Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: סוזוקי בלנו 2001 אוטומט

הלך ראש מנוע לאחר התחממות.

הציעו לי לעשות לו טיפול של שיפוץ ראש מנוע, משאבת מים, רצועת טיימינג, תרמוסטט שמן וכו'.

ברור שכל הסיפור הזה יקר רצח אבל השאלה הנשאלת היא האם אחרי טיפול כזה למנוע שכבר עבר 260 אלף ק"מ, המנוע העצמו לא יידפק בקרוב ואז חבל על כל הטיפול הזה.

לא כדאי לוותר מראש? ואם כן, מה עושים?

אשמח לתשובות כי אני כבר אבוד בעניין.

אני רק אוסיף שתמיד אמרו לי במוסכים שהמנוע עצמו מצוין בסך הכל למרות הקילומטראז'.

פורסם

אם אמרו לך שהמנוע במצב טוב אז מה הבעיה? על סמך מה אמרו לך? פתחו את המנוע?

קשה מאוד לדעת מבחוץ, אבל סביר להניח שלא אמרו לך סתם.

אם זה רכב שמשמש אותך נאמנות ואתה זקוק לו, אז תוציא את הסכום הזה ויהיה לך ראש שקט לעוד תקופה.

השאלה אם הרכב עושה כל הזמן בעיות, נתקע, מתחמם וכל מיני דברים שמוציאים לך המון כסף מהכיס, אז כבר הייתי חושב פעמיים.

פורסם

קניתי את האוטו לפני 4 חודשים ובמוסך אז אמרו שמנוע תקין לחלוטין.

האוטו נסע מצוין כל התקופה בסך הכל ועבר נסיעות לא פשוטות. כל פעם שנסכנסתי איתו למוסך לדברים קטנים אמרו שהמנוע עושה רושם טוב בלי לפתוח אותו.

היום הלכתי למוסך בגלל כל העניין של ההתחממות והוא עשה לי בדיקה אם צריך לשפץ רק את הראש מנוע או להחליף את כל המנוע עצמו.

הוא החליט שזה רק הראש מנוע. אני מניח שהוא בטח פתח את המנוע כדי לבדוק את העניין.

השאלה היא אם באמת אפשר לסמוך על זה שאם הוא ישפץ לי אותו (3 חודשי אחריות), אני לא בעוד חצי שנה אתקע איתו שוב כי גם ככה זה סכום לא מבוטל כל העניין הזה.

בקשר לשאלתך - כל העניין הזה החל בגלל התחממות. הוא יצר לחץ בצינורות שם ולא היה לו קירור ככה ששיפוץ ראש המנוע הוא הדבר שאמור לפתור את הבעיה. לפני זה (חודש) הוא היה תקין.

• תוכן חדש...