Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה גולף tsi מדגם high line

ברכב יש מערכת מולטימדיה, השאלה שלי היא האם מישהו יודע אם אפשר לחבר שם אנטנה לקליטת שידורי טלויזיה ??

פורסם

ברור שאפשר

קנה אצל כל מתקין או חנות טונר טלויזיה שיתקין לך עם שתי אנטנות חובה לקליטה במקומות קשים ובמהירות גבוה.

פורסם

אל תתלהב מזה

הקליטה טובה רק כשעומדים במקום.

בזמן נסיעה יש הפרעות.

בזמן גשם יש הפרעות.

הטיונר מתוצרת סין ולא אמין במיוחד.

לוקח לטיונר כמה ימים ליתפוס קליטה טובה.

מנסיון אישי במערכות פיוניר וטיונר טי וי לא שווה את ההשקעה.

פורסם

avi60769 אתה טועה ומטעה !

לי יש מערכת סינים עם טונר מבונה התקנתי שתי אנטנות מוגברות עם מפצל T בכדי שאוכל לחבר את שתיהם למכשיר.

ותתפלא אצלי בנסיעה של 90 קמש קליטה חלקה וגם במקומות קשים כמו בינינים או מחוץ לעיר.

לארץ רק שתי אנטנות ומוגברות אל תתפשרו על פחות. קנו באיבי אנטנה כזאת ב15 דולר ותביאו למתקין בעצמכם אחרת המתקין יתעצל ויתקין לכם אחת.

זה לא נכון שסיני טונר יותר חלש במקה שלי היתה לי מערכת פיוניר לפני זה עם יחידה חיצונית של טונר ודווקה שם היו לי ניתוקנים פתאום מקבל הודעות שאין טונר וגם זה מסרבל כי צריך להעביר ערוצים משלט אחר שלא נדבר על זה שזנה יקר לקנות יחידה חיצונית לזה.

בקרוב אני יעלה ליוטיוב סרטון על כל המערכת שיש לי עם האנדרואיד המובנה ואם האפליקציות השימושיות שהתקנתי אבל לפני זה מחפש להתקין מגבר למערכת.

• תוכן חדש...