Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פביה 16v

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהלן,

יכול להיות שזהו מבצע חיסול מלאי , לפני הגעת המחודשת?

בשום אתר אחר של סקודה , לא רשום על הפביה המיליון שייוצרה - מוזר. מעלה כמה חשדות בנוגע לטיב המבצע.

:roll::?

הפאביה המיליון עזבה את פס הייצור ב-08.04.04. כלומר לפני ארבעה חודשים.

לי זה נשמע כמו תירוץ של הסוכנות, שנשמע טוב יותר מ"נתקענו עם מלאי של הישנה, אז אנחנו נותנים הנחה של 10,000 שקל". סתם ניחוש :roll:

תקרא את הכתבה שקישרתי אליה, המידע שם מצ'מפיון מוטורס, לא מסוכן באולם התצוגה שנורא רוצה להיפטר ממלאי קיים.

פורסם
הפאביה המיליון עזבה את פס הייצור ב-08.04.04. כלומר לפני ארבעה חודשים.

לי זה נשמע כמו תירוץ של הסוכנות, שנשמע טוב יותר מ"נתקענו עם מלאי של הישנה, אז אנחנו נותנים הנחה של 10,000 שקל". סתם ניחוש :roll:

ערב טוב רועי,

את הכתבה יצא לי לקרוא , כבר ממזמן.

כמו שחשדתי.סתם תירוץ עלוב ל"נתקנעו עם מלאי של הישנה". השאלה - האם שווה לחכות , או לקנות כרגע את הנוכחית שמוצעת בהנחה די משמעותית.

היתרון היחידי ברכישת הפביה הנוכחית , הוא הנחה משמעותית של 10K שממש לא הולכים ברגל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לדעתי,להחליף לרכב חדש,שהוא אותו דבר בדיוק,לא כדאי.

הפביה שלכם,שהיא במצב מצויין,כמו חדש,שאתם רוצים להחליף אותה,בסדר זכותכם,אבל אם כבר להחליף אז למשהו חדש וקצת שונה=הפביה אחרי מתיחת הפנים.

זה מה שאני היתי עושה.

אני יודע ש-10,000 ש"ח זה לא קצת כסף,ואפשר לעשות בזה הרבה דברים,אבל אני לא רואה שום טעם בלהחליף אוטו במצב מצויין לבדיוק כמוהו רק חדש.

אז לכן,תחסכו את כל מה שדרוש,ואולי אפילו תחכו קצת,כי אני לא חושב שזה כזה דחוף להחליף את הרכב,ולבסוף תיקנו את הפביה החדשה.

פורסם
לדעתי,להחליף לרכב חדש,שהוא אותו דבר בדיוק,לא כדאי.

הפביה שלכם,שהיא במצב מצויין,כמו חדש,שאתם רוצים להחליף אותה,בסדר זכותכם,אבל אם כבר להחליף אז למשהו חדש וקצת שונה=הפביה אחרי מתיחת הפנים.

זה מה שאני היתי עושה.

אני יודע ש-10,000 ש"ח זה לא קצת כסף,ואפשר לעשות בזה הרבה דברים,אבל אני לא רואה שום טעם בלהחליף אוטו במצב מצויין לבדיוק כמוהו רק חדש.

אז לכן,תחסכו את כל מה שדרוש,ואולי אפילו תחכו קצת,כי אני לא חושב שזה כזה דחוף להחליף את הרכב,ולבסוף תיקנו את הפביה החדשה.

אהלן,

שמע , מצד אחד אתה צודק.. מצד שני , אני לא מסכים.

המבצע הנוכחי מפתה מאוד , למרות שבעוד כחודש תנחת המחודשת.

הבעיה היא , שאי אפשר לדעת מה יהיה מחירה של המחודשת..

אין טעם להחליף רכב במצב מצויין לחדש? יש טעם - רוצים להתקדם.

בכל אופן , ביום שני ניהיה יותר חכמים - אקפוץ לסוכנות ברחובות ונראה מה הם יציעו לנו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...