Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את הטורבו המקורי k03 בגולףgti שנת 2000, כמובן שזה חלק מכלל השיפור.

השאלה שלי, האם טורבו היבריד יתן לי תפוקה משמעותית מ k03s? 

פורסם

בהחלט כן! ההיבריד תומך 300 כוח, כ 270 בגלגל. K03 עד 220 בלחץ ו K03S עד 250 בלחץ.

כמובן תלוי איזה סטאפ . סטאפ מלא על היבריד תוציא בגלגל עד 280 .

בטורבו שלך כרגע פיק של 1.4 באר, בהיבריד אתה גודש 1.8 בכיף. עולם אחר. המון כוח.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אתה בטוח? אצלי בS מחזיק 1.2 אחרי פיק 1.5 ההיבריד צריך להחזיק יותר.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

1.2 זה יפה, לא כזה משמעותי לטורבו הפיצפון שלנו אבל יפה.

אני צריך להחליף את האינלט ולמתוח טיפה את הוויסגייט אולי יתן גם 1.2.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

אצלי הויסטגייט לא מתוח בכלל. אולי האינלט מגביל אותך באמת.

נקמיצ'י אלו נתונים שכבר נבדקו . למרות שמדברים על 277 בגלגל אבל אני אופטימי , אז אני אומר 270. זה ציטוט מסדנה מאוד מוכרת שעשתה כבר את הפרויקט הזה.

• תוכן חדש...