Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי מפורום ייעוץ ברכישת רכב לייעוך הרכישת אודיו (כן כן, קניתי רכב!!)

יש ברכב רדיו-טייפ של פיוניר מאד פשוט ורציתי לשפר.

אני מחפש רדיו-דיסק טוב ואמין. לא יותר מזה. שיוכל להשמיע שדיסקים צרובים, ואמפי3 זה עוד יותר טוב.

פה אני הולך על מותגים. לא מחפש את החלטורות האלו כמו Super-Sound וכו'.

חשבתי על ה-PIONEER דגם DEH- 4600/50 שיש אותו עכשיו במכירות קבוצתיות ב-999 ש"ח.

זה עונה לי על ההגדרה? או שזה יותר מדי בשבילי?

אגב - עד כמה שידוע לי הרמקולים האחוריים הם פיוניר 130 ווט ואין לי מידע לגבי הקדמיים.

יש לי עוד 2 שאלות חשובות:

1. האם התקנת רדיו פשוטה (להוציא ישן, לחבר חוטים, להכניס חדש) או מסובכת יותר?

2. האם כיבוי של הרדיון כשמוציאים את המפתח מהסוייץ זה משהו שתלוי ברכב או ברדיו? כי הרדיו שיש לי עכשיו לא נכבה

תודה!

פורסם

קודם כל תתחדש,

1.יש דגמים של פיוניר עם MP3 שלא יקרים מדי ועשויים להתאים להגדרות שלך הם לא יקרים מדי ויספקו עבורך את הדרישות .

התקנת רדיו ברכב דורשת ידע בסיסי בחשמל ההוראות להתקנה של הרדיו מגיעות כמובן עם הרדיו וכתוב מה לחבר לאן וכו הרדיו מגיע עם פלג שמתחבר אליו וממנו יוצאים חוטים ובהוראות כתוב מה מהחוטים לחבר למה ברכב .

בגלל שאתה מציין שכרגע יש ברכב רדיו יכול להיות שתצטרך לחתוך או לפרק את הפלג שכרגע מחובר לרדיו הנוככחי כדי להתאים את החוטים לפלג החדש , אבל שוב,ההתקנה כשלעצמה לא מסובכת מדי

2. ענין הסוויץ' והרדיו ,זה קשור ברדיו שאתה מחבר יש ברדיו אפשרות לחבר בשני המצבים (שהרדיו ידלק רק עם סוויץ' או גם בלי סוויץ') תסתכל בחוברת ההתקנה של הרדיו שתרכוש הכל כתוב שם די ברור איך לחבר כל מצב שיהיה.

בהצלחה.

HU: JVC KD-LHX500

SPK. AMP : DRAGSTER HP DAB 4075

SUB AMP : GENESIS & DLS Q200X 4*50

REAR :KENWOOD 300 W

SUB: PIONEER 800 W -TS305

COMPONENTS: HYBRID OVATION 6 - MOREL

פורסם

תודה!

אם אני מבין: כל אחד עם ידע בסיסי יכול לעשות את זה לבד.

לגבי הדגם עצמו - למען האמת המחיר נראה לי סביר.

מה מיוחד בדגם הזה על פני דגמים אחרים יותר זולים (שגם להם - יכולת קריאת צרובים והשמעת MP3)? רק הספק המוצא או יכולות נוספות?

פורסם

למען האמת אני לא בקיא בדגמי פיוניר ואני לא אוהב לענות על דברים שאני לא יודע בטוח שהחברה המוכשרים פה יעזרו לך בהקדם

HU: JVC KD-LHX500

SPK. AMP : DRAGSTER HP DAB 4075

SUB AMP : GENESIS & DLS Q200X 4*50

REAR :KENWOOD 300 W

SUB: PIONEER 800 W -TS305

COMPONENTS: HYBRID OVATION 6 - MOREL

• תוכן חדש...