Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פביה 16v

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חבר'ה,

עקב חגיגות הפביה המיליון שירדה מפס הייצור , יש הנחה של 10K.

פביה 16v ב-90K מה דעתכם? שווה להמתין למחודשת שזמן הגעתה עדיין לא ממש ידוע , או לרכוש את הנוכחית תמורת 10K פחות?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רכב חביב מאוד לטעמי. מדובר למעשה בגירסת סקודה לפולו הנוכחית. אני אישית אפילו מעדיף את העיצוב של הפאביה (למרות שהוא "כבד" משהו) על העיצוב הלא זורם לטעמי של הפולו.

בגדול, מכונית מצויינת עם מנוע שנותן קצת מעבר לבסיס. 100 כ"ס לרכב בגדול הזה זה חביב למדי.

ה-16V גם מגיעה עם איבזור נוסף כמו חישוקי סגסוגת שנראים מצויין.

בהשוואה לפאביה המתוחה...לפי התמונות השינוי החיצוני לא גדול והשינוי המשמעותי יותר קיים בתוך האוטו. מעבר לכך הבנתי שהמכניקה זהה.

כנראה שהכל תלוי במחיר. אם הפאביה 16V החדשה תתומחר כמו ה-16V היוצאת לפני ההנחה (הפרש של 10K בין הישנה לחדשה) הייתי מעדיף את החדשה. אם החדשה תתומחר נגיד 5K מעל המחיר של ה-16V הישנה לפני ההנחה (הפרש של 15K+) הייתי הולך על הישנה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
רכב חביב מאוד לטעמי. מדובר למעשה בגירסת סקודה לפולו הנוכחית. אני אישית אפילו מעדיף את העיצוב של הפאביה (למרות שהוא "כבד" משהו) על העיצוב הלא זורם לטעמי של הפולו.

בגדול, מכונית מצויינת עם מנוע שנותן קצת מעבר לבסיס. 100 כ"ס לרכב בגדול הזה זה חביב למדי.

ה-16V גם מגיעה עם איבזור נוסף כמו חישוקי סגסוגת שנראים מצויין.

* יש לנו כזאת :wink: (רק ששלנו נטולת חישוקי סגסוגת).

בהשוואה לפאביה המתוחה...לפי התמונות השינוי החיצוני לא גדול והשינוי המשמעותי יותר קיים בתוך האוטו. מעבר לכך הבנתי שהמכניקה זהה.

כנראה שהכל תלוי במחיר. אם הפאביה 16V החדשה תתומחר כמו ה-16V היוצאת לפני ההנחה (הפרש של 10K בין הישנה לחדשה) הייתי מעדיף את החדשה. אם החדשה תתומחר נגיד 5K מעל המחיר של ה-16V הישנה לפני ההנחה (הפרש של 15K+) הייתי הולך על הישנה.

זהו , שאין עוד שום מידע על המתוחה - לא מחיר , לא איבזור ולא תאריך הגעה..

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שניה שניה שניה....

לפי זיכרוני שקיבל חיזוק מהחתימה שלך, יש לך כבר פאביה 16V, לא?

אם כן, אתה מעוניין בפאביה נוספת או במקום הקיימת?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לדעתי זוהי קניה מצויינת ב90K , וזהו הרכב היחיד ברמת המחיר הזאת

שיכול להתחרות בטויוטה יאריס...

אם לחכות או לא לחכות? אם יש לך פאביה אז אני לא מבין מה הלחץ להחליף אותה...

הפאביה לא רכב כזה ישן... חכה למתיחת פנים , אני תמיד אוהב שינוי כשאני מחליף רכב.

(למרות שזה לא קורה הרבה )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

צהריים טובים,

אכן - ברשותנו פביה 16v.

אנחנו מאוד מרוצים ממנה , ללא ספק רכב מעולה.

אנחנו לא לחוצים , פשוט 10K זאת הנחה משמעותית. מי יודע כמה תעלה המחודשת.

שאלה - הפביה שלנו עברה 22K (בת שנתיים +) , היא שמורה מאוד , יש לה צמיגים דנדשים - נראה לכם , שנוכל לקבל מעל המחירון? (במקרה , ונחליט שאנחנו רוכשים חדשה)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
צהריים טובים,

אכן - ברשותנו פביה 16v.

אנחנו מאוד מרוצים ממנה , ללא ספק רכב מעולה.

אנחנו לא לחוצים , פשוט 10K זאת הנחה משמעותית. מי יודע כמה תעלה המחודשת.

שאלה - הפביה שלנו עברה 22K (בת שנתיים +) , היא שמורה מאוד , יש לה צמיגים דנדשים - נראה לכם , שנוכל לקבל מעל המחירון? (במקרה , ונחליט שאנחנו רוכשים חדשה)

למה לרכוש חדשה?

אם ההפרש הוא קטן מאוד, אתה צריך למצוא קונה שלא יודע על המבצע של ה10K ואז אולי העסק שווה כי אתה קופץ למודל גבוהה יותר במעט כסף. אבל אם מדובר על תוספת רצינית (מה המחירון שלה?) אני לא בטוח עד כמה המהלך הזה שווה, בטח כאשר אתה עובר לרכב זהה.

גיא

פורסם
למה לרכוש חדשה?

אם ההפרש הוא קטן מאוד, אתה צריך למצוא קונה שלא יודע על המבצע של ה10K ואז אולי העסק שווה כי אתה קופץ למודל גבוהה יותר במעט כסף. אבל אם מדובר על תוספת רצינית (מה המחירון שלה?) אני לא בטוח עד כמה המהלך הזה שווה, בטח כאשר אתה עובר לרכב זהה.

גיא

המחירון - משהו סביב 72 אלף ש"ח.(מודל 02)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נשמע מיותר

אם הרכב משרת אותך והוא מועלה כמו שאתה טוען.. אני לא מבין את הסיבה להחליף אותו

במיוחד בשביל אותו רכב

פורסם

מדובר על מודל 04 או 05? אם זה 04 - בטוח לא שווה.

השאלה מה המטרה פה... אתה מוסיף 18K שקל, מתקדם שלוש שנים קדימה, אבל תכלס נשאר ברכב זהה, כאשר אתה מרוצה מהרכב הקיים שלך, הוא נראה מעולה (הצהוב נכון?) ועם ק"מ מאוד נמוך. אתה מקזז את ירידת הערך החזקה יחסית של רכב חדש בגלל המבצע, אבל בפועל נשארת עם רכב זהה והוצאת לא מעט כסף. לדעתי תשאיר אותו בחיסכון, ועוד כמה שנים שתחליף אז תשקיע את ההפרש (זה מה שאני הייתי עושה בכל מקרה)

אני פשוט לא רואה את הטעם לעשות את המעבר הזה. אם היה לך ק"מ גבוהה זה היה הגיוני יותר.

ושוב, אם זה מודל 04, בכלל הייתי יורד מזה.

אבל אם בא לך חדש, ויש את הכסף, יאללה תתחדש :)

פורסם
מדובר על מודל 04 או 05? אם זה 04 - בטוח לא שווה.

השאלה מה המטרה פה... אתה מוסיף 18K שקל, מתקדם שלוש שנים קדימה, אבל תכלס נשאר ברכב זהה, כאשר אתה מרוצה מהרכב הקיים שלך, הוא נראה מעולה (הצהוב נכון?) ועם ק"מ מאוד נמוך. אתה מקזז את ירידת הערך החזקה יחסית של רכב חדש בגלל המבצע, אבל בפועל נשארת עם רכב זהה והוצאת לא מעט כסף. לדעתי תשאיר אותו בחיסכון, ועוד כמה שנים שתחליף אז תשקיע את ההפרש (זה מה שאני הייתי עושה בכל מקרה)

אני פשוט לא רואה את הטעם לעשות את המעבר הזה. אם היה לך ק"מ גבוהה זה היה הגיוני יותר.

ושוב, אם זה מודל 04, בכלל הייתי יורד מזה.

אבל אם בא לך חדש, ויש את הכסף, יאללה תתחדש :)

מודל 05 כמובן.

כן , שלנו הצהובה. החבר'ה בסקודה ר"ג , משתגעים מהאוטו שלנו (:

fabit 3.JPG1.jpg

Avant Garde.jpg1.jpg

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בוקר טוב חבר'ה,

עקב חגיגות הפביה המיליון שירדה מפס הייצור , יש הנחה של 10K.

פביה 16v ב-90K מה דעתכם? שווה להמתין למחודשת שזמן הגעתה עדיין לא ממש ידוע , או לרכוש את הנוכחית תמורת 10K פחות?

דווקא ידוע באופן ממשי: חודש ספטמבר הקרוב.

פורסם
דווקא ידוע באופן ממשי: חודש ספטמבר הקרוב.

אהלן רועי,

הקטע הוא שסקודה ישראל , אומרים משהו אחר - בסביבות נובמבר.

מה הסטיקר של צחי עושה על האוטו?

הוא התקין לנו HU.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אהלן,

יכול להיות שזהו מבצע חיסול מלאי , לפני הגעת המחודשת?

בשום אתר אחר של סקודה , לא רשום על הפביה המיליון שייוצרה - מוזר. מעלה כמה חשדות בנוגע לטיב המבצע.

:roll::?

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...