ונתבקשתי להציג רשיון נהיגה.

כאן המקום להגיד שאני שונא את היחס המזלזל של השוטרים שלנו. אפילו במדינה כמו רוסיה/אוקראינה הכללים אומרים שעל השוטר:

א. לברך את הנהג לשלום ולהצדיע (!)

ב. להציג את עצמו - דרגה ושם + להציג תעודה

ג. להסביר מה הוא מבקש לבצע ובעקבות מה (מתקיים מבצע אכיפה, אנא הצג רשיונות או ביצעת עבירת תנועה X וכו'...)

את שאר הדברים לא מומלץ לאמץ מהם אבל כללי נימוס וכבוד מינימליים חסרים מאוד לדעתי. בד"כ כששוטר תנועה עוצר אותי לבדיקת רשיונות שגרתית הטון שלו נותן תחושה של "בוא תראה לי רשיון יא בן של &%#@!".

רשיון הנהיגה היה בתא המטען, גם אני לא מצאתי לנכון לשים וסט והייתי בבגד מחויט. חזרתי למושב שלי ורק כשהוא שאל כמה שתיתי שמתי לב שיש לו ינשוף ביד. אמרתי שכלום (אני תמיד אומר את האמת, אם שתיתי אני אומר כמה). או שאל שוב אם שום דבר ועניתי "כלום כלום כלום". למרבה ההפתעה בשלב הזה הוא שיחרר אותי. בלי לבדוק רשיונות רכב, כמעט בלי ליצור איתי קשר עין.

(אולי הוא חשב לעצמו שהמניאק בטח שתה אבל אם יש לו כסף הוא עוד יגרור אותי לבית משפט עם העו"ד שלי ויטיל ספק בכיול שלי).

פעם השוטרים תמיד נהגו לחשוב שהרכבים שאני נוסע בהם גנובים. ככה זה הרגיש. כשקיבלתי מאזדות למיניהן מהעבודה (בגיל צעיר ועוד נראיתי צעיר לגילי) עצרו אותי כל יומיים ועכשיו אני איכשהו משרה אמון. אפילו בכניסה לקניונים וחניונים הפסיקו לפתוח לי את תא המטען לבדיקה!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

האמת שאם אכן הוא ניסה לבדוק אם הרכב גנוב בצורה מתוחכמת כזו, מגיע לו כל הכבוד.

לך תדע, אולי באמת דווקא כי היית ביציאה מירושליים...

שמח שלכל הפחות יצאת משועשע :)

פורסם

תתפלאו, יש גם שוטרים שמתעניינים ברכבים.

זכורים לי שני מקרים, בראשון נסענו בSTI עם חמוצים, עומדים ברמזור ומשמאלנו עוצרת ניידת תנועה. כשהתחלף לירוק התחלנו בנסיעה לאט-לאט בטורים נמוכים כדי להשאר שקטים עד כמה שאפשר.

תוך כמה מטרים הניידת נתנה את צפירת האזהרה שלהם והמגפון השמיע "אימפרזה טורבו, אימפרזה טורבו" - פה חשדנו. להפתענו ההמשך היה "נו מה, תלחץ קצת! תן לראות מה האוטו שווה" :shock:

במקרה השני היינו במפגש לילי, הגיעה ניידת כחולה אמנם, כולם מתחילים להתפזר עוד לפני שהוא נכנס למתחם. אני שהייתי ברכב משפחתי באותו יום נשארתי מאחור. השוטר מגיע ואומר "כו**מק! כל פעם אני מגיע, כולם בורחים! מה אני בסה"כ רוצה, לראות קצת מכוניות?? גם לשוטרים מותר!":lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
תתפלאו, יש גם שוטרים שמתעניינים ברכבים.

זכורים לי שני מקרים, בראשון נסענו בSTI עם חמוצים, עומדים ברמזור ומשמאלנו עוצרת ניידת תנועה. כשהתחלף לירוק התחלנו בנסיעה לאט-לאט בטורים נמוכים כדי להשאר שקטים עד כמה שאפשר.

תוך כמה מטרים הניידת נתנה את צפירת האזהרה שלהם והמגפון השמיע "אימפרזה טורבו, אימפרזה טורבו" - פה חשדנו. להפתענו ההמשך היה "נו מה, תלחץ קצת! תן לראות מה האוטו שווה" :shock:

במקרה השני היינו במפגש לילי, הגיעה ניידת כחולה אמנם, כולם מתחילים להתפזר עוד לפני שהוא נכנס למתחם. אני שהייתי ברכב משפחתי באותו יום נשארתי מאחור. השוטר מגיע ואומר "כו**מק! כל פעם אני מגיע, כולם בורחים! מה אני בסה"כ רוצה, לראות קצת מכוניות?? גם לשוטרים מותר!":lol:

חנקת אותי! חחחחח אהבתי את הקטע עם האימפרזה טורבו :lol:

הדבר הכי מצחיק שקרה לי עם שוטרים זה שעצרו אותי לביקורת איזה ערב חמישי אחד, בדיוק חזרתי מבית של חבר אחרי ערב פוקר רווחי למדיי :twisted:

פתחתי את החלון, שאל אותי אם שתיתי, ואז הוא ראה את המזוודה של הפוקר (ערכה רצינית) מונחת במושב של הנוסע (הייתי לבד ברכב), ישר ביקש לפתוח אותה, ראה שזה פוקר והתחיל לחייך, שאל אותי "נו הרווחת משהו?" ושיחרר אותי בברכת ערב נעים.

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה,

סה"כ שוטר נחמד שיודע לסיים שיחה גם בלי לתת דו"ח - כל הכבוד.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
אני לא מבין מה הבעייה

אם שוטר עוצר מכונית כי הוא מתעניין בה אישית ומעוניין לרכוש אותה, קוראים לזה "ניצול סמכות ומעמד של שוטר במדים".

עבירת משמעת יח' בפקודות המטה הכללי

יח. ניצול מעמד של שוטר שלא לצורך מילוי תפקיד;

:turn-l:

• תוכן חדש...