Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי פורום,

החום הגיע והריצה הדו-יומית בטיילת הפכה לבלתי אפשרית ובלתי נסבלת.. אז חשבתי על מנוי להולמס פלייס כדי לרוץ במזגן ואולי לנסות קצת מכשירים וכד'.

הציעו לי מנוי לשנה במחיר של 250 ש"ח לחודש, ללא דמי הרשמה ועם נקודת יציאה ללא קנס אחרי חודשיים (בדיוק בסוף הקיץ :-))

מישהו מתאמן שם ויכול לתת פידבק על העומס בשעות 18-20 במכשירי הריצה ובשאר המכשירים?

מבחינת מחיר- יש למישהו הצעה יותר אטרקטיבית שאני יכל להיעזר בה?

עוד מידע וטיפים יתקבלו בברכה,

תודה!!

פורסם

זה ברור, השאלה היא עד כמה זה עמוס והאם העסקה שהציעו לי משתלמת יחסית להצעות אחרות שקיבלו חברי הפורום

פורסם

לשאלתך - עמוס מאוד.

התאמנתי כמה שנים בהולמס פלייס בירקון, ובין 18:00 ל 21:00 היה קשה מאוד להתאמן.

מביקורים ספורים בסניף בסנטר, המצב שם גרוע פי עשרות מונים.

אני בזמנו עשיתי מנוי לשנה ושילמתי 200 לחודש. אבל אם כבר תהעניינת ונירשמת בסניף אז לא תוכל לקבל את המחיר הזה.

מגאן 265

פורסם

עמוס מאוד.

אני מתאמן בירקון, ובשבתות בסנטר.

בימי חול בשעות האלו עמוס מאוד.

לגבי המחיר, תבדוק באתר של בהצדעה, אני עשיתי עם הטבה של מילואימניקים במחיר של 190 לחודש.

לא בטוח שההטבה עדיין בתוקף.

אפרופו הולמס פלייס אנרג'י בפ"ת - אחד המועדונים המזעזעים שראיתי... - הם אמורים להחליף את כל המכשור בימים הקרובים , ואז ישתפר המצב, אבל כרגע, זוועה.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

בתור לקוח ותיק של הולמס פלייס במועדון "פרימיום" (גרנד קניון, חיפה) המחיר נשמע מצויין. אני משלם הרבה יותר, ואני לקוח ותיק מאד (כ-7 שנים).

את שעת האימון שלי העברתי ל-06:00 בבוקר - היתרון הוא שיש מעט מתאמנים, כולם מכירים את כולם כך שאף אחד לא תופס מכשירים לאחר, ואח"כ יש יום שקט בלי אימון על הראש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מנוי טרי בהולמס פלייס פירמיום גראנד קניון שהוא אחד היוקרתיים בארץ והחדר כושר הכי טוב נכון לרגע זה בחיפה.

קניתי ביד 2 מנוי ב-270 ש"ח לחודש בלי דמי הרשמה ובלי נעליים. מנויים חדשים משלמים 300+ ודמי הרשמה בסך 250 שקל (מקבלים הטבה של אימונים אישי ועוד כל מיני דברים שאין לי צורך בהם)

ממליץ לך לבדוק מה המחירים בלוח יד שניה כי הם בטוח זולים יותר ממה שמשלמים במקום עצמו והם גם ניתנים למשא ומתן.

שעות הערב אצלנו עמוסות אבל עדיין יש מספיק הליכונים ומספיק מכשירים פנויים לכולם. אני מנוי יחסית טרי אבל מהניסיון שלי בשמונה בערב אני עדיין לא מחכה שניה אחת לכלום.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תראה, אני מכיר את המועדון כבר די הרבה שנים, בעבר נהגתי להתאמן בשעות אחה"צ ובשנים האחרונות עברתי לבוקר (לפני העבודה). את שעות הערב אני מקדיש לשינה.

ד"א - תמיד הייתי טיפוס של בוקר, אפילו בתיכון היו שנים שבהן הלכתי לישון מוקדם וקמתי ב-05:00 ואף קודם כדי להכין שעורים.

כיון שאני לא טיפוס של ערב מעולם לא התאמנתי אחרי 7 בערב.

ממליץ לך לנסות פעם את המועדון בבוקר כאשר הוא פנוי ויש מבחר של 100 מכשירים פנויים. מצד שני, האוכלוסיה לא כל כך צעירה, אם אתה מחפש את הבנות.

השמעה אומרת שמועדון ה"פמילי" בעוקף נו"ש מצויין, אולי פשוט כיון ששופץ לאחונה, כאשר נרכש על ידי הולמס פלייס. אני מכיר אותו לפני הרבה שנים כאשר עדיין היה מוכר כ"מועדון ספורט נוה שאנן" ולא אוהב את ההליכה הארוכה מהחניה למועדון - לא מתאימה לי בחורף.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תשכחו שלכל חדר כושר למרות שהוא הולמס פלייס, תלוי במכשור ובכל מה שיש בו, משלמים על פי העיר ועל פי תוכן החדר כושר.

בראשל"צ שילמתי 270 לחודש לשנה ברוטשילד.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא רק העיר אלא גם המיקום בתוכה. אני משלם סכום מסויים עבור שירותי "הולמס פלייס פרימיום" בגרנד קניון בחיפה - במועדון "אנרג'י" של אותה רשת בקניון חיפה (ששינה לאחרונה שמו ל"עזריאלי) הייתי משלם חצי. המכשירים הם מאותם דגמים, אבל, למשל, אין שירותי מגבות. בכל מקרה המיקום הוא מה שקובע - אשתי ואני הולכים למועדון שנמצא בדרך לעבודה, המועדון האחר נמצא, מבחינתנו, כל כך מחוץ לדרך שלא היינו מנצלים את המנוי.

פורסם

תודה על התגובות.

עשיתי אתמול סיבוב במכון בשבע בערב- אין בעיות עם מכשירי אירובי/ריצה ויש המון פנויים. מכשירי הכח עמוסים, אבל זה פחות רלוונטי אלי..

סגרתי לשנה עם אופציית יציאה בסוף ספטמבר ללא עלות.

• תוכן חדש...