Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניראה לי מצב לא הכי תקין לרכב שכזה. עדיף כבר לקנות את האלטו בסכום שכזה.

למה אתה ממליץ לאנשים לקנות רכב בשנת 2012 עם שלושה כוכבי בטיחות ? למה שמישהו יעז לקנות רכב עם 4 כוכבים בכלל ?

ההבדל בין 3 כוכבי בטיחות ל 5 הוא בדיוק ההבדל בין נכות קבועה לשריטה ברגל בתאונה,

אלטו, שומר נפשו ומשפחתו ירחק, בשנת 2012 לא קונים רכב פחות מ 5 כוכבי בטיחות ולא משנה מה המחיר שלו או מה הצריכה שלו.

תשאל כל בן אדם נכה אם הוא מוכן ללכת שוב על הרגלים אבל בתנאי שהרכב שלו יעשה פחות 4 ק"מ לכל ליטר. מה תהיה תשובתו ?

החיים שלכם ושל ילדיכם יקרים יותר מכל 200-300 שקל במצטבר שתחסכו על דלק.

פורסם

ויחד עם זאת האלטו נמכרה די טוב,וגם נמכרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה אתה ממליץ לאנשים לקנות רכב בשנת 2012 עם שלושה כוכבי בטיחות ? למה שמישהו יעז לקנות רכב עם 4 כוכבים בכלל ?

ההבדל בין 3 כוכבי בטיחות ל 5 הוא בדיוק ההבדל בין נכות קבועה לשריטה ברגל בתאונה,

אלטו, שומר נפשו ומשפחתו ירחק, בשנת 2012 לא קונים רכב פחות מ 5 כוכבי בטיחות ולא משנה מה המחיר שלו או מה הצריכה שלו.

תשאל כל בן אדם נכה אם הוא מוכן ללכת שוב על הרגלים אבל בתנאי שהרכב שלו יעשה פחות 4 ק"מ לכל ליטר. מה תהיה תשובתו ?

החיים שלכם ושל ילדיכם יקרים יותר מכל 200-300 שקל במצטבר שתחסכו על דלק.

אתה קצת ניסחף. ומה תגיד על זה שחצי מהאנשים במדינה נוסעים על רכבים ישנים? זה יותר בטיחותי? אנשים היום לא יכולים להרשות לעצמם להחזיק רכב חדש בגלל מחירו ומחיר הדלק השוחט. האלטו עם ה-3 כוכבי בטיחות נותנת את המענה לכל זה ושווה את התמורה לחלוטין. וכן, 4 קילומטר יותר לכל ליטר זה המון כסף בחודש ובשנה למי שנוסע הרבה ברכב.

פורסם
אהלן

לפני כ3 שבועות קנינו I10 ידני 2011- מנוע 1.1 ליטר כמובן..

עכשיו נתוני יצרן אומרים 1:19 משולב.

ברור שזה חרטה וזה תנאי מעבדה , נגיד שניתן לו תאכלס 1:15-1:16

בדקתי מילאתי פול חישבתי בקילומטר והכל ..

יצא שהאוטו אוכל כמעט 1:13.5

הגיוני או לא?

האוטו 7 חודשים על הכביש עם 8 וחצי אלף קילומטר.

יש מצב שהצריכה עוד תסתדר עם הזמן כי האוטו יחסית ''חדש'' ?

הגיוני לגמרי.

תצרוכת הדלק תשתפר רק אם סגנון הנהיגה שלך יהיה יותר חסכוני.

פורסם
הגיוני לגמרי.

תצרוכת הדלק תשתפר רק אם סגנון הנהיגה שלך יהיה יותר חסכוני.

מקווה שזה יסתדר.. באמת שאין לי רעיונות כבר אני נוהג הכי חסכוני שאני יכול..

פורסם

אלטו שנת 2011

4 פעמים בדקתי צריכת דלק

הכי נמוך היה 17.4 הכי גבוה היה 20.7.

נבדק משולב כאשר בין עירוני זה כ70% מהנסיעות.

אלטו לבנה 2011

• תוכן חדש...